Loading...

Udstillingshuse i Sydjylland


IDYLVÆNGET 4, 6000 KOLDING (SOLGT)

Dette er et forskudt vinkelhus på 158 m2 med opmurede gavle. Denne planløsning er blandt mange nybyggeres favorit, hvor især det store lyse og ikke mindst rummelige køkken/alrum skal nævnes, som virkelig kommer til sin ret med placeringen i den forskudte vinkel.

I denne planløsning er der to børneværelser, et kontor, soveværelse med eget toilet/bad, stort og lyst bryggers. Her er plads til hele famlien, der også med sin opdelte børne- og forældreafdeling giver plads både til fællesskab og enetid.

Åbent hus hver søndag kl. 13 - 15

FOR MERE INFO - KLIK HER  


FJØLNERS TOFT 8, 6100 HADERSLEV (TIL SALG)

Oplev vores nye gårdhavehus på 161 m2 med 48 m2 integreret dobbelt carport med redskabsrum. Her er tale om en rigtig fin indretning med adskilt børne- og forældreafdeling, en stor lys stue og ikke mindst et rummeligt køkken/alrum med plads til leg og lektier på én og samme tid. 

Udstillingshuset er beliggende i det naturskønne Erlev Bjerge. Denne udstykning er beliggende i et smukt kuperet landskab. Fjølners Toft ligger kun få minutters kørsel til Haderslev centrum, i roligt og utroligt naturskønt område. Der er kort afstand til skole og indkøbsmuligheder.

Åbent hus hver søndag fra kl. 14 - 16 

FOR MERE INFO - KLIK HER

  


EJSBØLHØJ 13, 6100 HADERSLEV (ÅBNER DECEMBER 2017)

Her tilbydes et vinkelhus på 150 m2 med dobbelt carport midt i pragtfuld natur tæt på både skov og Haderslev Golfbane. Ejsbølhøj ligger i den vestlige del af Haderslev med nem adgang til motorvej E45. Skole, børnehave og gågaden lige i nærheden. Huset er  med opmurede gavle uden udhæng der giver huset et flot og moderne udtryk.

Grunden er på hele 939 m2 og har en dejlig stor sydvest vendt have.  

FOR MERE INFO - KLIK HER

 


 MYRTUEPARKEN 32, 6710 ESBJERG V. (ÅBNER NOVEMBER 2017)

164 m2 vinkelhusus med 48 m2 integreret dobbelt carport med redskabsrum er under opførelse og til salg.

Huset er beliggende i en ny og større udstykning i Esbjerg. Myrtueparken er et af de mest attraktive områder i Esbjerg. Her er kort afstand til både indkøb, skole, fritidsinstitutioner og ligger i et meget naturskønt område omkring vandet.

Huset rummer 2 børneværelser, 2 badeværelser, bryggers, kontor og stort køkken/alrum med direkte forbindelse til stuen. Opdelt forældre og børneafdeling. 

FOR MERE INFO - KLIK HER