Loading...

Udstillingshuse i Østjylland


EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE I SKØDSTRUP 

Overvejer I at flytte i noget større lidt uden for byen, hvor I er tæt på naturen og samtidig har gode tilkørselsforhold til motorvejen, hvor der er plads til børneleg, løb i skoven eller en stille stund ude i den fri natur?

Så kontakt Milton Huse allerede i dag og hør mere om jeres muligheder ved køb af et af disse fine rækkehuse med et materialevalg af høj kaliber. Jo før I slår til, jo større indflydelse vil I have på husets indvendige materialer, herunder eksempelvis køkken, bad og skabe.

Rækkehusene er på 128-135,5 kvm, og ligger på Møllesvinget i Skødstrup, kun 20 minutter fra Århus C. Der er allerede solgt 8 rækkehuse, så kig forbi Åbent Hus hver søndag og oplev disse lækre rækkehuse.

Priser fra 2.795.000,-

Åbent Hus i nr. 29 hver søndag kl. 13 - 15

SE MERE - KLIK HER


HJERTEGRÆSBAKKEN 2, 8930 RANDERS NØ.

Vi har åbnet dørerne til et attraktivt vinkelhus i Dronningborg i den nordøstlige del af Randers by. Dronningborg er et af kommunens mest attraktive bosætningsområder, tæt ved natur, institutioner, indkøb, skoler og kun ca. 5 km til Randers Centrum.

Huset er et af vores populære vinkelhuse, opført i virkelig gode materialer. Huset er på 165m2 og rummer 3 værelser, 2 badeværelser, godt bryggers og husets store lyse køkken/alrum giver god plads til hele familiens aktiviteter. Akustikplader i loftet sikrer tilmed en god akustik og de store gulv-til-loft vinduespartier sikrer en masse lys i det store centrale rum. Via den hyggelige stue er der adgang til forældreafdelingen med soveværelse og walk-in samt eget badeværelse.

Huset er til salg.

Åbent Hus hver søndag kl. 14-16

FOR MERE INFO - KLIK HER


NORMANDSHAVE 30, 8700 HORSENS

Denne udstykning ligger i den vestlige del af Horsens, med kort afstand til skole, indkøbsmuligheder, golfbane og Bygholm sø med pragtfuld natur. Maks 10 minutters kørsels til motorvejstilkørslen Horsens Vest.

På Normandshave kan vi til efteråret 2017 tilbyde et forskudt vinkelhus med murede gavle uden udhæng. Huset har en stor integreret dobbelt carport med tilhørende redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på hele 950 m2 og har en stor sydvestvendt have.  Huset som er på 162 mhar opdelt forældre- og børneafdeling. Huset har 2 store børneværelse med tilhørende badeværelse. Husets hjerte er det store og lyse køkken/alrum med åben forbindelse til stuen og til praktisk depotrum og kontor. Fra køkken/alrummet er der direkte udgang til haven. I forældreafdelingen er der walk-in og eget badeværelse. Et hus der på alle måder giver plads til hele familien.

Huset er til salg.

Åbent Hus hver søndag kl. 13-15

FOR MERE INFO - KLIK HER


BILLES HAVE 20, 8700 HORSENS

Denne udstykning ligger i den vestlige del af Horsens, med kort afstand til skole, indkøbsmuligheder, golfbane og Bygholm sø med pragtfuld natur. Maks 10 minutters kørsels til motorvejstilkørslen Horsens Vest.

Her kan vi tilbyde et flot vinkelhus med afvalmede gavle. Grunden er på hele 951 m2 og har en skøn sydvestvendt have. Integreret dobbeltcarport med tilhørende redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Husets 170 m2 rummer et bryggers med indgang til børneafdelingen med 3 børneværelser og tilhørende badeværelse. I køkken/alrummet er der god plads til både lektielæsning og hygge på èn og samme tid. Herfra er der adgang til praktisk depotrum og til den store stue. I forældreafdelingen er der et stort soveværelse med eget badeværelse og walk-in. Fra køkken/alrummet er der direkte udgang til terrassen. 

Åbent Hus hver søndag kl. 13-15

FOR MERE INFO - KLIK HER


HJORTS ALLÉ 18, VIRRING, 8660 SKANDERBORG 

Vi kan nu tilbyde et attraktivt hus med en dejlig beliggenhed i Virring ved Skanderborg. Her tilbydes et forskudt vinkelhus i en ny udstykning i Virring ved Skanderborg. Her er ganske kort afstand til motovejen og kun 20 min. kørsel til Aarhus centrum. Huset ligger i et børnevenligt område tæt på både indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner. 

Huset er et af vores populære vinkelhuse, opført i virkelig gode materialer. Huset er på 159 m2 og rummer 3 værelser, 2 badeværelser, stort brygger med plads til både vasketøj, skoletasker og ikke mindst alt overtøjet. Husets store og lyse køkken/alrum giver god plads til hele familiens aktiviteter. Akustikplader i loftet sikrer tilmed en god akustik i rummet. De flotte franske døre byder ind til husets hyggelige stue. I soveværelset er der masseraf skabsplads og direkte adgang til eget bad/toilet.

Huset er til salg.

Åbent efter aftale Søren Keller, tlf. 26799043 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

FOR MERE INFO - KLIK HER