Huse til salg i Sydjylland

Er du på udkig efter et typehus i Sydjylland? Hos Milton Huse kan du finde nybyggede og indflytningsklare huse til salg i Esbjerg og omegn.

Kommende inspirationshuse i Sydjylland - til salg

Søndertoften 79, Varde - Åbner februar 2022

Langhus 24, Aabenraa - Åbner februar 2022

Fuglsang Allé 84, 7000 Fredericia - Åbner februar 2022

Fladhøjparken 49, 6230 Rødekro - Åbner februar 2022

Fladhøjparken 51, 6230 Rødekro - Åbner februar 2022

Magnesvej 52, 7100 Vejle - Åbner februar 2022

Salviehaven 26, 6000 Kolding - Åbner februar 2022

Søndertoften 86, Varde - Åbner marts 2022

Poul La Cours Vej 28, 6600 Vejen - Åbner marts 2022

Emiliedalen 44, 7120 Vejle Øst - Åbner marts 2022

Emiliedalen 72, 7120 Vejle Øst - Åbner april 2022

Søndertoften 88, Varde - Åbner maj 2022

Fuglsang Allé 80, 7000 Fredericia - Åbner maj 2022

Fuglsang Allé 82, 7000 Fredericia - Åbner maj 2022

 

Flotte nye huse til salg

Alle Miltons nye huse til salg er designet efter nutidens tendenser for et personligt hus. Vi gør en dyd ud af at opføre unikke huse efter dine ønsker til indretningen af dit nybyggeri, så vi kan bygge det perfekte drømmehus for dig og din familie.

Vælger du at købet et af de nyopførte Milton huse i Sydjylland, får du et hus, der er lige til at flytte ind i – og du kan være sikker på, at det lever op til tidens krav og er bygget ud fra et materialevalg af høj kvalitet.

Typehus i gennemført design

Milton Huse har flotte huse til salg i Esbjerg og omegn, der er indflytningsklare og klar til at blive indtaget af dig og din familie. I et Milton hus er der styr på detaljerne og fokus på kvalitet, så du som nybygger kan flytte ind, bo rart og slappe af fra første dag.

Du kan se alle huse til salg i Esbjerg og omegn her på siden. Fælles for alle Miltons huse er den høje kvalitet, stilfulde design, indretning og gennemførte planløsning.

Det kommer til udtryk i husenes opførelse, der er præget af mange års erfaring i byggebranchen. Vi er specialister i at bygge huse til familieliv, og vi bestræber os på, at give dig oplevelsen af et rigtigt hjem, når du besøger et Milton inspirationshus.

Huse til salg i Esbjerg og omegn – Tæt på naturen

Miltons huse har valgt at bygge flere typehuse i Sydjylland, som er kendetegnet ved naturskønne områder, grønne marker, skov og vand – tæt på Danmarks historiske grænseland.

Vi byder på moderne typehuse opført efter funktionalitet, stilfuldt design og i en kvalitet i særklasse. Skulle du gå hen og forelske dig i et af Miltons salgsklare typehuse i Esbjerg og omegn, kan du med fordel tjekke, om der er mulighed for at købe det. Måske venter drømmehuset på dig i Sydjylland?

Gå på opdagelse i vores huse 

Kig forbi et af vores mange udstillingshuse fordelt rundt i det danske land, som har åbent hver søndag. Her noget for enhver smag, og helt sikkert masser af inspiration til jeres kommende hjem. 

Se udstillingshuse

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot