Modelfoto

Huset er til salg

Kr. 3.095.000,-

Åbent Hus

Åbner vinter 2020 - Se huset til Åbent hus torsdag d. 24/9 kl. 16-18

Kørselsvejledning

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Tavlundparken 52, 7400 Herning

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

Tavlundparken 52, Herning

Huset er opført i det attraktive Lind, lige uden for Herning. I dette område er der gode sportsfaciliteter, 2 skoler og masser af institutioner. Området ved Tavlundparken forbindes af stisystemer og ligger tæt ved både grønne områder, indkøb og med gode busforbindelser til Herning centrum.

Huset set udefra
Huset er et flot og funktionelt vinkelhus på 159 m² i flotte mursten fra Wienerberger. Huset er med sadeltag med 30 cm udhæng, opmurede gavl ved stue, sorte tagsten og ståltagrender. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu - sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har desuden en 48 m² stor integreret dobbelt carport med 13 redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret.

Grunden er på 667 m² med en dejlig sydvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Fra husets bryggers er der adgang til fordelingsgang, herfra er der videre adgang til et værelse, badeværelse og direkte vider adgang til det rummelige køkken/alrum, der er husets naturlige samlingsplads til hyggestunder og lektielæsning. Fra køkken/alrummet er der adgang til et depotrum med opbevaringsplads til både køkkenmaskiner og kolonialvarer, samt adgang til to værelser og husets soveværelse med badeværelse. I stuen er der flot lysindfald og adgang ud til husets terrasse. Alt inventar i huset er fra HTH.

Husets gulve, lofter og vægge
Der er flotte laminat – Milano Eg Beige gulve i stuen, soveværelset, samt i husets værelser. På gulvene i bryggers, køkken/ alrum, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt store klinker i str. 60x60 cm. I hele huset er der gipslofter og i køkken/alrummet er der skrå lofter med akustikfelter for ekstra god rumfornemmelse og et godt indeklima i det store centrale rum. Samtlige vægge er beklædt med filt.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2018 og opvarmning er med fjernvarme.

 

Bestil en eksklusiv fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Gør en god handel

Fakta

Vinkelhus på 159 m² med 4 værelser og 2 badeværelser

48 integreret carport med redskabsrum

Flotte mursten fra Wienerberger W452 - Walnød

Opmurede gavle

Skrålofter med akustikfelter i køkken/alrum

Rationel Aura Plus lavenergi 3-lags vinduer

Komplet haveanlæg med rullegræs samt belægning og flagstang medfølger

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

 

Få nyeste magasin: Ét hjem/By Milton #3
- spækket med inspiration til nybyggere

Bestil her

Trustpilot