Loading...

Udstillingshuse på Fyn 


UTZONS ALLÉ 21, 5240 ODENSE NØ.

Her tilbydes et flot og funktionelt vinkelhus med forskudt vinkel i en meget spændende ny udstykning. Her er det farvel til de snorlige parcelhuskvarterer og her findes ingen traditionelle firkantede grunde. Her er masser af friareal og kort afstand til dejlig natur og samtidig kun 20 min. til Odense C. 

Huset er 150 m2 og har desuden 40 m2 integreret dobbelt carport med redskabsrum. Grunden er på 899 m2 med en dejlig sydvestvendt have. 

Åbent Hus hver søndag kl. 13 - 15

LÆS MERE - KLIK HER

SE VIDEO - KLIK HER


STIKLINGEN 11, 5500 MIDDELFART

Her har vi åbnet dørerne til et moderne gårdhavehus på 161 mmed 3 værelser og 2 badeværelser.

Huset har en dejlig beliggenhed i en naturskøn udstykning i Middelfart - og her er både Odense, Kolding og Vejle inden for 30 min. kørsel. Huset har en populær og funktionel planløsning med adskilt forældre- og børneafdeling. Husets hjerte, det store lyse køkken/alrum forbinder de 2 dele af huset og her er plads til hele familien. Alt i alt et spændende hus der skal opleves! 

ÅBENT EFTER AFTALE MED MORTEN BILLE, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 40114908.

Huset er til salg.

FOR MERE INFO - KLIK HER


HEDELUNDMARKEN 14, 5270 ODENSE N.

Her er tale om et vinkelhus på 166 m2, med en skønt belligenhed, tæt på både skole og indkøbsmuligheder og med kun 10 min. til Odense centrum. Huset har seperat forældreafdeling med tilhørende stort walk-in og badeværelse. Desuden rummer huset en lys stue med direkte udgang til overdækket terrasse, 3 børneværelser koncentreret  om husets køkken/alrum med plads til både madlavning og lektielæsning. 

Åbent Hus hver søndag kl. 13 - 15

Huset er solgt.

FOR MERE INFO - KLIK HER