Husets placering på grunden...

Skal timerne på terrassen fortæres i solens klare lys?

Få det største udbytte af byggegrundens muligheder

- hvordan skal lyset bringe liv i jeres hjem? Og hvilken udsigt skal I have fra terrassen?

Milton Huse har mange års erfaring med placering af danskeres huse i den optimale vinkel på byggegrunden ud fra de enkelte familiers ønsker, hverdag og ikke mindst behov. Derfor er det altid en god idé at spørge et byggefirma til råds, når I, under planlægningen af jeres drømmehus, når til hvor huset skal placeres på byggegrunden. Her kan gode råd baseret på flere hundrede huses erfaring være nyttige for jer.

Solens vandring over himlen

Vil I gerne nyde så mange solskinstimer på terrassen som muligt, er det en rigtig god idé at vælge en sydvendt terrasse eller alternativt en sydvestvendt. Herved får I lys på terrassen det meste af dagen, men også ud på aftenen, hvor I alt andet lige måske gerne vil nyde noget god mad sammen med familien på terrassen.

Omvendt er det også en rigtig god idé, at placere husets køkken/alrum mod syd eller sydvest, da mange ofte har store vinduespartier i dette rum. I vil derved få gavn af en masse lys ind i rummet, også på den mere mørke tid på året.

Det er også en god idé i videst mulige omfang at placere husets soverum mod nord for derigennem at få et mere dunkelt rum og måske også køligere rum, der kan danne grundlag for en god nats søvn.

En udsigt, der skal nydes

Husk også at overveje om der en særlig udsigt I ønsker at have rigtig meget gavn af. I så fald vil det være en løsning at sørge for, at husets hjerte, køkken/alrummet, eller stuen vender i den pågældende retning, således I også kan nyde den dejlige udsigt i varmere omgivelser i årets kolde måneder.

Nabohuset/nabohusene/træernes placering

Hvis I bygger et sted, hvor der er etablerede huse omkring jer, er det en god idé at indtænke dem i husets placering på grunden. Er det ok, at stuen eksempelvis placeres således, at naboen vil kunne følge med - eller skal huset trækkes tilbage på grunden, så I får afstand og mulighed for et hegn eller lignende for at sikre noget privatliv?

Tankerne er mange når jeres hjem skal placeres på grunden - men når det er sagt, er det en rigtig god idé at komme ud og se og opleve nogle udstillingshuse, så I kan fornemme effekterne på egen krop. Milton Huse har åbne udstillingshuse fordelt rundt i hele landet og I kan finde et hus i nærheden af jer her

Kontakt os for sparring på husets placering på grunden på info@miltonhuse.dk eller ring til os på tlf. 75 62 43 00.

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Gå på opdagelse i Miltons inspirationshuse

Kig forbi et af inspirationshusene, som har åbent hver søndag i hele landet. Her kan du få masser af inspiration til dit kommende nye hjem. Mulighederne er uendelig mange - det er dine ønsker og behov, der er afgørende.

 

Se inspirationshuse

Trustpilot