Dit lokale byggefirma i Midt- og Vestjylland – og resten af landet

Milton Huse i Herning er klar til at hjælpe dig godt i gang og sikkert i mål med dit nye hus.

Som byggefirma tegner og opfører Milton Huse nybyg på tværs af Midtjylland og Vestjylland, uanset om du ønsker at bygge i Holstebro, Herning, Ikast, Silkeborg, Viborg eller et andet sted.

Du finder Milton Huses showroom på Tjørring Hovedgade 55 i Herning, hvor kyndige byggerådgivere sidder klar til at vejlede dig om nybyggeri i hele landsdelen. Her møder du også dygtige tegnere med solid erfaring i at konstruere velfungerende plantegninger med øje for både hverdag og fremtidsdrømme.

Leder du efter et byggefirma i Midt- og Vestjylland, er du altid velkommen til at besøge kontoret i Herning, men byggerådgiverne møder dig også gerne i et af Miltons inspirationshuse. Her kan du samtidig opleve eksempler på den kvalitet og finish, som Milton Huse leverer.

Find et inspirationshus i nærheden af dig her.

Er du nysgerrig, holder vi åbent hus hver søndag, hvor du kan møde Milton Huses byggerådgivere og få en fornemmelse af, om Milton Huse skal være dit byggefirma.

Byg nyt med Milton Huse Herning

Tryghed er en nøglekomponent, når det gælder nybyg og valg af byggefirma. Vi anbefaler derfor, at du kommer forbi og møder en byggerådgiver til en snak om dine muligheder.

Bygger du med Milton Huse, får du en personlig byggerådgiver igennem hele processen, som er din faste kontaktperson gennem hele forløbet – fra det indledende møde til overdragelsen af nøglerne.

Som nybygger er det vigtigt, at du har overblik og føling med dit byggeprojekt. Derfor kan du være sikker på at blive vejledt på dine præmisser uden at skulle træffe hurtige beslutninger, der ikke er tænkt til ende. Det giver den bedste mavefornemmelse.

Herunder kan du se kontaktoplysninger på de lokale byggerådgivere i Herning.

 

Din genvej til et personligt hus i Midt- og Vestjylland

Milton Huse er en landsdækkende, familieejet virksomhed med solid økonomi, som alene i 2021 realiserede mere end 2.100 boligdrømme.

Her får du et personligt og energivenligt kvalitetshus tegnet fra blankt papir med alle fordelene fra et typehus. Fordi visse rammer er udstukket på forhånd, kan vi bl.a. holde prisen nede og sikre en effektiv og gennemprøvet byggeproces.  

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at bygge et personligt og energivenligt hus til fremtiden i Midtjylland eller Vestjylland?

Så book et møde med en byggerådgiver eller besøg os i et af Milton inspirationshuse. Vi glæder os til at hjælpe dig videre.

Showroom Herning

Tjørring Hovedgade 33
7400 Herning

tlf: 75 62 43 00

Kompetent byggerådgivning i Vestjylland

Milton Huse er et solidt familieejet byggefirma, der er lokalt til stede i hele landet. Hos Milton Huse opfører vi drømmehuse ud fra dine ønsker og behov. Tegnestuen tegner individuelle plantegninger, der afspejler familiens ønsker og tidens trends for moderne arkitektur.


Se eksempler på plantegninger her og få inspiration til dit nybyggeri.


Planløsningerne er et udgangspunkt for dialog, hvor din lokale byggerådgiver altid vil tage udgangspunkt i dine ønsker og behov, for hos Milton Huse tegner vi altid individuelt – og ikke to huse er ens. Vi glæder os til at byde dig indenfor, og fortælle dig om dine mange muligheder for nybyggeri i hele Vestjylland.


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Så er der et nyt nummer ude af magasinet Ét hjem/ By Milton. Magasinet byder på masser af nye plantegninger, viden om byggeprocessen og billeder fra smukke Milton Huse, tips og nyttig viden om fx DGNB Villa-certificerede Milton Huse. Mød Caroline og Reece fra TV-programmet Nybyggerne, som har designet deres bud på et Milton hus, og få parrets plantegning – kvit og frit. Mød også familien, der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere. Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot