Loading...

Udstillingshuse på Fyn 


ROMERDALEN 67, 5250 ODENSE SV

Romerdalen er placeret i den sydvestlige del af Odense – en meget attraktiv beliggenhed med kun ca. 10 km til 
Odense centrum. Her er ikke langt til hverken børnehave, skole eller indkøb. Den smukke natur er lige uden for døren. Milton Huse tilbyder et vinkelhus på 150 m2 med 2 værelser, soveværelse, dejlig lys stue, kontor og praktisk bryggers samt 2 badværelser og med integreret dobbelt carport og redskabsrum hvor gulvet er støbt og isoleret. 
Grunden er på 583 m2 med en dejlig og lys sydvestvendt have.

Huset er solgt.

ÅBENT HUS HVER SØNDAG FRA KL. 13 - 15

FOR MERE INFO - KLIK HER


HEDELUNDSMARKEN 14, 5270 ODENSE N. (ÅBNER NOVEMBER 2017)

Her er tale om et vinkelhus på 166 m2, med en skønt belligenhed, tæt på både skole og indkøbsmuligheder og med kun 10 min. til Odense centrum. Huset har seperat forældreafdeling med tilhørende stort walk-in og badeværelse. Desuden rummer huset en lys stue med direkte udgang til overdækket terrasse, 3 børneværelser koncentreret  om husets køkken/alrum med plads til både madlavning og lektielæsning. 

Huset er til salg.

FOR MERE INFO - KLIK HER


STIKLINGEN 11, 5500 MIDDELFART (ÅBNER FEBRUAR 2018)

Til februar 2018 åbner vi dørerne til dette moderne gårdhavehus på 161 mmed 3 værelser og 2 badeværelser.

Huset har en dejlig beliggenhed i en naturskøn udstykning i Middelfart - og her er både Odense, Kolding og Vejle inden for 30 min. kørsel. Huset har en populær og funktionel planløsning med adskilt forældre- og børneafdeling. Husets hjerte, det store lyse køkken/alrum forbinder de 2 dele af huset og her er plads til hele familien. Alt i alt et spændende hus der skal opleves! 

FOR MERE INFO - KLIK HER