Milton Huse Herning

Milton Huse er dit lokale byggefirma i Vestjylland. Her vejleder kyndige byggerådgivere dig om nybyggeri i alle områder i hele regionen. Vi sætter en ære i, at du kun skal være i kontakt med én byggerådgiver fra start til overdragelse af drømmehuset, uanset hvilken vestjysk by du ønsker at bygge i. På den måde sikrer vi, at dine ønsker og forventninger forbliver højeste prioritet gennem hele byggeprocessen.

Du finder Milton Huses vestjyske afdeling på Tjørring Hovedgade 33, 7400 Herning. Her kan du få gode råd og vejledning omkring nybyggeri i Vestjyllands mange lokalområder. Vi anbefaler, at du sammen med din familie kommer forbi en af Milton Huses inspirationshuse, og ser hvordan vi kan hjælpe med at designe og bygge drømmehuset. Vi har lavet en oversigt med alle inspirationshusene, som også viser dig, hvilke dage og tider du kan komme forbi.


Kontakt dit lokale byggefirma i Herning

Book et møde med en byggerådgiver og kig forbi byggefirmaet i Herning til en snak om dit kommende nybyggeri. Vælger du Milton Huse, får du sparring med et kompetent team af tegnere og byggerådgivere, der hjælper dig videre i byggeprocessen. Din rådgiver kan rådgive om både Herning og resten af Vestjylland.

 

Hos Milton Huse ved vi, hvor vigtigt det er, at du som nybygger har overblik og føling med dit byggeprojekt. Derfor kan du være sikker på, at du vil blive guidet på dine præmisser uden at skulle træffe hurtige beslutninger, der ikke er gennemtænkt til fulde. Hele processen foregår nøjagtig i dit og din families tempo, så du har den rigtige mavefornemmelse, når beslutningen skal træffes. Når du vælger Milton Huse som dit byggefirma i Herning og resten af Vestjylland, sørger vi altid for, at en lokal vestjysk byggerådgiver er med i dit byggeprojekt fra start til slut.

 

Herunder finder du en oversigt med kontaktoplysninger på byggerådgiverne i Herning. Vi har også samlet en liste med de byer, der lige nu oplever størst vækst inden for nybyg. Hvis du har spørgsmål om nybyg med Milton Huse er vi altid klar til at besvare din henvendelse. Kunne du tænke dig at tale med en af de kompetente byggerådgivere, så tøv ikke med at booke et møde.

Inspiration til nybyg i Vestjylland

Milton Huse udfører nybyggeri på tværs af hele Vestjylland. Ønsker du at bygge nyt i et af de områder, der oplever størst vækst inden for nybyg, kan du finde inspiration i følgende byer:

  • Herning
  • Lind
  • Snejbjerg
  • Ikast
  • Brande
  • Holstebro
  • Skjern

Hos Milton Huse anbefaler vi også, at du og familien tager et kig på vores udstillingshuse i Vestjylland. Her kan du finde inspiration til dit personlige nybyggeri ved at se på de huse, vi har bygget for andre familier.

Få inspiration ved at deltage til åbent hus-arrangementer i Vestjylland, hvor du kan gennemgå husenes flotte detaljer ”live”.

Showroom Herning

Tjørring Hovedgade 33
7400 Herning

tlf: 75 62 43 00

Kompetent byggerådgivning i Vestjylland

Milton Huse er et solidt familieejet byggefirma, der er lokalt til stede i hele landet. Hos Milton Huse opfører vi drømmehuse ud fra dine ønsker og behov. Tegnestuen tegner individuelle plantegninger, der afspejler familiens ønsker og tidens trends for moderne arkitektur.


Se eksempler på plantegninger her og få inspiration til dit nybyggeri.


Planløsningerne er et udgangspunkt for dialog, hvor din lokale byggerådgiver altid vil tage udgangspunkt i dine ønsker og behov, for hos Milton Huse tegner vi altid individuelt – og ikke to huse er ens. Vi glæder os til at byde dig inden for i showroomet i Herning, og fortælle dig om dine mange muligheder for nybyggeri i hele Vestjylland.

Ét hjem/ By Milton #5 - designet til nybyggere

Drømmer du om at bygge nyt? Bestil magasin og katalog i ét, der er fyldt med idéer, nyttig viden, gratis plantegninger, tips og meget mere. Bliv klædt på til 1. møde med byggerådgiveren, kom med indenfor hos ægte nybyggere og få fx. de bedste idéer af indretningsarkitekt og rumdesigner, Sif.
Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme. Magasinet er gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot