Milton Huse Viborg

Byggefirma i Viborg

Milton Huse er et solidt familieejet byggefirma, der er lokalt til stede i hele landet. I de lokale afdelinger finder du og din familie byggerådgivere, der har et indgående kendskab til tidens trends i dit nærområde.

Milton Huse er dit lokale byggefirma i Viborg. På adressen Vævervej 14 ligger Milton Huses lokale kontor og showroom, der dækker hele Midtjylland. Lokalerne er nye og moderne, da det er en af vores nyeste lokale afdelinger, og vi byder gerne indenfor til en kop kaffe og en uforpligtende snak om dit kommende nybyg.

Kompetent byggerådgivning i Viborg

Milton Huse har åbnet byggefirmaet i Viborg for at være tættere på vores kunder. Byggerådgiverne i Viborg-afdelingen er lokale eksperter i nybyg i det meste af Midtjylland, og de har gennemgående kendskab til nybyg i området.

På kontoret i Viborg sidder byggerådgiverne klar til at vejlede dig i de mange valg og muligheder, der vedrører nybyggeri. Går du med overvejelser om at bygge nyt, så tag kontakt til os allerede i dag og få byggerådgivning af branchens dygtigste fagfolk.

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et professionelt svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

 

Få nyeste magasin: Ét hjem/By Milton #2
- spækket med inspiration til nybyggere

I magasinet har Milton Huse samlet alt det nyeste, tips og inspiration til dit næste hjem. Et nybygget hus. Find inspiration i forskellige plantegninger, mød ægte nybyggere, bliv klogere på byggeprocessen og kom indenfor på et eksklusivt besøg hos Lourdes & Nicolaj, fra TV2 programmet: "Nybyggerne". 

Bestil her

Et byggefirma du kan være tryg ved

Hos Milton Huse bygger vi unikke og personlige huse med omhu, og vi er ikke et helt almindeligt typehusfirma. Hos os kan du nemlig få bygget lige det hus, du drømmer om, og kun din fantasi sætter grænserne for dine muligheder.

Hos os foregår byggeprocessen altid i dit tempo, og det er vigtigt for os, at du og din familie har den helt rigtige mavefornemmelse, når beslutningen om nybyggeri skal træffes. Hos Milton Huse får du derfor også din egen lokale byggerådgiver, som vil følge og rådgive dig gennem hele byggeriet.

Hos Milton Huse har vi udarbejdet eksempler på planløsninger, som du og din familie kan bruge som inspiration, når I skal gøre jer de grundlæggende overvejelser om jeres kommende drømmehus.

Milton Huses erfarne byggerådgivere kan efterfølgende hjælpe til, at planløsningen tilpasses til jeres behov og drømme om et nybygget hus, så resultatet bliver nøjagtigt som ønsket. Det, mener vi, giver dig tryghed i byggeprocessen.

NYT magasin: Ét hjem/ By Milton, #2

Få det nye 2020-magasin Ét hjem/By Milton. Her har Milton Huse samlet alt det bedste til dig, der drømmer om at bygge nyt hus. Vi deler fx det nyeste fra Milton Huse, erfaringer fra ægte nybyggere og idéer fra kreative designere. Glæd dig også til at komme indenfor hos Lourdes & Nicolaj, deltagere i TV2 programmet: "Nybyggerne", hent inspiration i forskellige plantegninger og oplev byggeprocessen i en "live" version. 

 

Bestil dit gratis eksemplar her

Mange byggegrunde i Viborg

Milton Huse har attraktive og naturskønne udstykninger i Arnbjerg, der fint kan rumme din og din families drømmebolig. Det naturskønne område er meget populært og to tredjedele af udstykninger er allerede solgt. Arnbjerg ligger i et flot landskab mellem sø og skov tæt ved Gl. Århusvej – blot fire km. fra Viborg Centrum.

Tapdrup er også en af Viborgs perler. Milton Huse er godt i gang med at bearbejde området, som bliver til de mest fantastiske byggegrunde. Vi forventer at have opført ca. 1000-1500 sublimt beliggende byggegrunde i området i 2020/21.

Tapdrup er en idyllisk landsby i Midtjylland med ca. 530 indbyggere, der ligger seks kilometer øst for Viborg Centrum og to kilometer fra udkanten af byen. Landsbyen ligger i Region Midtjylland og hører til Viborg Kommune.

Derudover forventer vi hos Milton Huse også at have 100-200 udstykninger klar ved Hald Ege i 2020, med nogle yderst gode beliggenheder. Hald Ege er Viborgs sydligste bydel. Området er præget af flotte marker og naturskøn skov.

Milton Huse forventer også nye smukke udstykninger i Aarhus, Herning, Hobro og mange flere attraktive byer i Midtjylland. Se et udvalg af vores aktuelle byggegrunde her, hvor du også vil kunne finde de kommende udstykninger, når de bliver sat til salg.

Inspiration til nybyg

Hvis du har brug for inspiration til dit byggeprojekt, kan du med fordel besøge en af vores mange udstillingshuse i Midtjylland. Her har du og din familie mulighed for at snakke med en kyndig byggerådgiver og inspicere husets fine detaljer vha. alle jeres sanser.

Showroom Viborg

Vævervej 14
8800 Viborg

tlf: 75 62 43 00

Trustpilot