Få inspiration til nybyggeri i Herning og omegn

Tjek Miltons inspirationshuse i Midt- og Vestjylland. Et besøg giver et godt fundament til dit nybyggeri og hjælper dig til at vælge den planløsning og den indretning der passer din familie bedst.

Bestil en eksklusiv fremvisning - Book online

Før du beslutter dig for, hvordan dit nye hus skal se ud, er det en rigtig god idé at samle inspiration og idéer på forhånd.

Det gør du bedst ved at opleve mulighederne på nærmeste hold i et udstillingshus. I Miltons udstillingshuse i Herning kan du blandt andet opleve fordelene ved et gårdhavehus, mærke efter om en overdækket terrasse er noget for dig og hente inspiration til farver i huset.

Miltons inspirationshuse er kendetegnet ved funktionel indretning udtænkt med øje for det aktive familieliv. Her finder du store vinduespartier med flot lysindfald og masser af plads til at samle familie og venner til hverdag og fest.

Vil du læse om, hvordan andre nybyggerfamilier har prioriteret? Så bestil den nyeste udgave af Milton Huses nybyggermagasin ’Ét hjem’, der indeholder masser af interviews og eksempler på plantegninger.

Kom til åbent hus hver weekend i Herning og omegn

Hver søndag kan du besøge Miltons udstillingshuse i Herning og omegn samt hente inspiration til dit eget nybyggerprojekt. Milton Huses kompetente byggerådgivere står klar til at fortælle alt om hustyper, indretningsløsninger og materialer. De giver også hellere end gerne tips til, hvad du skal være opmærksom på som nybygger i det vestjyske.

Du kan også række ud til en af de lokale byggerådgivere og få en 1:1-rundvisning, hvis det passer dig og familien bedre.

Vi ser frem til at byde dig indenfor.

Kommende inspirationshuse i Vestjylland

Under Avnbøgen 15, 7500 Holstebro - Åbner i december 2022

Under Avnbøgen 17, 7500 Holstebro - Åbner i december 2022

Under Hylden 18, 7500 Holstebro - Åbner i december 2022

*tekst og information følger

   
Har du nyeste magasin designet til nybyggere?

I Ét hjem/ By Milton får du, ud over et væld af nye plantegninger og billeder af huse, også tips og nyttig viden. Glæd dig til at få Milton Huses guide til køb af byggegrund. Få de kendte nybyggere fra TV - Lise og Michaels bud på en 200 kvm stor plantegning med rum til fællesskab og kreativitet. Tag med, når vi besøger Søren Vester i Thise og få skønne råd til etablering af haven. Det er også i denne udgave af magasinet, at Trendforsker Rikke Skytte fortæller, hvad vi vil bruge de mange kvadratmeter til i fremtiden.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Trustpilot