Søges: Byggerådgiver til Viborg
med erfaring fra byggebranchen

 

Milton Huse vækster og søger

Vi har vokseværk, og søger derfor endnu en god kollega til salgsafdelingen i Viborg. Kan du genkende dig selv i ord som: struktureret, selvstændig, gode formidlingsevner, ansvarlig og detaljeret? Har du oven i købet brancheerfaring, så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Du skal sammen med gode kolleger være med til at sælge personlige huse i Midtjylland. Du får base på Milton Huses kontor i Viborg og har sammen med dine dygtige kollegaer ansvaret for salg i samarbejde med afdelingschefen.

Opgaverne

Du skal bidrage til, at vi lever op til Milton Huses kundeløfte ”Personlige huse bygget med omhu” igennem exceptionel rådgivning af kunderne omkring husvalg, materialer, planløsning, placering af hus på grund, økonomi mm.

Du får en meget selvstændig rolle og en meget alsidig hverdag, hvor du arbejder med dine egne leads, som kan være på vidt forskellige trin i kunderejsen. Det er derfor vigtigt, at du har kendskab til byggebranchen og erfaring med kunderådgivning i en længerevarende salgsproces.

Om dig

  • Professionel og tillidsvækkende fremtoning.
  • Proaktiv og resultatorienteret personlighed med en positiv indstilling.
  • Gode samarbejdsevner og formidlingsevner.
  • Naturligt salgstalent; Du har viljen til at ville lykkedes.
  • Lukketeknik og screening er ikke fremmedord for dig.
  • Erfaring fra byggebranchen er afgørende.

Dine kunder vil være i gang med den største investering i deres liv. Det er derfor vigtigt, at du sætter en ære i at følge tingene til dørs og sikrer, at dine kunder får en god oplevelse fra første møde.

Det får du hos Milton Huse

Attraktiv lønpakke, gode kollegaer og en plads på holdet i en stilling med en bred kontaktflade, hvor du vil få en alsidig hverdag. I Milton Huse vil du opleve, at vi har fokus på bolden. At vi har det sjovt på banen og alle i organisationen spiller sammen for at vinde markedsandele. Vi træner hver dag for at komme endnu højere op på lystavlen hos nybyggerne. Målet er klart - er du?

Søg jobbet

Send dit CV inkl. ansøgning og motivation for jobbet til job@miltonhuse.dk med ”Byggerådgiver Viborg”. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt.

Spørgsmål?

Kontakt Afdelingschef for Midtjylland på mobil: 92 82 04 82 eller e-mail: bwk@miltonhuse.dk

 

 

 

Trustpilot