Loading...

Udstillingshuse i Østjylland


NØRGÅRDS ALLÈ 124, HØRNING

Velbeliggende forskudt vinkelhus i ny udstykning i Hørning. Området er attraktivt og børnevenligt og ligger tæt på både indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner. Nem adgang til Motorvejen og kun 30. min fra Aarhus centrum. 

Flot multifunktionelt forskudt vinkelhus opført i gode materialer. Huset som er på hele 159 m2 rummer 3 værelser, 2 badeværelser, stort brygger med plads til både vasketøj, barnevogn og ikke mindst alt overtøjet. Husets store og lyse køkken/alrum giver god plads til hele familiens aktiviteter. Akustikplader i loftet sikrer tilmed en god akustik i rummet. De flotte franske døre byder ind til husets hyggelige stue. I soveværelset er der dejlig meget skabsplads og direkte adgang til eget bad/toilet. 

Åbent hver søndag kl. 13 - 15.

FOR MERE INFO - KLIK HER


NORMANDSHAVE 3, 8700 HORSENS (SOLGT) - HORSENS BYGGER 2017

Her er der virkelig ikke gået på kompromis med hverken planløsning, tagløsning eller materialevalg. Huset er blevet tilpasset grunden som er på 953 m2, og derfor er vores udstillingshus på Horsens Bygger 2017 et dobbelt knækhus og som prikken over i'et er huset med ensidig taghældning.  

Huset som er på hele 180 m2 har 3 gode børneværelser, et stort bryggers med plads til barnevogn og tørrestativ og sidst men ikke mindst et dejligt stort køkken/alrum med direkte forbindelse til en rummelig lys stue. Her er familiens trivsel prioriteret højt, og med køkken/alrummet som familiens samlingssted er der med akustikplader i loftet, plads til både lektielæsning, leg og hyggepauser på én og samme tid. 

Åbent hver søndag kl. 13 - 15.

FOR MERE INFO - KLIK HER


HJORTS ALLÉ 18, VIRRING, 8660 SKANDERBORG (Åbner efteråret 2017)

Til efteråret 2017 kan vi tilbyde et attraktivt hus i Virring ved Skanderborg. Her opføres et forskudt vinkelhus i en ny udstykning i Virring ved Skanderborg. Her er ganske kort afstand til motovejen og kun 20 min. kørsel til Aarhus centrum. Huset ligger i et børnevenligt område tæt på både indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner. 

Huset er et af vores populære vinkelhuse, opført i virkelig gode materialer. Huset er på 159 m2 og rummer 3 værelser, 2 badeværelser, stort brygger med plads til både vasketøj, skoletasker og ikke mindst alt overtøjet. Husets store og lyse køkken/alrum giver god plads til hele familiens aktiviteter. Akustikplader i loftet sikrer tilmed en god akustik i rummet. De flotte franske døre byder ind til husets hyggelige stue. I soveværelset er der masseraf skabsplads og direkte adgang til eget bad/toilet.

FOR MERE INFO - KLIK HER