Dit lokale byggefirma på Sjælland – og resten af Danmark

Milton Huse i Ringsted er klar til at hjælpe dig, som drømmer om at bygge nyt på Sjælland. 

For os er det vigtigt at være tæt på dig som nybygger og have et kendskab til de områder, vi bygger i. Derfor er vi lokalt til stede med kontorer, showrooms og inspirationshuse i hele landet.

På kontoret i Ringsted sidder fire dygtige og erfarne byggerådgivere, som med afsæt i mange års erfaring er klar til at vejlede dig og din familie om nybyggeri på Sjælland – fra pris og plantegning til valg af byggegrund og arkitektur.

Vælger du at bygge med Milton Huse får du fra begyndelsen tilknyttet en personlig byggerådgiver, som forbliver din faste kontaktperson igennem hele processen. Det giver både tryghed og overblik.

Byggerådgiverne er lokalt forankrede med et godt overblik over sjællandske vækst- og nybyggerområder. Derfor kan du trygt spørge til råds om fx kommende udstykninger og byggekrav i din lokale kommune – uanset om det er Næstved, Slagelse, Ringsted, Holbæk eller et helt femte sted.  

Vi tager også gerne med ud og besigtiger den grund, du har udset dig, eller rådgiver om, hvordan du finder en byggegrund, der matcher familiens drømmehus.

Showroom Ringsted

Huginsvej 2C
4100 Ringsted

tlf: 75 62 43 00

Besøg Milton Huse Ringsted

Du er altid velkommen på adressen i Ringsted til en snak om dine muligheder og en rundvisning i det store showroom, hvor du kan sammenligne et væld af forskellige materialeprøver og indretningsløsninger.

På kontoret kan du også møde afdelingens to tegnere, som fra blankt papir kan forvandle dine idéer og forslag til en gennemtænkt plantegning, der tager højde for både hverdagsfunktionalitet og drømme.

Du kan også være heldig at løbe ind i de lokale byggeledere, når de en sjælden gang ikke er ude på byggepladserne for at sikre, at alt forløber planmæssigt.

Vil du se, hvordan slutresultatet kan se ud?

Så besøg Miltons inspirationshuse på Syd- og Vestsjælland. Du kan lægge vejen forbi til åbent hus hver søndag, men vi kan også sagtens aftale et møde i et af inspirationshusene på et tidspunkt, som passer dig.

Se aktuelle inspirationshuse på Sjælland.

 

Byg nyt på Sjælland

Milton Huse er en landsdækkende, familieejet virksomhed, som på landsplan realiserede mere end 2.100 nybyggerdrømme i 2021.

Vi bygger personlige huse med omhu. Du høster alle fordelene ved et typehus, men får et hus tegnet fra blankt papir med et hav af individuelle tilpasningsløsninger, så ikke to huse er ens.

Vil du minimere dine udgifter, kan du tilmed vælge grønne energiløsninger som solceller og jordvarme, der både er nænsomme for miljøet og din budgetkonto. Du kan også tage skridtet videre og bygge et DGNB Villa-certificeret hus.

Er du interesseret i at høre med om Milton Huse som byggefirma? Så finder du kontaktoplysninger på byggerådgiverne i Ringsted herunder.


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Magasinet Ét hjem/ By Milton byder på masser af nye plantegninger, inspirationsbilleder, tips og nyttig viden. Mød Caroline og Reece fra tv-programmet Nybyggerne og se deres bud på et Milton-hus, læs om ansvarligt nybyggeri med DGNB, og mød familien der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot