Loading...

 

Udstillingshuse i Sydjylland


IDYLVÆNGET 50, 6000 KOLDING 

Meget velbeliggende udstillingshus tæt på grønne områder og få minutters kørsel fra Kolding centrum. Dalby er en af Koldings mest attraktive beliggenheder blandt børnefamilier.

Huset er et flot og funktionelt vinkelhus på 165 m2 med dobbeltcarport og overdækket terrasse. Huset er i flotte lyse mursten, med opmurede gavle, sorte tagsten og arkitekttagrender i sort zink. Husets hjerte er det store lyse køkken/alrum der forbinder resten af huset med stuen og forældreafdelingen bestående af soveværelse med dejligt walk-in og eget badeværelse. Huset har solceller på taget.

Huset er til salg.

Åbent hus hver søndag fra kl. 13 - 15

FOR MERE INFO - KLIK HER

 

 


MYRTUEPARKEN 32, 6710 ESBJERG V.

164 m2 vinkelhusus med 48 m2 integreret dobbelt carport med redskabsrum er under opførelse og til salg.

Huset er beliggende i en ny og større udstykning i Esbjerg. Myrtueparken er et af de mest attraktive områder i Esbjerg. Her er kort afstand til både indkøb, skole, fritidsinstitutioner og ligger i et meget naturskønt område omkring vandet.

Huset rummer 2 børneværelser, 2 badeværelser, bryggers, kontor og stort køkken/alrum med direkte forbindelse til stuen. Opdelt forældre og børneafdeling. 

Åbent hus hver søndag fra kl. 13 - 15

Huset er til salg.

FOR MERE INFO - KLIK HER

 


EJSBØLHØJ 13, 6100 HADERSLEV

Her tilbydes et vinkelhus på 150 m2 med dobbeltcarport midt i pragtful natur tæt på både skov og Haderslev Golfbane. Ejsbølhøj ligger i den vestlige del af Haderslev med nem adgang til motorvej E45. Skole, børnehave og gågaden lige i nærheden. Huset er  med opmurede gavle uden udhæng der giver huset et flot og moderne udtryk.

Grunden er på hele 939 m2 og har en dejlig stor sydvest vendt have. 

Huset er til salg.

Åbent hus hver søndag fra kl. 13 - 14

FOR MERE INFO - KLIK HER


 

FJØLNERS TOFT 8, 6100 HADERSLEV

Oplev vores nye gårdhavehus på 161 m2 med 48 m2 integreret dobbelt carport med redskabsrum. Her er tale om en rigtig fin indretning med adskilt børne- og forældreafdeling, en stor lys stue og ikke mindst et rummeligt køkken/alrum med plads til leg og lektier på én og samme tid. 

Udstillingshuset er beliggende i det naturskønne Erlev Bjerge. Denne udstykning er beliggende i et smukt kuperet landskab. Fjølners Toft ligger kun få minutters kørsel til Haderslev centrum, i roligt og utroligt naturskønt område. Der er kort afstand til skole og indkøbsmuligheder.

Åbent hus hver søndag fra kl. 15 - 16

Huset er til salg.

FOR MERE INFO - KLIK HER

  


TUSINDBENET 24, 7190 BILLUND (ÅBNER FORÅRET 2018)

Tusindbenet ligger kun få minutters kørsel fra Billund centrum, men i et roligt og utroligt naturskønt område. Udstykningen er
en af Billunds mest attraktive beliggenheder blandt børnefamilier. 

På nr. 24 kan vi tilbyde et meget populært forskudt vinkelhus på 170 m2 med 3 værelser og 2 badeværelser. I midten af huset ligger det store, lyse køkken/alrum, hvor der med skrålofter med aktustikfelter er taget højde for et godt indeklima, til hele familiens aktiviteter, i det store centrale rum.

Huset har en dejlig overdækket terrasse, hvor solen kan nydes hele dagen og en tilhørende stor grund på 862 m2

Huset er til salg og åbner som udstillingshus i foråret 2018.

FOR MERE INFO - KLIK HER