Magasinet ”Ét hjem/ By Milton” satte det nordjyske par stævne i Rold Skov til en snak om nybyggeri, plantegninger og prioriteter

Nybyggere bruger masser af god energi på husets arkitektur, på plantegningsøvelsen og materialevalg. Men hvad med haven?

Danskernes krav til boligen og ikke mindst hjemmets størrelse har ændret sig markant fra 60’erne og frem til i dag.

I et af Miltons nyeste inspirationshuse kan du se, hvordan vi har kreeret en hel vægdekoration som en hyldest til regnbuen.

Der er fuld tryk på udviklingen inden for solceller. For nybyggere giver det i dag mulighed for at minimere elregningen.

Da Tobias og Camilla skulle flytte fra byen, drømte de om at gå nybyggervejen. Mavefornemmelsen var helt rigtig fra start.

Hvor skal man starte, og hvordan gør man, hvis drømmen er egen bi-familie og sød honning? Vi har spurgt en ekspert til råds

Et af de mest effektive våben til god akustik er akustiklofter i træbeton, som er blevet et populært valg i de danske hjem.

Havedesigner Bonnie Hall fra ”Rum i haven” har specialiseret sig i havedesign, haverådgivning og indretning.

Stofrester som samlesæt er igen blevet populært, og resultaterne pryder mange hjem i form af sengetæpper eller fx farvekoordinerede plaider.

I et af de nyeste Milton inspirationshuse er der gået fisk i indretningen. Her er væggene udsmykket med trendy og farverige collage-fisk.

Da ægteparret Simon og Katrine byggede deres første hus, skete det i al hast. Fem år, tre børn og mange erfaringer senere bygger de nyt igen.

Læs med, og få idéer til, hvordan du kan indrette dit nybyggede hus, så det får sjæl.

Hvad skal du være opmærksomhed på, og hvordan kan Milton Huse hjælpe dig?

Vi har mødt Milton Huses servicechef til en snak om nogle af glæderne ved nybyg.

Hos Milton Huse elsker vi at inspirere og dele idéer omkring nybyggeri og indretning. Det er der kommet en strøm af kreative billeder ud af.

Et hus har bindingsværk, som er den ældste byggeteknik i Danmark, og midt i det hele findes også et smukt nybygget hus fra 2021.

Du er altid velkommen hos Milton Huse. Din lokale byggerådgiver taler hver dag med mange mennesker, som har det præcis ligesom dig.

Karin og Søren har altid troet, at de skulle bo i en smuk gammel herskabslejlighed. ”Men så blev de bedsteforældre, og det ændrede fuldstændig deres prioriteter”

Drømmen om et splinternyt hus på en gammel, etableret villavej tæt på Horsens centrum er blevet opfyldt for Lars Hede og Susanne Søe. De føler, at fordelene fra to verdener mødes.

Når kommende nybyggere besøger Milton Huse mærker byggerådgiverne straks, at kunderne står over for beslutninger af stor betydning – økonomisk som menneskeligt. Se regneeksempel.

Efter mange overvejelser besluttede Mette og Kristoffer at blive nybyggere i Mettes barndomsby ved Holbæk. 

Når du besøger et Milton inspirationshus til Åbent Hus, er det Deko-teamets fornemmeste opgave, at du føler dig inspireret.

For Sif er det en kæmpe frihed at være uafhængig af andres hjælp. Den selvstændighed vil hun gerne give videre til andre kvinder.

Et hus af glas kan benyttes året rundt og skaber en følelse af luksus og afslapning i hverdagen. Og som nybygger er det din hurtige genvej til et hyggeligt rum i haven.

Står valget mellem en ældre patriciervilla eller et nybygget hus. Her er et tip til, hvordan du med få midler, kan få det bedste fra begge verdener, når du vælger nybyggeri.

Uanset om du drømmer om at bygge nyt hus på Sjælland, Fyn eller i Jylland er Milton Huse klar til at hjælpe dig. Der er sjældent langt til professionel byggerådgivning.

Hvad vil du gerne have plads til? I Miltons inspirationshuse kan du se rum indrettet til yoga, leg eller potteplantning. Men hvad med rum, der kan rumme dine kreative udfoldelser?

Hus på hjul i baghaven. Man taber næsten underkæben, når man står overfor et af de her enestående runde huse på hjul. Men hvad er det?

Bryggerset kan være et overset rum – også i plantegningsfasen. Helt naturligt er det måske sjovere at arbejde med husets fællesrum, som køkkenalrummet eller fx et multirum til børnene.

Har du valgt at bygge et Milton-hus, bliver dit byggeri tjekket løbende af professionelle byggeledere. 

Kom med indenfor hos Kjer Mortensen. Se deres smukke Milton hus og hør om valg og overvejelser i nybyggerrejsen.

Familien Hedegaard havde boet i deres første Milton hus i 4 år, da de købte en grund i Virring ved Skanderborg. Nu skulle der bygges igen.

Trine og Mikkel, fra TV-programmet ”Nybyggerne” tryller kreative idéer ud af ærmet - og deler de bedste med dig her. 

De fleste kender Mette Blomsterberg som tv-konditor, men hun har også bygget sit eget hus, og det har hun ikke fortrudt en eneste gang.

Få Mette Blomsterbergs opskrift på moussetærter med cremefraiche-citronmousse fra magasinet Ét Hjem/ By Milton.

Din nye arbejdsplads er en del af dit hjem, så hvordan gøres det hyggeligt og personligt? Få de bedste tips, når digitale møder og hjemmearbejde er på dagsordenen.

Mød én af Milton Huses tegnere, Mads Kjærsvold, for hvem kreativitet er en livsstil. Han elsker at arbejde fra ”blankt papir” både på jobbet og i kolonihavehuset.

Når det er dag i Australien, er det nat i Danmark - og omvendt. Men det var ingen hindring for familien Milton, der købte drømmehuset, mens de var bosat i Australien. 

Som nybygger er valget af mursten én af de store beslutninger. Hvor man før i tiden kun kunne vælge mellem røde eller gule sten, er der nu en farvepalette på over 100 muligheder.

Milton Huse har samlet et panel af kompetencer indenfor byggerådgivning, byggeledelse og service, der giver eksempler på, hvad du særligt skal være opmærksom på som nybygger.

Mød nybyggeren Steen, som er et rigtig godt eksempel på, hvor personligt et hus du kan få i samarbejde med løsningsorienterede tegnestuefolk og professionelle byggerådgivere.

Få flere timer i det fri med en overdækket terrasse. Med inspiration fra varme himmelstrøg indretter danskerne sig ude som aldrig før.

I nybyggede huse, kendetegnet ved en enkel og stilren arkitektur med store åbne rum, kan planter bidrage positivt som stemningsskaber.

I det kreative værksted tager idéer form og familien har sit frirum. Med potter, skovle og muld, kommer planterne hurtigt i fine krukker.

Oplevelsen af ro og balance kommer fra din egen vejrtrækning. Skab plads til yoga.

Som nybygger er du så privilegeret at kunne designe dit eget stykke jord helt fra bunden.

Det er rart at komme ind i et rum, hvor dagslyset strømmer blødt og behageligt ind fra himlen. 

Kom med indenfor på besøg hos vindere af TV-programmet ”Nybyggerne” - få ideer og lær af nybyggernes erfaringer. 

"Hvis vægge kunne tale" fortælles ofte om huse af ældre dato, men med personlig vægkunst, kan du få dine nybyggede vægge til at tale.

Højt til loftet og store vinduespartier giver skønne rumoplevelser med lys og luft, men her følger også tanker i lyddæmpende akustikløsninger. 

Gå i køk­kenet som familie. TV-kok og kogebogsforfatter Louisa Lorang giver sine bedste tips og tricks til en sund hverdag med skønne unger i alle aldre.

Læs med, når tre fagfolk fra Milton Huse svarer på et udpluk af ofte stillede spørgsmål fra kommende nybyggere, og bliv klogere på det at bygge nyt.

Kogebogsforfatter Johanne Mosgaard giver sine bedste råd til, hvordan du forlænger udesæsonen på ægte lejrskolefacon og flytter madlavningen ud i din baghave.

De seneste år har træet (igen) fået en større plads i danskernes hjem. Læs hvorfor træet slår rødder i danske hjem.

TV-kok og kogebogsforfatter Louisa Lorang giver sin bedste opskrift på jordskoksuppe - perfekt til de koldere efterårsaftener.

Kogebogsforfatter Johanne Mosgaard giver gode råd til, hvordan du kommer godt i gang med din egen køkkenhave.

En enkelt farveklat kan bryde ´rytmen´ og give et hvidt rum et drys kærlighed.

Synlige løsninger til vinopbevaring vinder indpas i mange nybyggede huse. 

Et hjem må gerne byde smukt velkommen, og så at sige ”gøre sin entré” ved hoveddøren.

Ind med struktur og varme nuancer – ud med højglans og plastik.

To forskellige behov er blevet indfriet for samme budget - læs nybyggernes prioriteringer. 

Siddemøbler bygges fx i forbindelse med store vinduespartier, så man kan nyde udsigten.

Evighedsbuketter skaber hygge i hjemmet. Florist Lars Jon fortæller om fænomenet.

Der er mange måder at skabe et rum-i-rummet - fx med en alkove. 

Læs med, og nup idéerne til at finde farven på din egen 'røde tråd'.

Familiens yngste skal have et rum, der indbyder til både leg, kreativitet og ro. 

Naboskabet spirer på nybyggervejen: Fællesaktiviteter, hjælpsomhed og ligesindede.

Mød Lourdes og Nicolai Manco fra tv- programmet "Nybyggerne".

Nybyggerparret Pia Ørholst og Christian Wagner forelskede sig først i en byggegrund, siden i et Milton Inspirationshus. 

Her er et par forslag til, hvad du kan kaste dig over næste gang, det kribler for at komme i det kreative hjørne.

Brug færre, men gode ting i din boligindretning, og vær ikke bange for at lade nogle ting fylde i hjemmet.

Går du med flyttetanker? Få en ung families overvejelser om skiftet fra lejlighed til hus.

Drømmer du om at blive nybygger? Derfor skal du bygge med os. 

Rehnquist-familien er ikke kommet sovende til virksomhedens succes. 

Video: Mød Milton Huses børnepanel og hør, hvad de drømmer om 

Vi giver dig bygningsarkitektens bedste tricks til at optimere pladsen i dit hjem.

Få ekspertens bedste tips til at opgradere dit hjem med grønt.

Skab ro eller blikfang med farver. Mal en enkelt væg, og oplev den umiddelbare effekt og værdi, det tilfører rumoplevelsen

Hvordan bygger du det bedst mulige hjem for hele familien? Børn spiller en afgørende rolle, viser ny undersøgelse. (Videnscenter, YouGov)

VIDEO: Mød to ægte nybyggere, der tager dig med igennem hele byggeprocessen fra idé til færdigt hus

Fra idé til nybygget hus - med én kontaktperson hele vejen. Nina og Søren Seistrup har bygget drømmehuset i Frederikssund med Milton Huse.

Glem ikke badeværelset, når du skal indrette dit hjem. Det ofte oversete sted i huset har nemlig udviklet sig fra et funktionsrum til et velværelse.

Bring naturen indenfor - indret med naturmaterialer og lav lækre uderum i haven for hele familien. 

Køkken/alrummet er blevet det naturlige samlingspunkt i hjemmet for både børn og voksne.

Kom med på rundvisning i videopræsentationer af inspirationshusene - det er næsten, som at være der selv

I dag er et køkken meget mere end et køkken.
Det er et leverum, hvor personlige præg skal sættes på indretningen.

Milton Huse udvider og åbner nyt kontor og showroom på Vævervej 14 i Viborg. 

Få tips til indretningen af dit nybyggede hjem

Få et hus designet til det liv, du og din familie lever og oplev at der kan være penge at spare

Hos Louise og Kenneth Graabæk Blaabjerg er den simple, skandinaviske stil i fokus.

Se videoen hvor Jon fra Bagedysten for en dag flytter ind i inspirationshuset i Hinnerup. 

"Hjem er duften af bagværk". Læs det store interview med Jon fra Bagedysten.

Hvordan indretter nybyggere efter husets byggestil, så der skabes et flot mix af nyt og gammelt?

Nybyggere finder vejen til et personligt hus. Bliv med-arkitekt og skab en unik bolig til dig og din familie

Bolignyt: Læs seneste nyt fra boligverdenen
Hver 5. er venner med naboen, vi køber os gerne til rene ruder etc.

Køkkenet er hjertet i huset hvor Ida & Mads mødes om deres fælles passion for mad. Få boliginspiration fra Ida og Mads.

Ida & Mads, vinderne af TV-programmet "Nybyggerne 2019", skabte en rød tråd i indretningen af vinderhuset.           

Det er en luksus at bygge nyt. Er du klar? Her er der en masse god råde til dig, der gerne vil bygge nyt.

Oplev Inspirationshuset på Østerlindparken 50 i Herning gennem en videopræsentation - det er som at være der selv. 

Masser af inspiration fra ægte nybyggere, Milton Huse, eksperter og fagfolk samlet i et lækkert magasin.

Find inspiration i vores plantegninger, sæt selv de første streger i HusDesigneren eller spil bold med en professionel byggerådgiver.

'Grøn mad til hele familien' - ligesom vaffelsandwiches fyldt med grøntsager er. 

Kom indenfor på Renrosen 10 i Horsens, hvor du kan hente ny inspiration til dit nybyggeri.

Nybyggerinspiration fra Inspirationshuset i Hinnerup

Blødt, varmt og lækkert: Sådan indretter du boligen hvis du er til det enkle, varme eller flerfunktionelle tæpper.

Fyld en væg med din og familiens favoritbilleder. Ida Holm fortæller og giver tips til opbygningen af din gallerivæg.

Kreativ inspiration til hjemmekontoret. Tilpas hjemmet til egne behov og lav fx. én stor opslagstavle som fylder én hel væg.

   
Har du nyeste magasin designet til nybyggere?

I Ét hjem/ By Milton får du, ud over et væld af nye plantegninger og billeder af huse, også tips og nyttig viden. Glæd dig til at få Milton Huses guide til køb af byggegrund. Få de kendte nybyggere fra TV - Lise og Michaels bud på en 200 kvm stor plantegning med rum til fællesskab og kreativitet. Tag med, når vi besøger Søren Vester i Thise og få skønne råd til etablering af haven. Det er også i denne udgave af magasinet, at Trendforsker Rikke Skytte fortæller, hvad vi vil bruge de mange kvadratmeter til i fremtiden.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Mød en professionel byggerådgiver 

Book et møde allerede i dag - og glæd dig til at hilse på din lokale byggerådgiver.

Oplev, hvordan en rådgiver fra Milton Huse lytter, inspirerer og giver professionel sparring. Efter mødet er du allerede meget klogere på, hvordan din boligdrøm bliver til virkelighed.
Vi glæder os til at hilse på dig.

Hos Milton Huse prioriterer vi, at du har én kontakt fra idé til færdigbygget hus. Så vælger du at gå videre med Milton Huse, vil du have samme kontaktperson igennem hele processen. Kunderne fortæller os, at det er trygt.

 

Book møde

       

       

Bliv en del af Milton Huses inspirationsunivers for nybyggere

Det er en stor beslutning at bygge det hjem, hvor familien kan vokse, og minder kan skabes. Derfor kan det være rart med inspiration til, hvordan netop dit hus kan se ud, ligesom det kan være spændende at lade sig inspirere af andre, der også har valgt nybyggervejen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

Trustpilot