Milton Huse Holstebro

Du finder Milton Huses lokale kontor i Holstebro på Brogårdsvej 6, 7500 Holstebro ved siden af Kvickly med rigtig gode parkeringsmuligheder.

For os er det vigtigt at vi kan yde den absolut bedste lokalområdespecifikke rådgivning, når du og familien skal skabe rammerne for et nyt hjem. Vores rådgivere har et indgående kendskab til branchen på tværs af hele landet, hvilket naturligvis også gælder for Holstebro og resten af Vestjylland.

Hos Milton Huse Holstebro sidder lokalt forankrede byggerådgivere klar til at vejlede dig og din familie i alt indenfor nybygger-projekter og flotte færdigbyggede huse til salg – alt sammen med udgangspunkt i ekspertviden om lokalområdet.

Milton Huse er et anerkendt byggefirma med lokal erfaring i hele landet. Hos Milton Huse bygger vi personlige typehuse, der passer til dine drømme og ønsker til et nybygget hus. Vi har stor erfaring med at bygge vinkelhuselængehusekvadrathusegårdhavehuse og huse i to plan.

Book en tid med dine lokale byggerådgivere i Holstebro

Har du spørgsmål til nybyggeri eller har du gjort dig nogle overvejelser ifm. et byggeprojekt i Holstebro, Struer, Lemvig, Ringkøbing, Skjern eller resten af Vestjylland, som du ønsker sparring omkring, er du mere end velkommen til at kontakte os, og booke et uforpligtende rådgivningsmøde med din lokale byggerådgiver i Holstebro.

Én kontaktperson i hele byggeprocessen

Når du bygger hus med Milton Huse, bygger du hus i med kyndige fagfolk. Du har kun én kontaktperson på tværs af hele byggeprocessen – lige fra de indledende møder og indtil huset og nøglerne er overdraget, så du altid kun skal snakke med en person.

Milton Huses afdeling i Holstebro, er dit og dine nærmestes lokale byggefirma i Vestjylland og resten af Danmark. Et samarbejde med Milton Huses Holstebro-afdeling betyder nemlig, at du og din familie altid har adgang til personlig rådgivning om lokalområderne i og omkring Holstebro, i hele Vestjylland og på tværs af resten af Danmark, hvilket alt sammen vil blive faciliteret af din personlige byggerådgiver.

Kompetent byggerådgivning

Milton Huse har åbnet byggefirmaet i Holstebro for at være tættere på vores kunder. Byggerådgiverne i Holstebro-afdelingen er lokale eksperter i nybyg i det meste af Vestjylland, og de har gennemgående kendskab til nybyg i området.

På kontoret i Holstebro sidder byggerådgiverne klar til at vejlede dig i de mange valg og muligheder, der vedrører nybyggeri. Går du med overvejelser om at bygge nyt, så tag kontakt til os allerede i dag og få byggerådgivning af branchens dygtigste fagfolk.

Showroom Holstebro

Brogårdsvej 6
7500 Holstebro

tlf: 75 62 43 00

Find inspiration til nybyggeri i Holstebro

Søger du mere viden om nybyggeri, eller vil gerne klædes på til dit byggerådgivningsmøde? Så kan du med fordel gå på opdagelse på resten af hjemmesiden. Siden indeholder alt hvad der er brug for at vide, når du skal inspireres til dit byggeprojekt. Her kan du bl.a. gå på opdagelse i indhold om hustyper, praktiske planløsninger, gode materialevalg og meget mere.

Der er også rig mulighed for at blive inspireret ved at se vores inspirationshuse i Vestjylland. Du kan både læse om husene online, inspicere dem fysisk til åbent hus eller gøre begge dele.

Alt vores indhold er til inspiration, og det kan tilpasses nøjagtigt efter dine og din families behov og ønsker.

   
Har du nyeste magasin designet til nybyggere?

I Ét hjem/ By Milton får du, ud over et væld af nye plantegninger og billeder af huse, også tips og nyttig viden. Glæd dig til at få Milton Huses guide til køb af byggegrund. Få de kendte nybyggere fra TV - Lise og Michaels bud på en 200 kvm stor plantegning med rum til fællesskab og kreativitet. Tag med, når vi besøger Søren Vester i Thise og få skønne råd til etablering af haven. Det er også i denne udgave af magasinet, at Trendforsker Rikke Skytte fortæller, hvad vi vil bruge de mange kvadratmeter til i fremtiden.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot