Huset er til salg

3.995.000,-

Åbent Hus

Søndage kl. 13-16

Kørselsvejledning

Jeg er interesseret i

T.C. Bruuns Vej 16, 4700 Næstved

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

T.C. Bruuns Vej 16, Næstved

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Huset er beliggende i udstykning i Næstved, med smuk natur til alle sidder. Man kommer til at bo midt i naturen med kun få hundrede meter til, skov, børnehave, skole, sportshal og tæt på centrum af Næstved. 

Huset set udefra
Her tilbydes et flot forskudt længehus på 168  m². Huset er opført i B545 Merkur fra Strøjer Tegl, og er med sort betontagstenstag. Huset er med sadeltag og opmurede gavle, uden udhæng samt arkitekttagrender og nedløb i sort zink. Vinduerne er 3-lags fra Rationel Aura Plus træ/alu, hvide indvendigt og mørkegrå udvendigt.
Huset har en stor integreret dobbeltcarport inkl. redskabsrum med støbt og isoleret gulv og 1 murede ydervægge.
Grunden er på 796  m², hvor solen kan nydes i haven hele dagen.

Huset set indefra
Fra husets entre er der adgang til stort bryggers med udgang til carporten, gæstebadeværelse og husets 3 værelser. Fra entre/gang er der endvidere adgang til husets flotte køkken/alrum/stue med 10 graders skrålofter og lækkert lysindfald. Fra køkken/alrum er der skjult indgang til depot. Dejligt soveværelse med badeværelse.

Husets gulve, lofter og vægge
Der er valgt flotte laminat gulve, Akustik designkork Western oak, i køkken/alrum/stue, soveværelse, depot og samtlige værelser mens der i resten af huset er pålagt flotte klinker i 60 x 60 cm. Loftet i hele huset er beklædt med flotte hvide gipslofter. For at sikre en god akustik i husets køkken/alrum, er her opført akustikplader.
Husets vægge er beklædt med glasfilt. Al inventar er i lækkert design fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er som standard altid med varmegenvindingsanlæg, som sikrer at perfekt indeklima og lavere energiforbrug. Husets energiklasse er A2015, og opvarmning er med fjernvarme

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Fakta

168 m² forskudt længehus
3 værelser og 1 soveværelse
Stor integreret dobbeltcarport inkl. redskabsrum.
Flotte mursten fra B545 Merkur fr Strøjer Tegl
10 graders skrålofter i køkken/alrum og stue
Rationel Aura Plus træ/alu, hvide indvendigt og mørkegrå udvendigt

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot