Byggegrund og hustype er stærkt forbundne...

 

Byggegrundens udformning har en afgørende betydning for hvilken husform, der er den mest oplagte for en optimal udnyttelse af jeres byggegrund.

En smal grund:

Som udgangspunkt er den bedste planløsning til en smal grund et længehus. Her vil I kunne minimere ”grundspild” eksempelvis et ærgerligt hjørne, der kan være gemt bag en vinkel på huset.
Et vinkelhus kan være svært at placere på en smal grund, da det kan være en udfordring at skabe plads til husets vinkel. 
Se eksempelvis vores længehus på en smal grund – Klik her

En kvadratisk grund:

Hvis I gerne vil, at alle muligheder skal være åbne på en grund, skal I helt sikkert gå efter en kvadratisk grund. Her kan I placere de fleste hustyper. 
Se eksempelvis vores dobbelte knækhus – Klik her

En grund, hvor det ene hjørne går ud i en spids:

Præcis hvilken planløsning der er den optimale på en sådan grund afhænger af flere faktorer. Eksempelvis hvordan vender grunden - altså imod hvilket verdenshjørne er grundens spids? 
Vender spidsen eksempelvis imod sydvest og er tilkørslen til grunden på grundens brede side, kunne en optimal løsning være et forskudt vinkelhus se her eller et vinkelhus som her - klik her

Tøv ikke med at tage fat i os – Vi kan hjælpe jer på vej til at vurdere præcist hvilken type byggegrund, der er den rigtige for jer, og ikke mindst hvad I skal holde øje med, når I står overfor at skulle udvælge præcist jeres byggegrund.

Kontakt os på info@miltonhuse.dk eller ring til os på 75 62 43 00.

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Gå på opdagelse i Miltons inspirationshuse

Kig forbi et af inspirationshusene, som har åbent hver søndag i hele landet. Her kan du få masser af inspiration til dit kommende nye hjem. Mulighederne er uendelig mange - det er dine ønsker og behov, der er afgørende.

 

Se inspirationshuse

Trustpilot