Kom forbi Miltons inspirationshuse i Midtjylland

Hos Milton Huse finder du et udvalg af udstillingshuse i Midt- og Vestjylland. 

Bestil en eksklusiv fremvisning - Book online

Der skal træffes mange spændende, men også vigtige beslutninger, når du bygger nyt.

I Miltons udstillingshuse i Viborg, Silkeborg og omegn kan du opleve funktionel indretning, store vinduespartier med flot lysindfald og veldisponerede planløsninger med fællesarealer, hvor der er plads til at samle hele familien.

Milton Huses inspirationshuse er til for at give dig kreative input til dit eget nybyggeri. Derfor har tegnestuen tænkt nøje over ind- og udvendige detaljer og materialevalg, så du kan få masser af idéer med hjem i bagagen og bygge det hus, du og familien drømmer om.

Kombiner det med en bestilling af Milton Huses inspirationsmagasin for nybyggere ’Ét hjem’ – så er du allerede rigtig godt på vej.

Åbent hus i Midtjylland – hver søndag

Du kan besøge Miltons udstillingshuse i Viborg og Silkeborg hver søndag eller kontakte en byggerådgiver for en 1:1-rundvisning. Her kan du gå rundt på egen hånd og opleve huset, rumfornemmelsen og samspillet mellem materialer. Har du spørgsmål til huset eller nybyggeri generelt, kan den lokale byggerådgiver fra Milton Huse helt sikkert hjælpe dig.

Vi er sikre på, at du og familien tager hjem med en bedre fornemmelse af, hvordan drømmehuset skal se ud efter et besøg i Milton Huses midtjyske inspirationshuse.

   
Har du nyeste magasin designet til nybyggere?

I Ét hjem/ By Milton får du, ud over et væld af nye plantegninger og billeder af huse, også tips og nyttig viden. Glæd dig til at få Milton Huses guide til køb af byggegrund. Få de kendte nybyggere fra TV - Lise og Michaels bud på en 200 kvm stor plantegning med rum til fællesskab og kreativitet. Tag med, når vi besøger Søren Vester i Thise og få skønne råd til etablering af haven. Det er også i denne udgave af magasinet, at Trendforsker Rikke Skytte fortæller, hvad vi vil bruge de mange kvadratmeter til i fremtiden.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Trustpilot