Loading...

Udstillingshuse på Sjælland


SPÆTTEVÆNGET 1, 4623 EJBY

På Spættevænget 1 kan vi til foråret tilbyde et meget populært og funktionelt vinkelhus med integreret carport, redskabsrum og overdækket terrasse. 

Huset er flot og centralt beliggende på skrånende grund, kun 10 min. kørsel fra Køge og tæt på motervejen. Her er virkelig plads til hele familien med 3 værelser, 2 badeværelser samt adskilt børne- og forældreafdeling. Husets hjerte er det store, lyse køkken/alrum med skrålofter med akustikfelter, som sikrer en optimal og behagelig akustik i det store rum. Herfra er der direkte adgang til stuen med flere forskellige lysindfald. 

Huset er til salg.

Åbent hus hver søndag fra kl. 13 - 15

FOR MERE INFO - KLIK HER


NICOLINEVEJ 6, KØGE

Nicolinelunden ligger 10 min. fra det karismatiske handels- og byliv i Køge, som også byder på biograf, cafèer, restauranter og hyggelige torvedage. Udstykningen ligger tæt på havet og råder over et stykke privat badestrand med badebro. Der er tale om et virkelig attraktivt og børnevenligt område med lokale indkøbsmuligheder. 

Huset på 151 mrummer 3 børneværelser med tilhørende badeværelse og bryggers. Stort og lyst køkken/alrum med plads til hele familien. Stuen ligger i åben forbindelse med køkken/alrummet og har direkte udgang til terrassen. Forældreafdelingen rummer soveværelse med eget badeværelse og walk-in. 

Huset er til salg.

Åbent hus hver søndag fra kl. 13 - 15

FOR MERE INFO - KLIK HER


ELMEHOLMEN 6, ROSKILDE

Huset på Elmeholmen 6 er centralt beliggende ved Gundsømagle kun 15 minutter fra Roskilde. Området er børnevenligt og tæt på indkøbsmuligheder. Grunden er på 781 m2.

Vi kan tilbyde et flot forskudt vinkelhus på 160 m2 med plads til hele familien. Integreret carport med redskabsrum. Det store køkken/alrum som er husets centrale rum giver plads til både både madlavning, familiehygge og lektielæsning på èn og samme tid. Opdelt forældre- og børneafdeling samt et rummeligt brygges med plads til barnevogn og alt overtøjet. Deusden rummer huset et kontor, et praktisk depotrum samt en dejlig lys stue. 

Åbent hus hver søndag kl. 13-15.

(Brug venligst Krak som vejviser, da adr. endnu ikke findes på Google Maps)

LÆS MERE - KLIK HER


EGERNLEDDET, STENLØSE 

Milton Huse opfører i 1. etape fire dobbelthuse på hver 125 m2 på Egernleddet i Stenløse.
Her er lyst og lækkert køkken/alrum/stue, 2 soveværelser, bryggers og toilet/bad.

En planløsning med plads til at være familie, og have luft omkring sig.

Kom og oplev dette spændende dobbelthus.

Åbent hus i nr. 120 hver søndag fra kl. 14.30-15.00 

LÆS MERE OM PROJEKTET - KLIK HER


 ATLASVÆNGE 16, 2750 BALLERUP

151 m2 vinkelhus med integreret carport på 46 m2 med redskabsrum. Huset er indflytningsklart. Hustes planløsning er med 3 børneværelser og 2 badeværelser. Her er tale om hus, hvor hver en kvadratmeter er udnyttet. Husets planløsning er meget efterspurgt blandt børnefamilier.

Huset er velbeliggende i naturskønt område, i en attraktiv og børnevenlig udstykning tæt på den fredede Råmose. Her er kort afstand til indkøbsmuligheder i Ballerup Centrum med butikscenter, skole, dagsinstitutioner, offentlig transport og med et hyggeligt vandløb, søer og grønne arealer med mulighed for rekreative aktiviteter. Nem adgang til motorvej og kun ca. 30 min fra Københavns centrum.

Huset er solgt.

Åbent hus hver søndag fra kl. 13 - 15

FOR MERE INFO - KLIK HER


KAMILLEHAVEN 27, HAVDRUP, SOLRØD 

Her kan vi tilbyde et lækkert vinkelhus på 151 mmed opmurede gavle. Husets planløsning har været udgangspunkt for rigtig mange børnefamiliers nye hjem. Her er hver en kvadratmeter udnyttet. I vil opleve et hus med tre børneværelser, to badeværelser, forældreafdeling og en lys og lækker vinkelstue. Fra husets køkken/alrum opnås direkte adgang til en dejlig overdækket terrasse. 

Huset er opført i Kamillehaven, som er et attraktivt og børnevenligt område med rigt sportsliv og god atmosfære.

Huset er solgt.

Åbent hus hver søndag fra kl. 13 - 15

FOR MERE INFO - KLIK HER


 

HOLMEHØJEN 45, ROSKILDE  - (ÅBNER JANUAR 2018)

Holmehøjen er en attraktiv udstykning med en beliggenhed kun 5 minutter nord for Roskild. Området er børnevenligt og ligger tæt på indkøbsmuligheder i Gundsømagle. Holmehøjer 45 er et flot vinkelhus på 164 m2 med valmtag beklædt med sorte betontagsten. 
Huset rummer 3 børneværelser, badeværelse, entrè/bryggers og et stort køkken/alrum med plads til både leg og madlavning på èn og samme tid og har direkte udgang til terrassen. Stuen ligger i direkte forbindelse med køkken/alrummet og sikrer, med de store vinduerpartier, en masse lys til rummet. Her er ikke gået på kompromis med materialevalget. 

Huset er til salg.

FOR MERE INFO - KLIK HER


BASTIONEN 6, 4100 RINGSTED (ÅBNER MARTS 2018)

I det nye år slår vi dørerne op til dette funktionelle vinkelhus med valmtag på 151 m2 på Bastionen 6 i Ringsted. Et hyggeligt område på den tidligere kasernegrund tæt på Ringsted By med skole, idrætsanlæg og svømmehal.

Her er tale om et hus, der virkelig giver plads til hele familien. Huset har en adskilt børne- og forældreafdeling, hvor husets køkken/alrum er bindeled mellem disse værelser. Køkken/alrummet er stort og lyst og giver plads til lektielæsning, leg og madlavning på én og samme tid.

Huset er til salg.

FOR MERE INFO - KLIK HER


ARNE JACOBSENSVEJ 5, 4690 HASLEV (ÅBNER FORÅRET 2018)

Her kan vi tilbyde et flot og attraktivt udstillingshus på 160m2 med 3 værelser og 2 badeværelser.

Huset er et flot, funktionelt og meget populært forskudt vinkelhus med sadeltag, dobbelt integreret carport og redskabsrum. Der er medfølger færdigt haveanlæg inkl. flisebelagt indkørsel og terrasse. 

Planløsningen er meget alsidig og efterspurgt og her er plads til både lektielæsning og hygge i det store centrale køkken/alrum, der ligger centralt placeret i huset. I dette rum er der skrålofter med akustikfelter for at skabe en optimal akustik og et godt indeklima. 

Huset er til salg.

FOR MERE INFO - KLIK HER