Modelfoto

Huset er til salg

3.995.000,-

Åbent Hus

Første Åbent Hus d. 5/12 2021 fra kl. 13-16

Kørselsvejledning

Download boligbeskrivelse

Til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

T.C. Bruuns Vej 2, 4700 Næstved

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

T.C. Bruuns Vej 2, Næstved

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Udstillingshuset er beliggende i udstykning i Næstved, med smuk natur til alle sidder. Man kommer til at bo midt i naturen med kun få hundrede meter til, skov, børnehave, skole, sportshal og tæt på centrum af Næstved.  

Huset set udefra
Forskudt længehus opført i B430 Bison fra Strøjer Tegl, og med sort betontagstenstag. Vinduerne er 3-lags fra Rationel Aura Plus træ/alu, hvide indvendigt og sorte udvendigt.
Huset har en stor integreret dobbeltcarport inkl. redskabsrum med støbt og isoleret gulv og 1 murede ydervægge. Huset er med saddeltag og opmurede gavle, uden udhæng. Arkitekttagrender og nedløb i blank zink.
Grunden er på 790 m2, hvor solen kan nydes i haven hele dagen.

Huset set indefra
Fra husets carport er der indgang til stort bryggers. Fra gangen er der adgang til gæstebadeværelse og huset 3 værelser og videre til huset flotte køkken/alrum/stue med 10 graders skrålofter i køkken/alrum og stue. Fra stuen går du ind i husets dejlige soveværelse med tilhørende badeværelse. 

Husets gulve, lofter og vægge
Der er valgt flotte laminat gulve, Magnum Lucerne Oak, i stue, kontor og samtlige værelser mens der i resten af huset er pålagt flotte klinker i 60 x 60 cm. Loftet i hele huset er beklædt med flotte hvide gipslofter. For at sikre en god akustik i husets køkken/alrum og stue, er her opført akustikplader.
Husets vægge er beklædt med glasfilt. Al inventar er i lækkert design fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er som standard altid med varmegenvindingsanlæg, som sikrer at perfekt indeklima og lavere energiforbrug. Husets energiklasse er A2015, og opvarmning er med fjernvarme.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Fakta

160 m² forskudt længehus
2 værelser, 1 kontor og 1 soveværelse
Stor integreret dobbeltcarport inkl. redskabsrum.
Flotte mursten fra B430 Bison fra Strøjer Tegl
10 graders skrålofter i køkken/alrum og stue
Rationel Aura Plus træ/alu, hvide indvendigt og mørkegrå udvendigt

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot