Loading...

Udstillingshuse i Østjylland


 

18 EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE I SKØDSTRUP - INDFLYTNINGSKLAR OKT/NOV 2017

Overvejer I at flytte i noget større lidt uden for byen, hvor I er tæt på naturen og samtidig har gode tilkørselsforhold til motorvejen, hvor der er plads til børneleg, løb i skoven eller en stille stund ude i den fri natur?

Så kontakt Milton Huse allerede i dag og hør mere om jeres muligheder ved køb af et af disse fine rækkehuse med et materialevalg af høj kaliber. Jo før I slår til, jo større indflydelse vil I have på husets indvendige materialer, herunder eksempelvis køkken, bad og skabe.

Rækkehusene er på 128-135,5 kvm, og ligger på Møllesvinget i Skødstrup.

Priser fra 2.795.000,-

Åbent hus i nr. 33 hver søndag kl. 10-12

SE MERE - KLIK HER


NORMANDSHAVE 3, 8700 HORSENS - HORSENS BYGGER 2017

Her er der virkelig ikke gået på kompromis med hverken planløsning, tagløsning eller materialevalg. Huset er blevet tilpasset grunden som er på 953 m2, og derfor er vores udstillingshus på Horsens Bygger 2017 et dobbelt knækhus og som prikken over i'et er huset med ensidig taghældning.  

Huset som er på hele 180 m2 har 3 gode børneværelser, et stort bryggers med plads til barnevogn og tørrestativ og sidst men ikke mindst et dejligt stort køkken/alrum med direkte forbindelse til en rummelig lys stue. Her er familiens trivsel prioriteret højt, og med køkken/alrummet som familiens samlingssted er der med akustikplader i loftet, plads til både lektielæsning, leg og hyggepauser på én og samme tid. 

Åbent hver søndag kl. 13 - 15.

Huset er solgt.

FOR MERE INFO - KLIK HER


HJERTEGRÆSBAKKEN 2, 8930 RANDERS NØ.

Til efteråret åbner vi dørerne til et attraktivt vinkelhus i Dronningborg i den nordøstlige del af Randers by. Dronningborg er et af kommunens mest attraktive bosætningsområder, tæt ved natur, institutioner, indkøb, skoler og kun ca. 5 km til Randers Centrum.

Huset er et af vores populære vinkelhuse, opført i virkelig gode materialer. Huset er på 165m2 og rummer 3 værelser, 2 badeværelser, godt bryggers og husets store lyse køkken/alrum giver god plads til hele familiens aktiviteter. Akustikplader i loftet sikrer tilmed en god akustik og de store gulv-til-loft vinduespartier sikrer en masse lys i det store centrale rum. Via den hyggelige stue er der adgang til forældreafdelingen med soveværelse og walk-in samt eget badeværelse.

Huset er til salg.

Åbent Hus hver søndag kl. 14-16

FOR MERE INFO - KLIK HER


HJORTS ALLÉ 18, VIRRING, 8660 SKANDERBORG (Åbner efteråret 2017)

Til efteråret 2017 kan vi tilbyde et attraktivt hus i Virring ved Skanderborg. Her opføres et forskudt vinkelhus i en ny udstykning i Virring ved Skanderborg. Her er ganske kort afstand til motovejen og kun 20 min. kørsel til Aarhus centrum. Huset ligger i et børnevenligt område tæt på både indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner. 

Huset er et af vores populære vinkelhuse, opført i virkelig gode materialer. Huset er på 159 m2 og rummer 3 værelser, 2 badeværelser, stort brygger med plads til både vasketøj, skoletasker og ikke mindst alt overtøjet. Husets store og lyse køkken/alrum giver god plads til hele familiens aktiviteter. Akustikplader i loftet sikrer tilmed en god akustik i rummet. De flotte franske døre byder ind til husets hyggelige stue. I soveværelset er der masseraf skabsplads og direkte adgang til eget bad/toilet.

Huset er til salg.

FOR MERE INFO - KLIK HER


JENS MISSERS VEJ 2, 7130 JUELSMINDE

Huset er beliggende på Jens Missers Vej på det meget attraktive Bjørnsknude i Juelsminde mellem Horsens og Vejle og med kun 3 min til Sydstranden. Huset på 154 m2 har en spændende tidsløs arkitektur, der tilpasser sig de mange andre klassiske huse på Bjørnsknude. 

Huset er udformet med hvide bygningskroppe, 2 vinkler og et 400 kulbrændt tegltag. Husets hjerte er det dejlige lyse og rummelige køkken/alrum med flotte loftsløsninger og dobbelt lysindfald samt udgang til terrasse.

Huset har en integreret dobbelt carport med redskabsrum og 2 dejlige terrasser og opleves ind- og udvendigt i et med naturen og havets brusen fra stranden.

Huset er til salg.

Åbent hus d. 22/10 og 29/10 kl. 13-14 via tilmelding til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Tilmelding senest fredagen før kl. 12.00! 

FOR MERE INFO - KLIK HER

 

BYGGEGRUNDE

Hvis i selv ønsker at bygge, har vi yderligere 3 grunde til salg i dette yderst attraktive område tæt på vandet. Her kan i sætte jeres eget præg på indretningen og materialevalget samt tilpasse huset til netop jeres behov og ønsker.

FOR MERE INFO - KLIK HER