Tegner/ bygningskonstruktør
søges til Milton Huse Herning

Jobbeskrivelse
Vil du være med til at skabe personlige huse til Milton Huses nybygger-kunder? Lige nu udvider vi tegnestuen og søger endnu en kollega til Herning-afdelingen. Her får du ansvar for at designe huse med udgangspunkt i kundernes ønsker og behov i tæt samarbejde med Miltons tegnestuechef og dine øvrige kollegaer på de andre kontorer. Du får også ansvaret for at søge byggetilladelser og tilhørende sagsbehandling. Alle huse tegnes i Revit/Auto-CAD. Herudover er din opgave at bidrage til, at vi lever op til Milton Huses kundeløfte ”At bygge personlige huse med omhu”.


Din profil
· Erfaring med Revit/AutoCAD og tegning af huse.
· Baggrund som tømrer/bygningskonstruktør vil være en fordel.
· Proaktiv og resultatorienteret personlighed med en positiv indstilling.
· Gode samarbejds- og formidlingsevner.
· En bopæl i nærheden af Herning vil være en fordel.

At bygge et nyt hus er for de fleste forbundet med de største familiære- og økonomiske beslutninger i livet. Vi har derfor stor respekt for den tillid, nybyggerne viser Milton Huse. Vigtigt er det, at du sætter en ære i at følge tingene til dørs og giver dit bidrag til at sikre, at kunderne får en rigtig god og tryg oplevelse igennem nybyggerprocessen hos Milton Huse.

Vi tilbyder
Gode kollegaer og en plads på holdet i en stilling med en bred kontaktflade, hvor du vil få en alsidig hverdag.
I Milton Huse vil du opleve, at vi har fokus på bolden. At vi har det sjovt på banen og alle i organisationen spiller sammen for at vinde markedsandele. Vi træner hver dag for at komme endnu højere op på lystavlen hos nybyggerne. Målet er klart - er du?


Vil du med på holdet?
Send dit CV inkl. ansøgning og motivation for jobbet til
job@miltonhuse.dk.hurtigst muligt. Der vil blive afholdt samtaler løbende, da stillingen ønskes besat snarest. Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt.


Har du spørgsmål?
Kontakt gerne Tegnestuechef, Kent Winjeborg på tlf. 2154 3028 eller pr. mail: kwi@miltonhuse.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Trustpilot