Vinkelhus

Et vinkelhus er karakteriseret ved husets vinkel, der giver mange forskellige indretningsmuligheder, og samtidig danner vinklen de perfekte rammer for en terrasse eller udendørs hyggekrog i læ for vinden.

Milton hustyper

Flere fordele ved at vælge et vinkelhus

Vinkelhuset er den perfekte hustype til dig, der værdsætter store og lyse fællesarealer med køkken/alrummet som den centrale del at huset. Med direkte udgang til terrassen fra husets køkken/alrum vil huset virke større, og det giver en fin sammenhæng mellem de indendørs og udendørs arealer.

Fordelene ved et vinkelhus er blandt andet, at husets vinkel giver de optimale rammer for at skabe et unikt udendørsareal med en terrasse, hvor solen kan nydes. Husets vinkel giver læ til terrassen, som gør det muligt også at bruge den uden for sommermånederne, hvor solen stadig får lov til at skinne, men hvor det kan blæse lidt mere.

Med den helt rette placering af huset på din byggegrund vil et vinkelhus sikre dig både sol og skygge hele dagen med en morgen- og aftenterrasse.

Et vinkelhus er især en fordel for dig, der skal bygge hus på en lang og smal grund, da du får mulighed for at udnytte byggegrunden optimalt uden at gå på kompromis med terrasse og have.

Hvad koster et vinkelhus?

Da et Milton vinkelhus er arkitekttegnet efter dine ønsker og behov, varierer prisen også herefter. Prisen afhænger blandt andet af, hvilken størrelse du ønsker på dit hus og materialevalg. Milton garanterer dog en fair pris, og vi rådgiver dig i dine valg, så du får mest muligt for pengene.

Hos Milton Huse betaler du også først ved overtagelsen.

Find den rette plantegning til dit vinkelhus

Med den helt rigtige planløsning kan du give dit vinkelhus et moderne udtryk, så det adskiller sig fra de mere klassiske vinkelhuse.

Her kan et vinkelhus af typen knækhus være en spændende og alternativ mulighed. Et knækhus egner sig særlig godt til en grund, der er smal og lang, fordi husets vinkel er erstattet af et lille knæk, fylder det ikke så meget i bredden.

Foretrækker du et klassisk vinkelhus, er der også utallige muligheder for en spændende plantegning for huset, som fordeler rummene efter dine ønsker og behov. Uanset om dit behov er to, tre, fire eller fem værelser kan du finde inspiration til vinkelhusets plantegning her på siden.

Den klassiske udformning af et vinkelhus egner sig bedst til en kvadratisk grund, da det kræver en grund med bredde for at få plads til husets vinkel end ved fx et knækhus. Læs mere her, hvis du vil vide, hvilke hustyper og planløsninger der passer bedst til din byggegrunds udformning.

Vinkelhusets byggeproces

Alle vores arkitekttegnede huse er bygget af høj håndværksmæssig kvalitet. De bliver alle opført i et nytænkende design og med et udstyrsniveau, som er over gennemsnittet hos andre typehusfirmaer.

Til trods for det, kan Milton bygge dit nye vinkelhus på blot 20 uger. Det er én af fordelene ved et Milton hus.

Mange års byggeerfaring har gjort Milton Huse til eksperter i at planlægge byggeprocessen så problemfri som overhovedet mulig, så du kan sove roligt om natten. Det betyder, at der er ingen uforudsete udgifter eller forsinkelser.

Gå på opdagelse i vores huse 

Kig forbi et af vores mange udstillingshuse fordelt rundt i det danske land, som har åbent hver søndag. Her noget for enhver smag, og helt sikkert masser af inspiration til jeres kommende hjem. 

Se udstillingshuse

Besøg et af vores showrooms

Vores store showrooms er fordelt rundt i hele landet. Vi glæder os til, at byde jer velkommen med åbne arme. Her er der rig mulighed for at lade sig inspirere til nybyggede hjem.

Vores showrooms er indrettet, så I kan se, føle og røre ved det store udvalg af materialer.

Vi ønsker at give jer den bedste mavefornemmelse i et stort kapitel i jeres liv. Vores rådgivere vil derfor være tilstede  og kan guide og fortælle jer om materialerne og specifikationerne.

Læs mere

 

Forskudt vinkelhus, 150 kvm, 3 værelser

En af kundernes favoritter

Oplev det store flotte rummelige køkken/alrum der skabes i dette forskudte vinkelhus. Dette hus har dannet udgangspunkt for rigtig mange kundehuse blandt kunderne i Milton Huse.

Se mere her

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Trustpilot