Inspirationshuse i Nordjylland

Tjek Miltons inspirationshuse i Nordjylland. Et besøg giver et godt fundament til dit nybyggeri og hjælper dig til at vælge den planløsning og den indretning der passer din familie bedst.

Bestil en eksklusiv fremvisning - Book online

Kommende inspirationshuse i Nordjylland

Aksel Andersens Vej 5, 9380 Vestbjerg - Åbner i efteråret 2022

Aksel Andersens Vej 7, 9380 Vestbjerg - Åbner i efteråret 2022

Aksel Andersens Vej 17, 9380 Vestbjerg - Åbner i efteråret 2022

* Tekst og information følger 

 

Inspirationshuse i Nordjylland

I Miltons inspirationshuse i Nordjylland kan du og familien ved selvsyn opleve forskellige hustyper, indretningsmuligheder og materialevalg.

På den måde får du det bedste udgangspunkt for at bygge lige netop dét hus, der passer bedst til din families behov og ønsker.

Miltons inspirationshuse i Nordjylland er centralt placeret i regionen, så du og familien nemt kan køre dertil, uanset om I bor syd eller nord for Limfjorden. Ønsker du at bosætte dig i Nordjyllands hovedstad, finder du også udstillingshuse i Aalborg og omegn, som kan give dig inspiration til dit nybyggeri.

Få inspiration til hustype og materialer

Hos Milton Huse bygger vi det, du drømmer om. Vi kan tage udgangspunkt i din idé eller de mange forskellige hustyper, vi allerede har bygget for andre.

Vi foreslår, at du besøger mere end ét udstillingshus for på den måde at få det bedste vurderingsgrundlag, når du skal træffe valget mellem fx et vinkelhus eller et gårdhavehus.

Inspirationshusene er indrettet med lækre materialer samt funktionelle og indbydende rum, hvor du og din familie får mulighed for at mærke varmen fra store lysindfald, hygge jer sammen i køkken/alrummet, og se hvordan der fx kan indrettes børne- og forældreafdelinger i et hus.

Oplev Nordjylland og lokalområdet

Er du og din familie nye i Nordjylland, kan I også bruge lejligheden til at se nærmere på lokalområdet. De nordjyske udstillingshuse holder åbent om søndagen eller efter aftale.

Se yderligere detaljer under hvert inspirationshus i oversigten her på siden.

Hos Milton Huse glæder vi os til at byde dig og din familie velkommen indenfor i et inspirationshus. Vi giver dig rådgivning om individuelle tilpasningsmuligheder, så du kan få opfyldt ønskerne for din families personlige drømmehus.

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Trustpilot