Milton Huse Aarhus

Milton Huses kontor i Aarhus er dit og din families lokale byggefirma i Østjylland. For os er det vigtigt at vi kan yde den absolut bedste lokalområdespecifikke rådgivning, når du og familien skal skabe rammerne for et nyt hjem. Vores rådgivere har et indgående kendskab til branchen på tværs af hele landet, hvilket naturligvis også gælder for Aarhus og resten af Østjylland.

Du finder vores Aarhus-kontor på adressen Sletvej 2F, 8310 Tranbjerg. Her sidder vores lokalt forankrede byggerådgivere klar til at vejlede dig og din familie i alt indenfor nybygger-projekter, spændende udstykninger og flotte færdigbyggede huse til salg – alt sammen med udgangspunkt i ekspertviden om lokalområdet.

Kontoret ligger blot 10,5 km fra Aarhus Centrum, hvilket svarer til ca. 18 minutters bilkørsel via Route 433. Kontoret ligger i trygge rammer med grønne omgivelser og masser af parkeringspladser, og du kan være helt sikker på, at vores kyndige rådgivere altid har kaffe på kanden og tid til en snak om dine boligdrømme. Nedenfor finder du både adresse og åbningstider på vores afdeling, og dit lokale byggefirma, i Aarhus.

Book en tid med dine lokale byggerådgivere i Aarhus

Har du spørgsmål til nybyggeri eller har du gjort dig nogle overvejelser ifm. et byggeprojekt i Aarhus eller resten af Østjylland, som du ønsker sparring omkring, er du mere end velkommen til at kontakte os via formularen nedenfor. Her kan du og din familie få et uforpligtende rådgivningsmøde med jeres lokale byggerådgiver i Aarhus.

Dedikeret kontaktperson hos byggefirma i Østjylland

Når du bygger hus med Milton Huse, bygger du hus i samarbejde med branchens absolutte elite. Hos os får du én kontaktperson på tværs af hele byggeprocessen – lige fra de indledende møder og indtil huset og nøglerne er overdraget.

Milton Huses afdeling i Aarhus, er dit og dine nærmestes lokale byggefirma i Østjylland og resten af Danmark. Et samarbejde med Milton Huses Aarhus-afdeling betyder nemlig, at du og din familie altid har adgang til personlig rådgivning om lokalområderne i og omkring Aarhus, i hele Østjylland og på tværs af resten af Danmark, hvilket alt sammen vil blive faciliteret af jeres personlige byggerådgiver på Sletvej 2F, 8310 Tranbjerg.

Showroom Aarhus

Sletvej 2F
8310 Tranbjerg

tlf: 75 62 43 00

Find inspiration til nybyggeri i Aarhus

Hvis du vil sikre, at du er klar til dit byggerådgivningsmøde, eller blot er midt i en informationssøgningsproces om nybyggeri, så kan du med fordel gå på opdagelse på resten af vores hjemmeside. Vi har sørget for at siden indeholder alt hvad der er brug for at vide, når du skal inspireres til dit byggeprojekt. Her kan du bl.a. gå på opdagelse i indhold om flotte hustyper, praktiske planløsninger, gode materialevalg og meget mere.

Der er også rig mulighed for at blive inspireret ved at se vores inspirationshuse i Østjylland. Du kan både læse om husene online, inspicere dem fysisk til åbent hus eller gøre begge dele.

Alt vores indhold er til inspiration, og det kan tilpasses nøjagtigt efter dine og din families behov og ønsker.

Ét hjem/ By Milton #5 - designet til nybyggere

Drømmer du om at bygge nyt? Bestil magasin og katalog i ét, der er fyldt med idéer, nyttig viden, gratis plantegninger, tips og meget mere. Bliv klædt på til 1. møde med byggerådgiveren, kom med indenfor hos ægte nybyggere og få fx. de bedste idéer af indretningsarkitekt og rumdesigner, Sif.
Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme. Magasinet er gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot