Dit byggefirma i Varde og Sydvestjylland

Milton Huse er dit lokale byggefirma i Sydvestjylland og resten af Danmark.

Som landsdækkende byggefirma dækker vi alle regioner med lokale afdelinger, showrooms eller bemandede inspirationshuse, hvor stedkendte byggerådgivere sidder klar til at hjælpe dig i gang med nybyggeri.

Når du vælger Milton Huse som dit byggefirma, er du garanteret kompetent vejledning om lokale husbyggerier. Vi sætter en ære i, at du kun skal være i kontakt med én byggerådgiver fra det første møde til overdragelsen af drømmehuset, uanset hvilken by du ønsker at bygge i.

Du finder din lokale byggerådgiver på Troldhøj Allé 61, 6800 Varde. Det er muligt at booke møde i inspirationshuset alle ugens hverdage.

Vi glæder os til at byde dig indenfor til en snak om dine muligheder for at bygge et nyt og energivenligt hus tegnet fra bunden.

Milton Huse Varde

tlf: 75 62 43 00

Kontakt dit lokale byggefirma i Varde

Har du brug for at vide noget om prisen på dit drømmehus, så book et uforpligtende møde med en byggerådgiver og kig forbi byggefirmaet i Varde.

Hos Milton Huse bygger vi personlige huse med omhu. Du får alle fordelene ved et typehus såsom en effektiv byggeproces og masser af hus for pengene, men kan tilpasse huset, så det passer lige præcis til dig og din familie – fra plantegning og arkitektur til tagløsning, mursten, gulve og meget, meget mere.

Bygger du med Milton Huse, får du sparring med et kompetent team bestående af en tegner og en byggerådgiver, der hjælper dig videre i byggeprocessen. Det hele foregår i dit og familiens tempo for at sikre, at I altid sidder med den rigtige mavefornemmelse.

 

Kompetent byggerådgivning i Vestjylland

Hos Milton Huse anbefaler vi, at du og familien besøger et eller flere af Miltons inspirationshuse, som ligger rundt omkring i hele landet.

Her kan du finde inspiration til dit personlige nybyggeri og opleve forskellige planløsninger og materialer og se, hvordan de fungerer i virkeligheden.

 

Vi glæder os til at fortælle dig om dine mange muligheder for nybyggeri i Syd- og Vestjylland.


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Så er der et nyt nummer ude af magasinet Ét hjem/ By Milton. Magasinet byder på masser af nye plantegninger, viden om byggeprocessen og billeder fra smukke Milton Huse, tips og nyttig viden om fx DGNB Villa-certificerede Milton Huse. Mød Caroline og Reece fra TV-programmet Nybyggerne, som har designet deres bud på et Milton hus, og få parrets plantegning – kvit og frit. Mød også familien, der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere. Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot