Milton Huse Herning

Byggefirma i Vestjylland

Milton Huse er dit lokale byggefirma i Vestjylland. Her vejleder kyndige byggerådgivere dig om nybyggeri i alle områder i hele regionen. Hos Milton Huse sætter vi en ære i, at du kun skal være i kontakt med én byggerådgiver fra start til overdragelse af drømmehuset, uanset hvilken vestjysk by du ønsker at bygge i.

Du finder Milton Huses vestjyske afdeling på Tjørring Hovedgade 33, 7400 Herning. Her kan du få gode råd og vejledning omkring nybyggeri i Vestjyllands mange lokalområder.

Når du vælger Milton Huse som dit byggefirma i Vestjylland, er du garanteret kompetent vejledning om lokale husbyggerier.


Kontakt dit lokale byggefirma i Herning

Book et uforpligtende møde med en byggerådgiver og kig forbi byggefirmaet i Herning til en snak om dit kommende nybyggeri. Vælger du Milton Huse, får du sparring med et kompetent team af tegner og byggerådgiver, der hjælper dig videre i byggeprocessen. Din rådgiver kan både rådgive om både Herning og resten af Vestjylland.

Hele processen foregår nøjagtig i dit og din families tempo, så du har den rigtige mavefornemmelse, når beslutningen skal træffes. Hos Milton Huse sørger selvfølgelig for, at en lokal vestjysk byggerådgiver er med i dit byggeprojekt fra start til slut.

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Inspiration til nybyg i Vestjylland

Milton Huse udfører nybyggeri på tværs af hele Vestjylland. Ønsker du at bygge nyt i et af de områder, der oplever størst vækst inden for nybyg, kan du finde inspiration i følgende byer:

  • Herning
  • Lind
  • Snejbjerg
  • Ikast
  • Brande
  • Holstebro
  • Skjern

Hos Milton Huse anbefaler vi også, at du og familien tager et kig på vores udstillingshuse i Vestjylland. Her kan du finde inspiration til dit personlige nybyggeri ved at se på de huse, vi har bygget for andre familier.

Få inspiration ved at deltage til åbent hus-arrangementer i Vestjylland, hvor du kan gennemgå husenes flotte detaljer ”live”.

Showroom Herning

Tjørring Hovedgade 33
7400 Herning

tlf: 75 62 43 00

Kompetent byggerådgivning i Vestjylland

Milton Huse er et solidt familieejet byggefirma, der er lokalt til stede i hele landet. Hos Milton Huse opfører vi drømmehuse ud fra dine ønsker og behov. Tegnestuen tegner individuelle plantegninger, der afspejler familiens ønsker og tidens trends for moderne arkitektur.


Se eksempler på plantegninger her og få inspiration til dit nybyggeri.


Planløsningerne er et udgangspunkt for dialog, hvor din lokale byggerådgiver altid vil tage udgangspunkt i dine ønsker og behov, for hos Milton Huse tegner vi altid individuelt – og ikke to huse er ens. Vi glæder os til at byde dig inden for i showroomet i Herning, og fortælle dig om dine mange muligheder for nybyggeri i hele Vestjylland.

NYT magasin: Ét hjem/ By Milton, #3

Drømmer du om at give børnene det bedste afsæt for en god opvækst? Søger du mere viden om nybyg, før du tager det første spadestik? Så er du havnet det helt rigtige sted. Bliv inspireret af Charlotte og Fredrik, vindere af TV-programmet "Nybyggerne", få Louisa Lorangs opskrift på sund hverdagsmad med børn og høst nyttig viden, når Miltons fagfolk giver svar på vigtige spørgsmål om nybyg. Bestil det nye magasin #3 - det er gratis.

 

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot