Betal først hus ved overtagelse

Jeg er interesseret i

Hørvænget, Vonsild, Kolding

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

Milton Huse udbyder 10 attraktive byggegrunde til salg, og bygger din drøm af et hus på den grund, du vælger.

Hørvænget Vonsild, 6000 Kolding

Byg et personligt Milton hus
Nu udbyder Milton Huse 10 attraktive grunde til salg i naturskønne Kolding. Med en Milton Huse byggerådgiver ved din side, vil du opleve, at der bliver lyttet til dine ønsker, og du er midt i dialogen, når tegnestuen sætter stregerne til en planløsning og et arkitektonisk udtryk, som matcher dine drømme. Hos Milton Huse går vi ikke med en bestemt ”type”, men sætter i stedet en ære i at tegne og bygge personlige huse med omhu. Ikke to huse er ens.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
Udstykningen på Hørvænget i Vonsild er skønt beliggende kun 4 km syd for Kolding centrum. I gåafstand er der nem adgang til både indkøb, folkeskole, børnehave, grønne områder og et aktivt forenings- og idrætsliv for både børn og voksne. I Vonsild er der et givende fællesskab og den landsbystemning, som mange nybyggere drømmer om, at se deres børn vokse op i.

Infrastrukturen er i top. Har du job i fx Vejle, Fredericia eller Haderslev er du på arbejde via E45 i løbet af en god halv times tid. Det betragtes af de fleste børnefamilier som et stort plus, og en garanti for at logistikken går op i en travl hverdag. Vil du gerne bo tæt på byen, midt i naturen og med let adgang til E45 er grundene i Hørvænget måske det, du søger.

Størrelse og priser 
Milton Huse har i alt 10 byggegrunde til salg i den bedste og yderste del af den samlede udstykning. Grundene er udstykket i regulære størrelser fra 776 m2 til 956 m2. Med en mulig bebyggelsesprocent på 30%, giver det rum og plads til opførelse af store familievillaer på op til ca. 250 m2.  

Grundpriserne starter fra kr. 895.000,- *

*Herudover betales der tilslutningsafgifter til forsyningsselskaberne ca. kr. 135.000,- incl. moms.


Ved køb af en byggegrund får du en professionel tegner og byggerådgiver med i købet 
Det betyder, at du allerede fra købstidspunktet kan gå i gang med den kreative proces – fra idé til valg af arkitektur. Byggerådgiveren mødes med dig til besigtigelse af byggegrunden og en snak om muligheder, behov og rammer. Herefter udarbejdes skitser til dit nye hus, og et oplæg til plantegning.

Når du bygger med Milton Huse står vi på mål for, at du får en tryg og professionel oplevelse frem mod aflevering af et nybygget hus, der er skræddersyet til den valgte byggegrund og dine ønsker.

Når du køber byggegrunden nu, sparer du penge til tinglysning, får god tid til tegningsfasen og betaler først for selve byggeriet ved nøgleoverdragelse.

Alle byggegrundene har fået foretaget en jordbundsundersøgelse, hvilket også er en fordel, da det betyder, at der kan gives en fast pris på ekstrafundering og håndtering af overskudsjord.

Skal en af byggegrundene være din?
Du er meget velkommen til at kontakte den lokale byggerådgiver hos Milton Huse på tlf. 7562 4300, for at købe eller høre mere om byggegrundene. Vi mødes også gerne med dig på adressen. Men vent ikke for længe, da grundene sælges efter princippet først til mølle. Byggegrundene sælges uden byggepligt med Milton Huse

Mulighed for køb af grunde **)

Hørvænget 3: 846 kvm
Hørvænget 7: 956 kvm 
Hørvænget 9: 873 kvm 
Hørvænget 19: Milton inspirationshus på vej 
Hørvænget 21: Milton inspirationshus på vej 
Hørvænget 25: Milton inspirationshus på vej 

Byggegrundene sælges uden byggepligt med Milton Huse

 **) I henhold til gældende måleblad og lister
 

Er du interesseret?
Kontakt en lokal byggerådgiver på tlf. 7562 4300, og hør mere om grundene, eller book et møde.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Fakta

Betal først hus ved overtagelse

Byggegrundene sælges uden byggepligt med Milton Huse

Kontakt Milton Huse på tlf. 7562 4300

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot