Oplev Miltons påskehuse
fra d. 6. april

Igen i år byder Milton Huse velkommen indenfor i smukke inspirationshuse, som åbner lige til påsken. De tre huse ligger i henholdsvis Hammel, Herning og Horsens. Her har vi kræset for indretningen og gjort lidt ekstra ud af det hele.

Du kan blandt andet også deltage i konkurrencen om et gavekort på 25.000 kroner til bolighuset Jacobsen Plus.

Læs mere om husene herunder, og kom forbi i påsken.

Biegårds Allé 19, Hatting, Horsens

På Biegårds Allé i populære og børnevenlige Hatting har vi opført dette 166 kvm forskudte længehus med en planløsning med god plads til børnefamilien. Huset er opført i RT 488 - Prima Lido fra Randers Tegl og har ensidig taghældning. 

 

Læs mere om huset

Hvedebakken 46, Hammel, Aarhus

På Hvedebakken i Hammel kommer du ind i et moderne og multifunktionelt længehus med i alt 175 m² bolig kvadratmeter. Husets hjerte er det store og lyse køkken-alrum, som både har plads til madlavning, hyggestunder og lektielæsning. Pga. husets særlige placering på grunden, får man desuden også et hus med masser af dagslys.

Læs mere om huset

Helstrupbakken 37, 7400 Herning

Kom indenfor på Helstrupbakken 37, og oplev en moderne familievilla med funktionaliteten i førersædet. Her får du gennemført arkitektur og høj, håndværksmæssig kvalitet med et forskudt længehus fuld af velovervejede løsninger, der skaber optimale rammer for et skønt familieliv.

Læs mere om huset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Så er der et nyt nummer ude af magasinet Ét hjem/ By Milton. Magasinet byder på masser af nye plantegninger, viden om byggeprocessen og billeder fra smukke Milton Huse, tips og nyttig viden om fx DGNB Villa-certificerede Milton Huse. Mød Caroline og Reece fra TV-programmet Nybyggerne, som har designet deres bud på et Milton hus, og få parrets plantegning – kvit og frit. Mød også familien, der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere. Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot