Loading...

Udstillingshuse i Nordjylland


KRONHJORTEN 93, 9530 STØVRING (SOLGT)

Kronhjorten 93 ligger tæt på både station, børnehave og bymidten og med kun få minutter til motorvejen og ca. 10 minutter til Aalborg. Flot udsigt mod øst og mod nord er den smukke Ådal bevaret.

Der er tale om et forskudt vinkelhus med 3 børneværelser og 2 badeværelser. Huset har ensidig taghældning med tagpap og vi har valgt en mursten fra Støjer Tegl - Corona B544.

Kronhjorten er den største samlede udstykning der nogensinde er sat i gang i Støvring – og samtidig tæt på Støvring By. Der er et godt stisystem for gående og cyklister, som forbinder området med skole, indkøb og Støvring by.

Sidste åbningsdag d. 25 juni fra kl. 13 - 15 

FOR MERE INFO - KLIK HER

  


SKELBAKKEN 57, HJALLERUP (TIL SALG) 

Her er tale om et forskudt vinkelhus på 158 m2 med sadeltag, opmurede gavle, uden udhæng, integreret dobbelt carport og redskabsrum med isoleret og støbt gulv. Huset bliver opført med murstenen B813 Setta Mista fra Strøjer Tegl og med sorte betontagsten.

I planløsningen skal særligt bemærkes den forskudte vinkel i huset, som udnyttes til et stort og lyst køkken/alrum med skråloft. I køkken/alrummet har vi endvidere valgt at lægge et depotrum med plads til konserves og andre kollonialartikler, så pladsen i køkkenets skabe frigøres til alverdens køkkenartikler.

Her kan I opleve en planløsning med plads til hele familien med de behov og ønsker, der hertil følger. Her er både plads til leg, hygge og lektier på én og samme tid.

Åbent hus hver søndag kl. 13 - 15  

FOR MERE INFO - KLIK HER

 


GOLFVÆNGET 1, FREDERIKSHAVN - ÅBNER AUGUST 2017

Golfvvænget 1 i Frederikshavn forventes færdig ultimo august 2017 og har en beliggende i naturskønt område tæt på både skoler, dagligvarebutikker og i umiddelbar nærhed af mange fritidsaktiviteter.

Få minutters gang til Golfparken Frederikshavn, lystbådehavnen Rønnerhavn med palmestrand og tæt på Frederikshavn centrum med hyggelige gågader, og stort udvalg af butikker og restauranter.

Rummeligt vinkelhus på 160 m2 med plads til hele familiens aktiviteter. Grunden er på 741 m2 hvor der er anlagt en sydvendtvendt terrasse. 

FOR MERE INFO - KLIK HER