Modelfoto

Huset er til salg

Kr. 3.395.000,-

Åbent Hus

Åbner vinter 2020

Kørselsvejledning

Boligbeskrivelse

Til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Spinkebjergparken 2, Gjellerup, 7400 Herning

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

Spinkebjergparken 2, Herning 

Huset er opført i det attraktive Gjellerup, lige uden for Herning. I området er der gode sportsfaciliteter, den helt nye Lindbjergskole ligger i området, og der er masser af institutioner. Området ved Spinkebjerg forbindes af stisystemer og ligger tæt ved både grønne områder, indkøb og med busforbindelser til Herning centrum.

Huset set udefra
Huset er et flot og funktionelt forskudt vinkelhus på 159 m² i flotte mursten fra Egernsund - 2.1.66 Sisteron. Huset er med sadeltag med 30 cm udhæng, opmurede gavle ved køkken/alrum og stue, sorte tagsten og ståltagrender. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu - sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har desuden en 48 m² stor integreret dobbelt carport med 13 m² redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret.

Grunden er på 908 m² med en dejlig sydvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Fra husets entré er der direkte adgang til bryggers, børneafdelingens 2 værelser og badeværelse. Herfra er der videre adgang til det rummelige køkken/alrum, der er husets naturlige samlingsplads til hyggestunder og lektielæsning. Fra køkken/alrummet er der adgang til et depotrum med opbevaringsplads til både køkkenmaskiner og kolonialvarer, samt til husets kontor. I stuen er der flot lysindfald og direkte forbindelse til soveværelse og badeværelse

Husets gulve, lofter og vægge
Der er flotte laminat – Genova Eg Natur gulve i stuen, soveværelset, samt i husets værelser. På gulvene i bryggers, køkken/ alrum, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt store klinker i str. 60x60 cm.
I hele huset er der akustikdæmpende troldtekt lofter, og i køkken/alrummet er der skrå lofter for ekstra god rumfornemmelse og et godt indeklima i det store centrale rum. Samtlige vægge er beklædt med filt og al inventar er fra HTH.

Frisk luft i huset året rundt
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2018 og opvarmning er med fjernvarme.

Bestil en eksklusiv fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Gør en god handel

Fakta

Forskudt vinkelhus på 159 m²

48 m² integreret carport med redskabsrum

Flotte mursten fra Egernsund 2.1.66 - Sisteron

Opmurede gavle

Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer

Skrålofter i køkken/alrum med troldtekt.

Komplet haveanlæg med rullegræs samt belægning og flagstang medfølger

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

 

Få nyeste magasin: Ét hjem/By Milton #3
- spækket med inspiration til nybyggere

Bestil her

Trustpilot