Modelfoto

Huset er til salg

Åbent Hus

Huset åbner til marts 2022

Kørselsvejledning

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Ved Billeskoven 8, 9230 Svenstrup

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

Ved Billeskoven 8, Svenstrup

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Beliggende i den unikke udstykning, Ved Billeskoven i Godthåb, er dette inspirationshus placeret lige ned til uberørt natur og stadig tæt på byen. Med udstykningsplanen er der taget stor hensyn til naturen, og der findes ingen traditionelle firkantede grunde.

Huset set udefra
Huset er et flot multifunktionelt forskudt længehus uden udhæng i kvalitets mursten fra Strøjer Tegl – B545 Merkur. Huset er med sadeltag, opmurede gavle, sorte tagsten og arkitekttagrender i sort alu.
Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt. Sålbænke er lavet i natur skiffer.
Huset har desuden en 45  stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på 785  med en dejlig vestvendt have, hvor solen kan nydes når man komme hjem fra arbejde

Huset set indefra
Kom tørskoet fra det overdækkede indgangsparti i forlængelse med carporten og ind i husets entre. Her er der direkte adgang til husets bryggers med plads til barnevogn, vasketøj og ikke mindst alt overtøjet. Her er tale om et hus med stor fokus på familiens trivsel i en travl hverdag.
Husets hjerte er et stort og lyst køkken/alrum med depotrum og med plads til leg, hygge og lektier. Her er direkte adgang til stor lys stue og videre til forældreafdelingen med lækkert soveværelse, walk-in og tilhørende badeværelse med dobbelt bruser og badekar.

Fra spisepladsen i køkken/alrummet er der direkte adgang til en overdækket terrasse på hele 23 m². Denne er vestvendt så solen kan nydes fra middag og til den går ned. Huset har to hyggelige terrasser omgivet af fuldmurede læmure, hvor man kan sidde i fred og ro for vind og nysgerrige blikke. 

Husets gulve og lofter
På gulve i køkkenalrum, depot, gang, entré, bryggers og begge badeværelser, herunder vægge i bruseniche, er der pålagt flotte klinker i 60x60 cm.
Der er valgt flotte sildebens parket gulve i stue, soveværelse, walk-in, gang, køkken/alrum og depot - Amtico Spacia Sildeben - Traditional Oak
De 2 børneværelser og kontoret har praktiske Ege tæpper.
Loftet i hele huset er beklædt med flotte hvide Troldtekt lofter, for at sikre en særlig god akustik i hele huset. Husets vægge er beklædt med glasfilt og al inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Opvarmningen er med fjernvarme og huset er bygget efter BR2018

 

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Fakta

Forskudt længehus
45 m² integreret carport med redskabsrum
Blødstrøgne mursten Egernsund 2.4.35 - Twilight
Troldtekt lofter, for at sikre en særlig god akustik i hele huset
23 m² overdækket terrasse
Inkl. veletableret haveanlæg samt flisebelægning og 2 fuldmurede læmure

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot