Velkommen til Milton Huses blogunivers

 

Her kan du finde masser af inspiration og viden om nybyggeri fra fagfolk og andre nybyggere. Gå på opdagelse i bloguniverset og få idéer til dit eget drømmeprojekt. 

Ét hjem/ By Milton har besøgt Caroline og Reece i deres hus på Als. Sammen med en professionel tegner giver de deres bud på et unikt Milton-hus. 

Er drømmen et nybygget hus, men ikke for enhver pris? Stiller du krav om en fornuftig balance mellem C02-aftryk og materialevalg? Så skal du måske have certificeret dit hus.

Reportage: Der skal meget til at ryste overblikket hos Milton Huses nordjyske byggelederchef Steffen Aamann. Vi mødte ham på en byggeplads i Svenstrup en tidlig morgen.  

Nybyggerhistorier: Philipp og Napat byttede københavnerlejligheden ud med sommerhusstemning og vild have syd for hovedstaden.

Optimer dine kvadratmeter: Antallet af kvadratmeter er ikke det afgørende, når du bygger nyt. Uanset om du bygger stort eller mindre kan du sagtens få plads til det hele med en gennemtænkt planløsning.

Første år som husejere: For godt et år siden flyttede Emil og Amanda ind i parrets nybyggede hus i Haslev tæt på hjemstavnen i Køge. Her deler de nogle af deres erfaringer fra det første år som nybyggere.

I Rodskov har tre generationer fra Aarhus bygget to nye nabohuse for at komme tæt på hinanden i hverdagen. De kalder deres nye valg af boform for et fælles familieprojekt.

Solceller: Sarah og Theis var ikke i tvivl om, at de skulle have et solcelleanlæg, da de underskrev kontrakten på deres nye Milton hus. For parret var det et logisk valg. 

Glashuset er en slag moderne fortolkning af udestuen - og de er populære som aldrig før. De kan både fungere som fritidshus eller en decideret forlængelse af huset. 

Milton Huse bygger rigtig mange huse med overdækkede terrasser, og det er der mange gode grunde til. Overdækningen giver også mulighed for at forlænge udelivet året rundt

”Syltning er ikke svært og behøver ikke at tage lang tid”, lyder det blandt sylteentusiaster. Hos Milton Huse tænker vi, at de har ret, og det blot er et spørgsmål om at finde tid.

Selv om alt er digitaliseret, og lyttemedier som Mofibo er endnu et stærkt alternativ, er den her endnu, den fysiske bog. Og den lever i bedste velgående.

Hus- og grundkøb i ét: Efter grundig research valgte Casper og Nikoline at købe grund og bygge hus med Milton Huse. Det lettede overblikket, at processen var samlet ét sted.

Der er fuld tryk på udviklingen inden for solceller. For nybyggere giver det i dag mulighed for at minimere elregningen og styrke husets grønne profil uden at gå på kompromis med æstetikken.

Da bankparret Tobias og Camilla skulle flytte fra byen, drømte de om at gå nybyggervejen. Mavefornemmelsen var helt rigtig fra start, men først skulle det hele regnes igennem. 

Lise og Michael skitserer en plantegning over et Milton hus

Milton Huse satte det nordjyske nybyggerpar stævne i Rold Skov til en snak om nybyggeri, plantegninger og prioriteter.

Nybyggerhaven: Nybyggere bruger masser af energi på husets plantegning, arkitekturen og valget af materialer. Men hvad med haven? 

Fra 115 til 200 kvm: Danskernes krav til boligen og ikke mindst hjemmets størrelse har ændret sig markant fra 60’erne og frem til i dag.

I et af Miltons nyeste inspirationshuse kan du se, hvordan vi har kreeret en hel vægdekoration som en hyldest til regnbuen.

Et af de mest effektive våben til god akustik er akustiklofter i træbeton, som er blevet et populært valg i de danske hjem.

Havedesigner Bonnie Hall fra ”Rum i haven” har specialiseret sig i havedesign, haverådgivning og indretning.

Stofrester som samlesæt er igen blevet populært, og resultaterne pryder mange hjem i form af sengetæpper eller fx farvekoordinerede plaider.

I et af de nyeste Milton inspirationshuse er der gået fisk i indretningen. Her er væggene udsmykket med trendy og farverige collage-fisk.

Da ægteparret Simon og Katrine byggede deres første hus, skete det i al hast. Fem år, tre børn og mange erfaringer senere bygger de nyt igen.

Læs med, og få idéer til, hvordan du kan indrette dit nybyggede hus, så det får sjæl.

Hvad skal du være opmærksomhed på, og hvordan kan Milton Huse hjælpe dig?

