Udstillingshuse i Midt- og Vestjylland

Hos Milton Huse finder du et udvalg af udstillingshuse i Midt- og Vestjylland. Et besøg i et udstillingshus giver dig et godt fundament til dit nybyggeri og hjælper dig til at vælge den planløsning og de indretningsmuligheder, der passer bedst til jeres families fremtidige drømmehjem.

Bestil en eksklusiv fremvisning - Book online

Oplev Milton inspirationshuse i Viborg, Silkeborg og omegn

Funktionel indretning, store vinduespartier med flotte lysindfald og plads til at samle hele familien på fællesarealer kendetegner mulighederne i Milton Huses inspirationshuse, som netop er til for at give dig inspiration til dit nybyggeri.

Midtjylland er karakteriseret ved sin flotte natur, ligesom byer som Viborg danner rammen for et rigt kulturliv. Primo 2020 kan du og din familie således opleve udstillingshuse tæt på både natur og bymiljø.

På tegnestuen har de tænkt nøje over ind- og udvendige detaljer og materialevalg, så du kommer til at besøge et inspirationshus, som giver dig masser af idéer til at personliggøre dit hjem og bygge det hus, du drømmer om.

Besøg et Milton inspirationshus

Primo 2020 slår Milton Huse dørene op til det første inspirationshus i Viborg - men inden da er der masser af inspiration at hente i showroomet på Vævervej 14, 8800 Viborg. 

Hos Milton Huse glæder vi os til at byde dig og din familie velkommen indenfor i showroomet og din lokale byggerådgiver står klar til at besvare spørgsmål om bl.a. hustype, indretning og materialevalg.

Book gerne allerede nu et møde her

 

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Trustpilot