Milton Huse søger

Byggeleder til Sjælland

 

Jobbeskrivelse

Hos Milton Huse søger vi netop nu en ny dygtig kollega til et attraktivt job, hvor du via exceptionel byggeledelse bliver ansvarlig for at levere nybyggeri, der til en hver tid lever op til Milton Huses høje kvalitet og standarder. Bliv en del af et team, hvor vi har det godt, nyder vores arbejde og sætter en ære i at levere personlige huse bygget med største omhu. Det betyder selvfølgelig, at der er styr på byggeprocessen fra start til slut og ned til mindste detalje. Som den største selvfølge går vi fx op i at byggepladserne altid er ryddelige og ordentlige. 

Din profil

  • Du har indblik i byggebranchen, en håndværksmæssig uddannelse og evt. flere års erfaring med styring af byggepladser.
  • Du er ansvarlig, selvstændig, struktureret og vant til at styre flere forskellige byggeprojekter i en dynamisk hverdag.
  • Som person er du proaktiv, pligtopfyldende, arbejdsom og har en positiv indstilling samt gode samarbejdsevner.
  • Erfaring fra byggebranchen er afgørende.
  • Bopæl i eller i nærheden af Herlev foretrækkes.

Hos Milton Huse er nybyggerne i centrum, og du trives med at vide, at du har en stor aktie i at alle får den bedst mulige kundeoplevelse igennem byggeriets faser.

Vi tilbyder

Gode kollegaer og en plads på holdet i en stilling med en bred kontaktflade, hvor du vil få en alsidig hverdag. I Milton Huse vil du opleve, at vi har fokus på bolden. At vi har det sjovt på banen og alle i organisationen spiller sammen for at vinde markedsandele. Vi træner hver dag for at komme endnu højere op på lystavlen hos nybyggerne. Målet er klart - er du?

Vil du med på holdet?

Send dit CV inkl. ansøgning og motivation for jobbet til job@miltonhuse.dk hurtigst muligt. Angiv venligst ”Byggeleder til Sjælland” i emnefeltet.

Der vil blive afholdt samtaler løbende, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt. Tak.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte Byggelederchef Michael Enghøj på tlf. 2384 1761.

 

 

 

Trustpilot