Loading...

Udstillingshuse i Midt-Vestjylland


ØRSKOVBAKKEN 67, SNEJBJERG, HERNING - BYG & NYT 2017

Glæd jer til at opleve dette vinkelhus på 163 m2, der med vinklen lavet som et knæk er blevet tilpasset byggegrunden. Herved opnås en hyggelig terrasse omkranset af huset. I huset vil I opleve en adskilt børne- og forældreafdeling, som giver plads til både fællesskab og enetid, et stort lyst køkken/alrum med ensidig skråloft og en rummelig stue med direkte adgang til en sydvestvendt terrasse.

Åbent hus hver søndag kl. 14 - 16

FOR MERE INFO - KLIK HER


KLOKKEBLOMSTEN 2, HERNING - FÆRDIG JULI 2017

Her opføres et forskudt vinkelhus på 150 m2 med integreret carport på 44 m2.  Boligområdet Klokkeblomsten ligger i den nordvestlige del af Snejbjerg med mange naturområder og et fint stisystem. Desuden byder området på et aktivt familieliv med gode sportsfaciliteter og busforbindelse til Herning centrum.  Huset rummer bl.a. 3 børneværelser, depot, 2 badeværelser samt et stort køkken/alrum med masser af lys. Opdelt forældre- og børneafdeling og stort bryggers med plads til skoletasker og tørrestativ. Grunden er på hele 863 m2 og har en dejlig sydvestvendt have. 

FOR MERE INFO - KLIK HER


KLOKKEBLOMSTEN 13, HERNING - FÆRDIG AUGUST 2017

Boligområdet Klokkeblomsten ligger i den nordvestlige del af Snejbjerg med mange fine naturområder. I dette flotte vinkelhus på 141 m2 med valmtag, er der plads til hele familien. Husets hjerte er det store køkken/alrum med direkte udgang til overdækket terrasse. Ud over 2 børneværelser, 2 badeværelser og et soveværelse rummer huset også et praktisk bryggers og dejlig lys stue. Grunden er på 825 m2 og har en dejlig stor sydvestvendt have og integreret dobbeltcarport og redskabsrum.

FOR MERE INFO - KLIK HER