Besøg Miltons inspirationshuse i Sydjylland

Tjek Miltons inspirationshuse i Syd- og Sønderjylland. Et besøg giver et godt fundament til dit nybyggeri og hjælper dig til at vælge den planløsning og den indretning der passer din familie bedst.

Bestil en eksklusiv fremvisning - Book online

Fra det øjeblik du parkerer foran et inspirationshus, stiller indtrykkene og idéerne sig i kø - fra valg af tegl- og facadematerialer til udformning af carport. Når du træder ind ad døren, vil du opleve, at der er kælet for detaljerne og indretningen, så du og familien får det fulde indtryk af, hvordan eksempelvis køkken-alrummet kan fungere i hverdagen.

Her kan I opleve eksempler på hyggelige køkken-alrum, naturligt lysindfald fra store vinduesparter, praktiske børne- og forældreafdelinger samt lækre badeværelser.

Kommende inspirationshuse i Sydjylland

 

Fuglsang Allé 64, 7000 Kolding - Åbner i efteråret 2022

Troldhøj Allé 47, 6800 Varde - Åbner i efteråret 2022

Troldhøj Allé 61, 6800 Varde - Åbner efteråret 2022

Fladhøjparken 59, 6230 Rødekro - Åbner i foråret 2023

Sønderkobbel 5, 6070 Christiansfeld - Åbner i foråret 2023

*Tekst og information følger

Udstillingshuse i Kolding, Fredericia, Vejen og Rødekro

Milton har inspirationshuse fordelt over hele Syd- og Sønderjylland. Der kommer hele tiden nye huse til, så følg med på Facebook eller her på siden, hvis du leder efter inspiration til nybyggeri i Syd- og Sønderjylland.

Du kan aflægge visit i Miltons inspirationshuse hver søndag eller efter aftale. Her kan du i ro og mag opleve huset fra alle vinkler og få en snak med den lokale byggerådgiver, som kan fortælle meget mere om materialer, arkitektur og variationsmuligheder.

Kombinerer besøget med en bestilling af Miltons inspirationsmagasin for nybyggere ’Ét hjem’ og kom godt fra start på din egen nybyggerrejse.

   
Har du nyeste magasin designet til nybyggere?

I Ét hjem/ By Milton får du, ud over et væld af nye plantegninger og billeder af huse, også tips og nyttig viden. Glæd dig til at få Milton Huses guide til køb af byggegrund. Få de kendte nybyggere fra TV - Lise og Michaels bud på en 200 kvm stor plantegning med rum til fællesskab og kreativitet. Tag med, når vi besøger Søren Vester i Thise og få skønne råd til etablering af haven. Det er også i denne udgave af magasinet, at Trendforsker Rikke Skytte fortæller, hvad vi vil bruge de mange kvadratmeter til i fremtiden.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Trustpilot