Loading...

 

Udstillingshuse i Nordjylland 


GOLFVÆNGET 1, FREDERIKSHAVN

Golfvvænget 1 i Frederikshavn er beliggende i naturskønt område tæt på både skoler, dagligvarebutikker og i umiddelbar nærhed af mange fritidsaktiviteter.

Få minutters gang til Golfparken Frederikshavn, lystbådehavnen Rønnerhavn med palmestrand og tæt på Frederikshavn centrum med hyggelige gågader, og stort udvalg af butikker og restauranter.

Rummeligt vinkelhus på 160 m2 med plads til hele familiens aktiviteter. Grunden er på 741 m2 hvor der er anlagt en dejlig sydvendtvendt terrasse. 

Huset er klar til overtagelse - så der er mulighed for at holde jul i jeres nye hjem!

Åbent hus hver søndag kl. 13 - 15.

Huset er til salg.

FOR MERE INFO - KLIK HER


SNEHØJVEJ 1, 9500 HOBRO

Meget velbeliggende udstillingshus i den nordvestlige del af Hobro til familien, som ønsker at være tæt på alt; motorvej, offentlig transport, indkøb og sportsaktiviteter. Der er gode stisystemer til skole og midtby samt kort afstand til naturskønne områder.

Huset er et flot og funktionelt vinkelhus på 150 m2 med forskudt vinkel uden udhæng og i flotte mørkebrune mursten fra Egernsund Tegl. Huset har en meget lækker sydvestvendt terrasse, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset har 3 værelser og 2 badeværelser og husets hjerte er det store lyse køkken/alrum, hvor der desuden er udgang til den dejlige terrasse.

Åbent hus hver søndag kl. 13 - 15.

Huset er til salg og klar til overtagelse.

Pris: kr. 2.795.000

FOR MERE INFO - KLIK HER

 


 

VRANGDRUPPARKEN 16, 9700 BRØNDERSLEV 

Dette udstillingshus er opført i et spændende område i den nordlige del af Brønderslev. Her er en skøn natur, gode stisystemer til skole og midtby samt nem adgang til motorvejen.

Det smarte og funktionelle vinkelhus på 164 m2 er med opmurede gavle uden udhæng og med arkitekttagrender i zink. Der er brugt mørke mursten, sorte tagsten og vinduerne er 3-lags træ/alu i mørkegrå udvendigt og hvide indvendigt.

Huset har 3 værelser og 2 badeværelser og opdelt forældre- og børneafdeling som bindes sammen af det store store lyse køkken/alrum med udgang til terrassen.

Huset er opført på en stor grund på hele 1170 m2 med en dejlig lys sydvestvendt have og en skøn overdækket terrasse på 12 m2 som kan forlænge de hyggelige aftener.

Åbent hus hver søndag kl. 13 - 15.

Huset er til salg og klar til overtagelse.

Pris: kr. 3.195.000

FOR MERE INFO - KLIK HER


HØNGÅRDS AGER 34, HJØRRING

Milton Huse kan nu tilbyde dette forskudte vinkelhus på 162 m2. Huset er opført i et attraktivt område, hvor der er plantet både æbletræer og egekrat. Huset rummer 3 børneværelser og 2 badeværelser og har opdelt børne- og forældreafdeling. 

Hjørring byder på hyggelige handelsgader med specialbutikker og shoppingcenter og byen har et rigt kulturliv med bl.a. to teatre, biograf, kunstmuseum og vandhus med svømmefaciliteter til hele familien. 

Grunden er på hele 1.271 m2 så der er rigelig plads til leg og hygge i haven for hele familien.

Huset er solgt.

Åbent hus hver søndag kl. 13 - 15.

FOR MERE INFO - KLIK HER