Inspirationshuse på Sjælland

Tjek Miltons inspirationshuse på Sjælland. Et besøg giver et godt fundament til dit nybyggeri og hjælper dig til at vælge den planløsning og den indretning der passer din familie bedst.

Bestil en eksklusiv fremvisning - Book online

Hent masser af inspiration

Miltons udstillingshuse findes på tværs af Sjælland og dækker over en bred vifte af hustyper, forskellige tagkonstruktioner og materialevalg, samt planløsninger som kan danne udgangspunkt for dit eget personlige Milton Hus, tilpasset efter lige netop dine behov og ønsker.

Hos Milton Huse ved vi, hvor vigtigt det er, at et hjem danner både hyggelige og funktionelle rammer for familielivet.

Derfor har vores arkitekter tænkt grundigt over indretningen af netop udstillingshusene, som vi har valgt at kalde inspirationshuse, da det er den oplevelse, vi vil give de besøgende og kommende nybyggere.

Et besøg i et af Miltons inspirationshuse på Sjælland giver dig mulighed for – på tætteste hold – at opleve, hvordan planløsning, materialer og byggegrund kan gå op i en højere enhed.

Oplev blandt andet hvordan et typehus kan tilpasses behovet for et rummeligt køkken/alrum, der er placeret som husets hjerte mellem adskilte børne- og forældreafdelinger. Oplev også akustikken, lysets indfald af de store vinduer og mærk på alle materialer.

Udstillingshuse i Ringsted, Roskilde og Næstved.

Milton Huse har inspirationshuse flere steder på Sjælland, og lige nu kan du besøge et udstillingshus i både Ringsted, Roskilde og Næstved.

Der kommer løbende nye huse til, så holde øje med siden her for et udstillingshus i nærheden af dig, din byggegrund eller der, hvor du ønsker af bygge hus.

Hos Milton Huse ser vi frem til at byde dig og din familie velkommen og rådgive om de individuelle tilpasningsmuligheder, der kan skabe dit drømmehjem.

Øsnker du personlig byggerådgivning i showroomet i Ringsted eller Herlev? Book et gratis og uforpligtende møde - så er du igang. 

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Trustpilot