Vi har mødt Milton Huses servicechef til en snak om nogle af glæderne ved nybyg.

Mød nybyggerparret Lene og Jens, og læs om, hvilke overvejelser de har gjort sig som nybyggere midt i livet.

Hos Milton Huse elsker vi at inspirere og dele idéer omkring nybyggeri og indretning. Det er der kommet en strøm af kreative billeder ud af.

Et hus har bindingsværk, som er den ældste byggeteknik i Danmark, og midt i det hele findes også et smukt nybygget hus fra 2021.

For Sif er det en kæmpe frihed at være uafhængig af andres hjælp. Den selvstændighed vil hun gerne give videre til andre kvinder.

Efter mange overvejelser besluttede Mette og Kristoffer at blive nybyggere i Mettes barndomsby ved Holbæk. 

Når du besøger et Milton inspirationshus til Åbent Hus, er det Deko-teamets fornemmeste opgave, at du føler dig inspireret.

Når kommende nybyggere besøger Milton Huse mærker byggerådgiverne straks, at kunderne står over for beslutninger af stor betydning – økonomisk som menneskeligt. Se regneeksempel.

Et hus af glas kan benyttes året rundt og skaber en følelse af luksus og afslapning i hverdagen. Og som nybygger er det din hurtige genvej til et hyggeligt rum i haven.

Karin og Søren har altid troet, at de skulle bo i en smuk gammel herskabslejlighed. ”Men så blev de bedsteforældre, og det ændrede fuldstændig deres prioriteter”

Bryggerset kan være et overset rum – også i plantegningsfasen. Helt naturligt er det måske sjovere at arbejde med husets fællesrum, som køkkenalrummet eller fx et multirum til børnene.

Hvor skal man starte, og hvordan gør man, hvis drømmen er egen bi-familie og sød honning? Vi har spurgt en ekspert til råds.
  

Drømmen om et splinternyt hus på en gammel, etableret villavej tæt på Horsens centrum er blevet opfyldt for Lars Hede og Susanne Søe. De føler, at fordelene fra to verdener mødes.

Uanset om du drømmer om at bygge nyt hus på Sjælland, Fyn eller i Jylland er Milton Huse klar til at hjælpe dig. Der er sjældent langt til professionel byggerådgivning.

Hvad vil du gerne have plads til? I Miltons inspirationshuse kan du se rum indrettet til yoga, leg eller potteplantning. Men hvad med rum, der kan rumme dine kreative udfoldelser?

Hus på hjul i baghaven. Man taber næsten underkæben, når man står overfor et af de her enestående runde huse på hjul. Men hvad er det?

Du er altid velkommen hos Milton Huse. Din lokale byggerådgiver taler hver dag med mange mennesker, som har det præcis ligesom dig.

Har du valgt at bygge et Milton-hus, bliver dit byggeri tjekket løbende af professionelle byggeledere. 

Kom med indenfor hos Kjer Mortensen. Se deres smukke Milton hus og hør om valg og overvejelser i nybyggerrejsen.

Familien Hedegaard havde boet i deres første Milton hus i 4 år, da de købte en grund i Virring ved Skanderborg. Nu skulle der bygges igen.

Trine og Mikkel, fra TV-programmet ”Nybyggerne” tryller kreative idéer ud af ærmet - og deler de bedste med dig her. 

De fleste kender Mette Blomsterberg som tv-konditor, men hun har også bygget sit eget hus, og det har hun ikke fortrudt en eneste gang.

Mød én af Milton Huses tegnere, Mads Kjærsvold, for hvem kreativitet er en livsstil. Han elsker at arbejde fra ”blankt papir” både på jobbet og i kolonihavehuset.

Din nye arbejdsplads er en del af dit hjem, så hvordan gøres det hyggeligt og personligt? Få de bedste tips, når digitale møder og hjemmearbejde er på dagsordenen.

Står valget mellem en ældre patriciervilla eller et nybygget hus. Her er et tip til, hvordan du med få midler, kan få det bedste fra begge verdener, når du vælger nybyggeri.

Når det er dag i Australien, er det nat i Danmark - og omvendt. Men det var ingen hindring for familien Milton, der købte drømmehuset, mens de var bosat i Australien. 

Som nybygger er valget af mursten én af de store beslutninger. Hvor man før i tiden kun kunne vælge mellem røde eller gule sten, er der nu en farvepalette på over 100 muligheder.

Milton Huse har samlet et panel af kompetencer indenfor byggerådgivning, byggeledelse og service, der giver eksempler på, hvad du særligt skal være opmærksom på som nybygger.

