Loading...

Arkitekttegnede huse til typehuspriser

Ønsker I jeres helt egen størrelse eller indretning? Hos Milton Huse får I arkitekttegnede huse til typehuspriser. Der er mange fordele ved at bygge et typehus, men der er ekstra mange fordele ved at bygge et Milton typehus. Vi kan tilbyde jer en individualitet, I ikke får andre steder. Vi er nemlig ikke større, end vi har tid til at kæle for lige præcis jeres byggeri. Vi sidder klar ved tegnebrættet og sætter stregerne præcist efter jeres ønsker. I får individuelle løsninger til en fair pris. På den måde skiller vi os ud fra andre typehusefirmaer, fordi vi tager 100 procent udgangspunkt i jeres ønsker og jeres behov.

Jeres ønsker og mål - vores ekspertrådgivning

Vi bygger både vinkelhuse, længehuse, gårdhavehuse og kvadrathuse. Ønsker I jeres helt egen størrelse og mål, eller sidder I med tanker og ideer til indretning eller tilpasninger til en plantegning, I har fundet, er I altid velkommen til at kontakte os. Så kan vi i fællesskab tilpasse tegningen til netop jeres tanker og ønsker. Vi har ansat arkitekter på tegnestuen, der lytter til og tegner jeres ideer.

Mangler I inspiration til husbyggeriet, anbefaler vi, at I besøger et af vores mange showrooms fordelt rundt omkring i landet herunder Horsens, Aalborg, Herning, Kolding, Odense, Ringsted eller Herlev. Her står vores rådgivere klar til at vise jer alle mulighederne og rådgive jer om unikke løsninger. Vi gennemgår altid samtlige detaljer med vores kunder blandt andet tegninger, indretningsforslag og ikke mindst valg af materialer i vores flotte showroom. Det giver en meget stor tryghed for vores kunder, inden den endelige beslutning skal tages. Vi kalder det personlige huse bygget med omhu.

En byggeproces kendetegnet ved tryghed, omhyggelighed og ikke mindst orden

Et Milton Hus tager ca. 20 uger fra byggetilladelsen er modtaget, til vi kan overdrage nøglen til jer. Der er mange processer, der skal falde i hak, men det er vi heldigvis eksperter i lykkedes. Derfor er det eneste I skal gøre, at læne jer tilbage, når tegninger og materialevalg er klaret, og følge jeres hus langsomt tage form og ikke mindst blive til virkelighed. I kan læse meget mere om byggeprocessen hos Milton Huse ved at klikke her 

Mulighederne er mange - det er jeres ønsker og behov, der er udgangspunktet

Nedenfor har vi samlet et lille galleri over de huse, vi indtil videre har bygget til familier rundt om i landet. Vi bygger ikke alene hjem, I skal holde af i mange år. Jeres hjem er rammen om jeres liv. Derfor bygger vi med omhu og indsigt. Vi opbygger den tillid, der er fundamentet for en god byggeproces og en tryg oplevelse fra start til slut. Dyk ned i billederne - opsaml en masse inspiration og tøv ikke med at tage fat i os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., når I føler, at I er klar til et møde omkring økonomi og ikke mindst de første streger til jeres nye hjem.