Dit lokale byggefirma i Nordjylland – og resten af landet

Milton Huse Aalborg er klar til at hjælpe dig med dit husbyggeri i Nordjylland.

Du finder os på Stenbukken 4, 9200 Aalborg SV i City Syd lige ved siden af Aalborg Storcenter og Bilka Skalborg.

Her er der indrettet et stort showroom fyldt med materialeprøver og eksempler på forskellige kombinationer, så du kan få et indtryk af bredden i valgmulighederne, når du vælger Milton Huse som dit byggefirma.

På kontoret i Aalborg sidder lokalt forankrede byggerådgivere klar til at give dig råd og vejledning i øjenhøjde om alt fra pris og hustype til energivenlige tilvalg, der sparer dig penge i hverdagen. Afdelingen har også tilknyttet sin egen tegner, som i tæt samspil med dig og byggerådgiveren kan sammenfatte og visualisere dine tanker og drømme i en unik plantegning.

Det erfarne team af byggerådgivere kender regionens forskellige områder og udstykninger og trækker på flere års godt samarbejde med de nordjyske kommuner.

Det skaber tryghed for dig som nybygger.

Byg nyt i Aalborg og Nordjylland

Uanset hvor i Nordjylland, du ønsker at bygge, kan vi hjælpe dig.

Milton Huse er et landsdækkende, familieejet byggefirma, der naturligvis også dækker hele Region Nordjylland, hvad enten dit nye hus skal ligge i Aalborg, Hjørring, Frederikshavn, Nørresundby eller et helt femte sted.

Når du vælger Milton Huse som dit byggefirma, er du sikker på at få et personligt hus bygget med omhu og tegnet fra blankt papir. Her får du fra begyndelsen en personlig byggerådgiver, som er din faste kontaktperson hele vejen frem til overdragelserne af nøglerne.

Kontakt Milton Huse Aalborg for et uforpligtende møde om dine muligheder for at bygge nyt i Nordjylland.

 

Få inspiration hos Milton Huse Aalborg

Du er altid velkommen i Milton Huse Aalborgs store showroom, hvor vi hellere end gerne viser rundt og giver en introduktion til de mange muligheder i nybyg.

Vi kan også sagtens arrangere et møde i et af Miltons inspirationshuse, hvis det passer dig bedst, ligesom vi gerne kommer ud og besigtiger din byggegrund, hvis du har en bestemt beliggenhed i tankerne.  

I Miltons inspirationshuse i Nordjylland kan du se eksempler på den høje kvalitet og finish, som du kan forvente hos Milton Huse. Her er åbent hus hver søndag, hvor der altid er en erfaren byggerådgiver til stede.

Find et inspirationshus i nærheden af dig og tag på inspirationstur i weekenden.

Kontakt en af de lokale byggerådgivere for en snak om dine muligheder for at bygge nyt i Aalborg og Nordjylland.

Showroom Aalborg

Stenbukken 4
9200 Aalborg SV

tlf: 75 62 43 00

Inspiration til nybyg i Nordjylland

Du kan finde inspiration til nybyg ved at studere vores moderne udstillingshuse i Nordjylland. Du kan også selv inspicere husenes mange flotte detaljer og praktiske løsninger til en af vores mange åbent hus-arrangementer.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende møde med en kyndig byggerådgiver i Nordjylland, så du kan få luftet dine ideer til drømmehuset. Milton Huse står klar til at hjælpe alle ugens hverdage.


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Magasinet Ét hjem/ By Milton byder på masser af nye plantegninger, inspirationsbilleder, tips og nyttig viden. Mød Caroline og Reece fra tv-programmet Nybyggerne og se deres bud på et Milton-hus, læs om ansvarligt nybyggeri med DGNB, og mød familien der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot