Længehus

Et længehus er det mest populære valg af typehus. Længehuse er velegnede til de fleste grunde, da det ikke optager for meget plads og giver mulighed for masser af have. Derudover får du masser af lys i et længehus, da det er en smal bygning med masser af vinduer.

Milton hustyper

Mange fordele ved et længehus

Med et længehus fra Milton Huse får du mulighed for at skræddersy dit fremtidige hjem, så det passer til dine behov.

Er I en stor børnefamilie, som har brug for små børneværelser og et stort køkken-alrum? Så er der rig mulighed for at indrette denne hustype, så der er plads til alle.

Er I et par, som har brug for et kontor, gæsteværelse eller træningsrum? Så vil det også være muligt, at få indretningen af et længehus til at gå op i en højere enhed med den slags ønsker og behov for et drømmehus.

Har du bil, vil det være muligt at få et længehus med integreret garage. En garage beskytter din bil mod det hårde danske klima, som med tiden vil medføre slid på bilen. Derudover får du et ekstra rum, hvor græsslåmaskinen, haveredskaber og værktøj kan opbevares.

Hvad end dine behov måtte være, så kan du lade dine boligdrømme gå i opfyldelse med et længehus bygget af Milton Huse.

Prisen på et længehus

Prisen på et længehus afhænger af størrelsen på huset og ikke mindst dit materialevalg. Du kan snakke med Milton Huses byggerådgivere, som kan guide dig til at vælge den helt rette løsning for dig og din pengepung.

Vi står altid klar til at hjælpe dig, så book et møde med Milton Huses byggerådgivere, så vi kan give dig en fornemmelse af prisen på dit drømmehus. Du kan også tjekke priseksempler på typehuse for at få en ide om, hvad det koster at bygge et hus fra bunden.

Priseksemplerne tager udgangspunkt i forskellige hustyper af forskellige størrelse. Derudover kan du se plantegningen på priseksemplet for at give dig det bedste billede af, hvad du får for pengene. Vælg hvorvidt priseksemplet skal være fra Sjælland eller vest for Storebælt.

Få en plantegning af et længehus

Noget af det første, du skal tage stilling til, er, hvordan du gerne vil indrette dit fremtidige hjem. Dette afhænger selvfølgelig af, hvor stor familien er, men også hvilke behov I har i hverdagen.

Er det en stor stue eller et stort køkken, der er vigtig for dig? Har du og familien behov for store badeværelser og små soveværelser eller omvendt?

Som en hjælp til at tage disse store beslutninger, finder du plantegninger på forskellige længehuse online her på siden. Her kan du få inspiration fra, hvordan tidligere familier har valgt at indrette deres hjem. Det er med til at sætte nogen overvejelser i gang, samt give dig nogle ideer, du måske ellers ikke havde fået.

Som et led i inspirationsprocessen kan det også være en rigtig god ide at besøge et eller flere af Milton Huses inspirationshuse, der ligger rundt om i landet. Inspirationshusene har åbent hver søndag, og Milton Huse byder dig og din familie indenfor til at se os efter i sømmene.

I inspirationshusene er du velkommen til at åbne låger og skuffer i køkkenet, afprøve akustikken i alle rummene, mærke på alle materialerne og meget mere. Det er netop derfor, vi kalder det et inspirationshus – det skal inspirere dig i dine valg til dit nybyg, og det gør de bedst ved at blive afprøvet i stedet for blot at være til udstilling.

Byggeprocessen for et længehus

Hos Milton Huse er det altafgørende for os at give dig den bedste oplevelse som kommende husejer. Derfor hjælper vi dig igennem hele processen, fra start til slut, og du er altid velkommen til at stille spørgsmål til Milton Huses byggerådgivere.

Efter at have bygget mange huse til familier igennem tiden, er Milton Huse blevet eksperter i at planlægge byggeprocessen så problemfri som mulig. Det indebærer ingen uforudsete udgifter eller forsinkelser. Du kan derfor sove trygt om natten, når du vælger Milton Huse som byggefirma til dit længehus.

Når du har taget de vigtige beslutninger vedrørende materialer og plantegning, kan du læne dig tilbage og nyde, hvordan dit fremtidige drømmehjem bliver bygget. På ca. 20 uger får du et skræddersyet længehus, som er indflytningsklar.

Gå på opdagelse i vores huse 

Kig forbi et af vores mange udstillingshuse fordelt rundt i det danske land, som har åbent hver søndag. Her noget for enhver smag, og helt sikkert masser af inspiration til jeres kommende hjem. 

Se udstillingshuse

Besøg et af vores showrooms

Vores store showrooms er fordelt rundt i hele landet. Vi glæder os til, at byde jer velkommen med åbne arme. Her er der rig mulighed for at lade sig inspirere til nybyggede hjem.

Vores showrooms er indrettet, så I kan se, føle og røre ved det store udvalg af materialer.

Vi ønsker at give jer den bedste mavefornemmelse i et stort kapitel i jeres liv. Vores rådgivere vil derfor være tilstede  og kan guide og fortælle jer om materialerne og specifikationerne.

Læs mere

 

Længehus, 183 kvm., 3 værelser

Længehuset lige efter jeres behov og ønsker

Lys og rummelighed er nøgleord for dette hus, og det er især gældende for det store gennemgående køkken/alrum, hvor lyset trækker ind fra begge sider af huset via de store gulv-til-loft partier.

Huset indeholder, udover bryggers og stue, en børneafdeling med 3 værelser med tilhørende badeværelse og en forældreafdeling, som består af soveværelse, walk-in og eget badeværelse.

Se mere her

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Trustpilot