Milton Huse Viborg

Milton Huse er et solidt familieejet byggefirma, der er lokalt til stede i hele landet. I de lokale afdelinger finder du og din familie byggerådgivere, der har et indgående kendskab til tidens trends i dit nærområde. Uanset om du allerede har konkrete idéer og målsætninger for, hvordan dit nye hjem skal se ud eller mangler inspiration og viden om dine muligheder, er du altid velkommen til at tage kontakt til dine byggerådgivere i Viborg. Milton Huses kontor og showroom i Viborg, som dækker hele Midtjylland, finder du på Vævervej 14. Lokalerne er nye og moderne, og vi byder gerne indenfor til en kop kaffe og en snak om dit kommende nybyg.

Kompetent byggerådgivning

Milton Huse har åbnet byggefirmaet i Viborg for at være tættere på kunderne. Byggerådgiverne i Viborg-afdelingen er lokale eksperter i nybyg i det meste af Midtjylland, og de har gennemgående kendskab til nybyg i området. Ved at lade Milton Huses dygtige byggerådgivere arbejde i et område de kender godt, kan vi sikre, at du får den bedst mulige rådgivning, som er tilpasset lige præcis lokalområderne i Midtjylland.

 

På kontoret i Viborg sidder byggerådgiverne klar til at vejlede dig i de mange valg og muligheder, der vedrører nybyggeri. Går du med overvejelser om at bygge nyt, så tag kontakt eller book et møde og få byggerådgivning af branchens dygtigste fagfolk.

Byggefirma, der tegner fra bunden

Hos Milton Huse bygger vi unikke og personlige huse med omhu, og vi er ikke et helt almindeligt typehusfirma. Vi tegner fra bunden - hver gang, og sammen med tegnestuen kommer dit og din families drømmehus på papiret. 

Hos os foregår byggeprocessen altid i dit tempo, og det er vigtigt for os, at du og din familie har den helt rigtige mavefornemmelse, når beslutningen om nybyggeri skal træffes. Hos Milton Huse får du derfor også din egen lokale byggerådgiver, som vil følge og rådgive dig gennem hele byggeriet.

Hos Milton Huse har vi udarbejdet eksempler på planløsninger, som du og din familie kan bruge som inspiration, når I skal gøre jer de grundlæggende overvejelser om jeres kommende drømmehus - se bud på planløsninger her.

Ønsker du at tage udgangspunkt i en af plantegningerne, tilretter tegnestuen tegningen i samarbejde med din byggerådgiver. Du bestemmer, hvordan planløsningen tilpasses til dine og din families behov og drømme om et nybygget hus.

Showroom Viborg

Vævervej 14
8800 Viborg

tlf: 75 62 43 00

Byggegrunde i Viborg

Milton Huse har attraktive og naturskønne udstykninger i Arnbjerg, der fint kan rumme din og din families drømmebolig. Det naturskønne område er meget populært og to tredjedele af udstykninger er allerede solgt. Arnbjerg ligger i et flot landskab mellem sø og skov tæt ved Gl. Århusvej – blot fire km. fra Viborg Centrum.

Tapdrup er også en af Viborgs perler. Milton Huse er godt i gang med at bearbejde området, som bliver til de mest fantastiske byggegrunde. Vi forventer at have opført ca. 1000-1500 sublimt beliggende byggegrunde i området i 2020/21.

Tapdrup er en idyllisk landsby i Midtjylland med ca. 530 indbyggere, der ligger seks kilometer øst for Viborg Centrum og to kilometer fra udkanten af byen. Landsbyen ligger i Region Midtjylland og hører til Viborg Kommune.

Derudover forventer vi hos Milton Huse også at have 100-200 udstykninger klar ved Hald Ege i 2020, med nogle yderst gode beliggenheder. Hald Ege er Viborgs sydligste bydel. Området er præget af flotte marker og naturskøn skov.

Milton Huse forventer også nye smukke udstykninger i Aarhus, Herning, Hobro og mange flere attraktive byer i Midtjylland. Se et udvalg af vores aktuelle byggegrunde her, hvor du også vil kunne finde de kommende udstykninger, når de bliver sat til salg.

Inspiration til nybyg

Hvis du har brug for inspiration til dit byggeprojekt, kan du med fordel besøge en af vores mange udstillingshuse i Midtjylland. Her har du og din familie mulighed for at snakke med en kyndig byggerådgiver og inspicere husets fine detaljer vha. alle jeres sanser.

   
Har du nyeste magasin designet til nybyggere?

I Ét hjem/ By Milton får du, ud over et væld af nye plantegninger og billeder af huse, også tips og nyttig viden. Glæd dig til at få Milton Huses guide til køb af byggegrund. Få de kendte nybyggere fra TV - Lise og Michaels bud på en 200 kvm stor plantegning med rum til fællesskab og kreativitet. Tag med, når vi besøger Søren Vester i Thise og få skønne råd til etablering af haven. Det er også i denne udgave af magasinet, at Trendforsker Rikke Skytte fortæller, hvad vi vil bruge de mange kvadratmeter til i fremtiden.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot