Modelfoto

Huset er til salg

4.995.000,-

Åbent Hus

Huset åbner til december 2021

Kørselsvejledning

Boligbeskrivelse

Til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Serinedalen 33, 8340 Malling

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

Serinedalen 33, Malling  

Inspirationshuset er beliggende i ny udstykning i Malling, med smuk natur til flere sider. Man kommer til at bo midt i naturen med kun få hundrede meter til børnehave, skole, sportshal og indkøbstorv. Der er letbane direkte til Aarhus.

Huset set udefra
Vinkelhus på 173 m² opført i murstenen B542 Laika med lyse nuancer fra Strøjer Tegl, og med sort betontag med fuglegitter og gratbånd.
Vinduerne er 3-lags fra Rationel Aura Plus træ/alu, hvide indvendigt og mørkegrå noir 2100 Sablé udvendigt.
Huset har en stor integreret dobbeltcarport inkl. redskabsrum med støbt og isoleret gulv på 50 m².
Huset er med 25 grader sadeltag og opmurede gavle, uden udhæng. Tagrender og nedløb er i forpatineret zink og sålbænke er i sort skiffer. Der er en integreret overdækket terrasse på 11 m² så udelivet kan nydes morgen, middag og aften. Grunden er på 818 m² , hvor solen kan nydes i haven hele dagen.


Huset set indefra

Huset her rummer virkelig hele familien. Her er plads til lektier og leg på én og samme tid. Huset har en børneafdeling med 3 gode værelser og eget badeværelse, soveværelse med walk-in og med eget toilet/bad, et lækkert køkken/alrum med depot via en skabslåge med opbevaringsplads til kolonialvarer og køkkenmaskiner, samt lys og venlig stue. I køkken/alrummet er der ovenlys vinduer, der er med til at sikre et flot lysindfald. 
Der er direkte indgang fra carporten


Luft, rummelighed & velvære.

Loftet i hele huset er monteret med hvide gipsplader hvor der i køkken/alrum og stue er skrålofter og akustikfelter. Det giver en god rumfornemmelse af lys og luft.
På gulve i køkken/alrum, depot, gang, bryggers og begge badeværelser, herunder vægge i brusenicher, er der pålagt fliser i 60 x 60 cm. Der er lagt flotte laminatgulve i stue og soveværelse samt på alle værelser. Alt inventar er fra HTH.

Frisk luft i huset året rundt

Huset er som standard altid med varmegenvindingsanlæg, som sikrer at perfekt indeklima og lavere energiforbrug. Husets energiklasse er BR18, og opvarmning er med fjernvarme. 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Fakta

173 m² vinkelhus
50 m² integreret dobbeltcarport med redskabsrum
Overdækket terrasse på 11 m² 
Flotte mursten i lyse nuancer fra Strøjer Tegl - B544 Corona
Vinduer er 3-lags fra Rationel Aura Plus træ/alu; hvide indvendigt og mørkegrå noir 2100 Sablé udvendigt
Skrålofter og akustikfelter i køkken/alrum med akustikfelter for en god rumfornemmelse

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot