Milton Huse Rødekro

Milton Huse er et solidt familieejet byggefirma, der er lokalt til stede i hele landet. I de lokale afdelinger finder du og din familie byggerådgivere, der har et indgående kendskab til tidens trends i dit nærområde.

Milton Huse er dit lokale byggefirma i Rødekro. På adressen Kometvej 26A finder du Milton Huses lokale kontor og showroom, der dækker den østlige del af Sydjylland. Vi byder gerne indenfor til en kop kaffe og en uforpligtende snak med en lokal byggerådgiver om dit kommende nybyg.

 

Kompetent byggerådgivning

Milton Huse har åbnet byggefirmaet i Rødekro for at være tættere på vores kunder i Aabenraa, Sønderborg og hele sydjylland. Byggerådgiverne i Rødekro-afdelingen er lokale eksperter i nybyg i det meste af sønderjylland, og de har gennemgående kendskab til nybyg i området.

På kontoret i Rødekrosidder byggerådgiverne klar til at vejlede dig i de mange valg og muligheder, der vedrører nybyggeri. Går du med overvejelser om at bygge nyt, så tag kontakt til os allerede i dag og få byggerådgivning af branchens dygtigste fagfolk.

Byggefirma, der tegner fra bunden

Hos Milton Huse bygger vi unikke og personlige huse med omhu, og vi er ikke et helt almindeligt typehusfirma. Vi tegner fra bunden - hver gang, og sammen med tegnestuen kommer dit og din families drømmehus på papiret. 

Hos os foregår byggeprocessen altid i dit tempo, og det er vigtigt for os, at du og din familie har den helt rigtige mavefornemmelse, når beslutningen om nybyggeri skal træffes. Hos Milton Huse får du derfor også din egen lokale byggerådgiver, som vil følge og rådgive dig gennem hele byggeriet.

Hos Milton Huse har vi udarbejdet eksempler på planløsninger, som du og din familie kan bruge som inspiration, når I skal gøre jer de grundlæggende overvejelser om jeres kommende drømmehus - se bud på planløsninger her.

Ønsker du at tage udgangspunkt i en af plantegningerne, tilretter tegnestuen tegningen i samarbejde med din byggerådgiver. Du bestemmer, hvordan planløsningen tilpasses til dine og din families behov og drømme om et nybygget hus.

Showroom Rødekro

Kometvej 26A
6230 Rødekro

tlf: 75 62 43 00

Inspiration til nybyg

Hvis du har brug for inspiration til dit byggeprojekt, kan du med fordel besøge en af vores mange udstillingshuse i sydjallnd. Her har du og din familie mulighed for at snakke med en kyndig byggerådgiver og inspicere husets fine detaljer vha. alle jeres sanser.

Ét hjem/ By Milton #5 - designet til nybyggere

Drømmer du om at bygge nyt? Bestil magasin og katalog i ét, der er fyldt med idéer, nyttig viden, gratis plantegninger, tips og meget mere. Bliv klædt på til 1. møde med byggerådgiveren, kom med indenfor hos ægte nybyggere og få fx. de bedste idéer af indretningsarkitekt og rumdesigner, Sif.
Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme. Magasinet er gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot