Milton Huse Esbjerg

Milton Huse er dit lokale byggefirma i den vestlige del af sydjylland. Her vejleder kyndige byggerådgivere dig om nybyggeri i alle områder i hele regionen. Hos Milton Huse sætter vi en ære i, at du kun skal være i kontakt med én byggerådgiver fra start til overdragelse af drømmehuset, uanset hvilken by du ønsker at bygge i.

Du finder Milton Huses afdeling i Esbjerg på Sædding Ringvej 2, 6710 Esbjerg V. Her kan du få gode råd og vejledning omkring nybyggeri i og omkring Esbjerg.

Når du vælger Milton Huse som dit byggefirma i Esbjerg og omegn, er du garanteret kompetent vejledning om lokale husbyggerier.

Kontakt dit lokale byggefirma i Herning

Book et uforpligtende møde med en byggerådgiver og kig forbi byggefirmaet i Esbjerg til en snak om dit kommende nybyggeri. Vælger du Milton Huse, får du sparring med et kompetent team af tegner og byggerådgiver, der hjælper dig videre i byggeprocessen. Din rådgiver kan både rådgive om både Esbjerg og omegn.

Hele processen foregår nøjagtig i dit og din families tempo, så du har den rigtige mavefornemmelse, når beslutningen skal træffes. Hos Milton Huse sørger selvfølgelig for, at en lokal vestjysk byggerådgiver er med i dit byggeprojekt fra start til slut.

Inspiration til nybyg i Esbjerg

Milton Huse udfører nybyggeri på tværs af hele Vestjylland. Ønsker du at bygge nyt i et af de områder, der oplever størst vækst inden for nybyg, kan du finde inspiration i følgende byer:

  • Esbjerg
  • Bramming
  • Ribe
  • Ølgod
  • Grindsted

Hos Milton Huse anbefaler vi også, at du og familien tager et kig på inspirationshusene. Her kan du finde inspiration til dit personlige nybyggeri ved at se på de huse, vi har bygget for andre familier.

Showroom Esbjerg

Sædding Ringvej 2
6710 Esbjerg V

tlf: 75 62 43 00

Kompetent byggerådgivning i Vestjylland

Milton Huse er et solidt familieejet byggefirma, der er lokalt til stede i hele landet. Hos Milton Huse opfører vi drømmehuse ud fra dine ønsker og behov. Tegnestuen tegner individuelle plantegninger, der afspejler familiens ønsker og tidens trends for moderne arkitektur.


Se eksempler på plantegninger her og få inspiration til dit nybyggeri.


Planløsningerne er et udgangspunkt for dialog, hvor din lokale byggerådgiver altid vil tage udgangspunkt i dine ønsker og behov, for hos Milton Huse tegner vi altid individuelt – og ikke to huse er ens. Vi glæder os til at byde dig inden for i showroomet i Herning, og fortælle dig om dine mange muligheder for nybyggeri i hele Vestjylland.

Ét hjem/ By Milton #5 - designet til nybyggere

Drømmer du om at bygge nyt? Bestil magasin og katalog i ét, der er fyldt med idéer, nyttig viden, gratis plantegninger, tips og meget mere. Bliv klædt på til 1. møde med byggerådgiveren, kom med indenfor hos ægte nybyggere og få fx. de bedste idéer af indretningsarkitekt og rumdesigner, Sif.
Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme. Magasinet er gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot