Inspirationshuse i Midt- og Vestjylland

Tjek Miltons inspirationshuse i Midt- og Vestjylland. Et besøg giver et godt fundament til dit nybyggeri og hjælper dig til at vælge den planløsning og den indretning der passer din familie bedst.

Bestil en eksklusiv fremvisning - Book online

Oplev inspirationshuse i Herning og omegn

Uanset om du vil se et inspirationshus i form af et længehus eller vinkelhus, kan du opleve mulighederne på nærmeste hold i inspirationshusene i Herning og omegn. 

Funktionel indretning, store vinduespartier med flotte lysindfald og plads til at samle hele familien på fællesarealer kendetegner mulighederne i Milton Huses inspirationshuse, som netop er til for at give dig inspiration til dit nybyggeri.

Vestjylland er karakteriseret ved sin flotte natur, ligesom byer som Herning danner rammen for et rigt kulturliv. I kan således opleve inspirationshuse tæt på både natur og bymiljø.

På tegnestuen har de tænkt nøje over ind- og udvendige detaljer og materialevalg, så du kommer til at besøge et inspirationshus, som giver dig masser af idéer til at personliggøre dit hjem og bygge det hus, du drømmer om.

Besøg et Milton inspirationshus

Kig forbi og hent inspiration til dit drømmehus i Vestjylland. I oversigten her på siden, kan du se, hvornår de forskellige inspirationshuse holder åbent hus.

Hos Milton Huse glæder vi os til at byde dig og din familie velkommen indenfor, og vores professionelle byggerådgivere står klar til at besvare spørgsmål om bl.a. hustype, indretning og materialevalg.

Kig også gerne forbi Milton Huses showroom på Tjørring Hovedgade 33, 7400 Herning eller kontakt allerede nu din lokale byggerådgiver på tlf. 7562 4300.

 

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Trustpilot