Overvejer du at bygge i nærheden af Aarhus?

Milton Huse er dit og din families lokale byggefirma i Østjylland. For os er det vigtigt at vi kan yde den absolut bedste lokalområdespecifikke rådgivning, når du og familien skal skabe rammerne for et nyt hjem. Vores rådgivere har et indgående kendskab til branchen på tværs af hele landet, hvilket naturligvis også gælder for Aarhus og resten af Østjylland.

De lokale byggerådgivere er klar til at vejlede dig og din familie i alt indenfor nybygger-projekter, spændende udstykninger og flotte færdigbyggede huse til salg – alt sammen med udgangspunkt i ekspertviden om lokalområdet.

Book en tid med dine lokale byggerådgivere i Aarhus

Har du spørgsmål til nybyggeri eller har du gjort dig nogle overvejelser ifm. et byggeprojekt i Aarhus eller resten af Østjylland, som du ønsker sparring omkring, er du mere end velkommen til at kontakte os via formularen nedenfor. Her kan du og din familie få et uforpligtende rådgivningsmøde med jeres lokale byggerådgiver i Aarhus.

Dedikeret kontaktperson hos byggefirma i Østjylland

Når du bygger hus med Milton Huse, bygger du hus i samarbejde med branchens absolutte elite. Hos os får du én kontaktperson på tværs af hele byggeprocessen – lige fra de indledende møder og indtil nøglerne til drømmehuset er overdraget.

Milton Huse Aarhus

tlf: 75 62 43 00

Find inspiration til nybyggeri i Aarhus

Hvis du vil sikre, at du er klar til dit byggerådgivningsmøde, eller blot er midt i en informationssøgningsproces om nybyggeri, så kan du med fordel gå på opdagelse på resten af vores hjemmeside. Vi har sørget for at siden indeholder alt hvad der er brug for at vide, når du skal inspireres til dit byggeprojekt. Her kan du bl.a. gå på opdagelse i indhold om flotte hustyper, praktiske planløsninger, gode materialevalg og meget mere.

Der er også rig mulighed for at blive inspireret ved at se vores inspirationshuse i Østjylland. Du kan både læse om husene online, inspicere dem fysisk til åbent hus eller gøre begge dele.

Alt vores indhold er til inspiration, og det kan tilpasses nøjagtigt efter dine og din families behov og ønsker.

   
Har du nyeste magasin designet til nybyggere?

I Ét hjem/ By Milton får du, ud over et væld af nye plantegninger og billeder af huse, også tips og nyttig viden. Glæd dig til at få Milton Huses guide til køb af byggegrund. Få de kendte nybyggere fra TV - Lise og Michaels bud på en 200 kvm stor plantegning med rum til fællesskab og kreativitet. Tag med, når vi besøger Søren Vester i Thise og få skønne råd til etablering af haven. Det er også i denne udgave af magasinet, at Trendforsker Rikke Skytte fortæller, hvad vi vil bruge de mange kvadratmeter til i fremtiden.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot