Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Åbent hus

Første Åbent Hus søndag d. 29/11 kl. 14-16 med henvendelse i nr. 18

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Safranvej 12, 8600 Silkeborg

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

Safranvej 12, Silkeborg

Området er særdeles børnevenligt med lukkede stisystemer, der både fører til skole, børnehave, sportsforening, indkøbsmuligheder og skønne grønne områder. Huset er beliggende i Gødvad med ca. 5-10 min. kørsel til Silkeborg Midtby, og ikke langt fra motorvejen, hvormed du indenfor ca. 30 min kan nå Aarhus, Herning samt Viborg.

Huset set udefra
Huset er et flot vinkelhus på 170 m² med sadeltag med ca. 30 cm udhæng og med flotte mursten – Twilight fra Egernsund Tegl. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt.
Huset har en 45 m² integreret carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på 978 m² med en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Fra husets entré er der direkte adgang til bryggers, fordelingsgang til 2 store børneværelser, og et kontor – eller det 3. børneværelse samt badeværelse med bruseniche. Fra gangen træder du direkte ind i stort veludstyret køkken/alrum med rummeligt depotrum og gennemgående skråloft. Fra køkken/alrum er der adgang til voksenafdelingen bestående af soveværelse, walk-in og eget badeværelse. Ydermere rummer huset en dejlig stue med udgang til overdækket terrasse mod syd/vest.

Luft, rummelighed & velvære
Der er flotte laminat planke gulve – Genova Eg Natur i stuen, soveværelset, walk-in og i husets værelser. På gulvene i entré/indgang, bryggers, køkken/alrum, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt lyse klinker i str. 60 x 60 cm.
I hele huset er der troltekt-lofter, der sikre en god behagelig akustik i huset. Samtlige vægge er beklædt med glasfilt. Alt inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med Nilan Comfort 300 varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2018 og opvarmning er med fjernvarme.

Bestil en eksklusiv fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Gør en god handel

Fakta

Vinkelhus på 170 m² med 2 værelser og 2 badeværelser

45 m² integreret carport med redskabsrum

Troltekt-lofter i alle rum

Træ/alu lavenergi vinduer med 3 lag glas fra Rationel

12 m² overdækket terrasse

Flotte mursten fra Egernsund Tegl - Twilight

Betal først ved indflytning

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot