Inspirationshuse i Syd- og Sønderjylland

Tjek Miltons inspirationshuse i Syd- og Sønderjylland. Et besøg giver et godt fundament til dit nybyggeri og hjælper dig til at vælge den planløsning og den indretning der passer din familie bedst.

Bestil en eksklusiv fremvisning - Book online

Oplev inspirationen komme til live

Allerede fra det øjeblik du træder ud af bilen ved huset, mødes du med idéer og inspiration til dit kommende hus – lige fra valg af tegl- og facadematerialer til udformningen af carporten.

Inde i Miltons inspirationshuse er der blevet kælet for detaljerne og sørget for, at du sammen med din familie kan opleve funktionelle og hyggelige køkken/alrum, naturlige lysindfald fra store vinduespartier, børne- og forældreafdelinger samt lækre badeværelsesindretninger.

Udstillingshuse i både Kolding, Vejle og Esbjerg

I Sydjylland kan du besøge forskellige typer af udstillingshuse, fra vinkelhuse til længehuse.

Vi har for tiden huse i Kolding, Esbjerg og Vejle. Der kommer hele tiden nye inspirationshuse til, så hold øje her på siden, hvis du leder efter inspiration til dit nybyggeri i Sydjylland.

Under hvert hus, kan du orientere dig om, hvornår huset har åbent hus. Det er oftest om søndagen, så du har tid til at opleve huset fra alle vinkler i ro og mag sammen med familien.

Når du besøger Milton Huses udstillingshuse, vil der altid være kyndige byggerådgivere til stede, som kan svare på dine spørgsmål om individuelle løsningsmuligheder m.m.
Hos Milton Huse glæder vi os til at se dig i Sydjylland!

Er du klar på personlig byggerådgivning i showroomet i Kolding? Book et gratis og uforpligtende møde - så er du igang. 

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Trustpilot