Mød nybyggeren Steen, som er et rigtig godt eksempel på, hvor personligt et hus du kan få i samarbejde med løsningsorienterede tegnestuefolk og professionelle byggerådgivere.

Få flere timer i det fri med en overdækket terrasse. Med inspiration fra varme himmelstrøg indretter danskerne sig ude som aldrig før.

I nybyggede huse, kendetegnet ved en enkel og stilren arkitektur med store åbne rum, kan planter bidrage positivt som stemningsskaber.

I det kreative værksted tager idéer form og familien har sit frirum. Med potter, skovle og muld, kommer planterne hurtigt i fine krukker.

Oplevelsen af ro og balance kommer fra din egen vejrtrækning. Skab plads til yoga.

Som nybygger er du så privilegeret at kunne designe dit eget stykke jord helt fra bunden.

Det er rart at komme ind i et rum, hvor dagslyset strømmer blødt og behageligt ind fra himlen. 

Kom med indenfor på besøg hos vindere af TV-programmet ”Nybyggerne” - få ideer og lær af nybyggernes erfaringer. 

"Hvis vægge kunne tale" fortælles ofte om huse af ældre dato, men med personlig vægkunst, kan du få dine nybyggede vægge til at tale.

Få Mette Blomsterbergs opskrift på moussetærter med cremefraiche-citronmousse fra magasinet Ét Hjem/ By Milton.

Gå i køk­kenet som familie. TV-kok og kogebogsforfatter Louisa Lorang giver sine bedste tips og tricks til en sund hverdag med skønne unger i alle aldre.

Læs med, når tre fagfolk fra Milton Huse svarer på et udpluk af ofte stillede spørgsmål fra kommende nybyggere, og bliv klogere på det at bygge nyt.

Kogebogsforfatter Johanne Mosgaard giver sine bedste råd til, hvordan du forlænger udesæsonen på ægte lejrskolefacon og flytter madlavningen ud i din baghave.

De seneste år har træet (igen) fået en større plads i danskernes hjem. Læs hvorfor træet slår rødder i danske hjem.

TV-kok og kogebogsforfatter Louisa Lorang giver sin bedste opskrift på jordskoksuppe - perfekt til de koldere efterårsaftener.

Kogebogsforfatter Johanne Mosgaard giver gode råd til, hvordan du kommer godt i gang med din egen køkkenhave.

En enkelt farveklat kan bryde ´rytmen´ og give et hvidt rum et drys kærlighed.

Synlige løsninger til vinopbevaring vinder indpas i mange nybyggede huse. 

Et hjem må gerne byde smukt velkommen, og så at sige ”gøre sin entré” ved hoveddøren.

Ind med struktur og varme nuancer – ud med højglans og plastik.

To forskellige behov er blevet indfriet for samme budget - læs nybyggernes prioriteringer. 

Siddemøbler bygges fx i forbindelse med store vinduespartier, så man kan nyde udsigten.

Evighedsbuketter skaber hygge i hjemmet. Florist Lars Jon fortæller om fænomenet.

Der er mange måder at skabe et rum-i-rummet - fx med en alkove. 

Læs med, og nup idéerne til at finde farven på din egen 'røde tråd'.

Drenge børneværelse i nybygget hus

Familiens yngste skal have et rum, der indbyder til både leg, kreativitet og ro. 

Naboskabet spirer på nybyggervejen: Fællesaktiviteter, hjælpsomhed og ligesindede.

Mød Lourdes og Nicolai Manco fra tv- programmet "Nybyggerne".

Nybyggerparret Pia Ørholst og Christian Wagner forelskede sig først i en byggegrund, siden i et Milton Inspirationshus. 

Malene sy nybyg

Her er et par forslag til, hvad du kan kaste dig over næste gang, det kribler for at komme i det kreative hjørne.

Brug færre, men gode ting i din boligindretning, og vær ikke bange for at lade nogle ting fylde i hjemmet.

Går du med flyttetanker? Få en ung families overvejelser om skiftet fra lejlighed til hus.

Drømmer du om at blive nybygger? Derfor skal du bygge med os. 

Rehnquist-familien er ikke kommet sovende til virksomhedens succes. 

Video: Mød Milton Huses børnepanel og hør, hvad de drømmer om 

Vi giver dig bygningsarkitektens bedste tricks til at optimere pladsen i dit hjem.

Få ekspertens bedste tips til at opgradere dit hjem med grønt.

Skab ro eller blikfang med farver. Mal en enkelt væg, og oplev den umiddelbare effekt og værdi, det tilfører rumoplevelsen

Hvordan bygger du det bedst mulige hjem for hele familien? Børn spiller en afgørende rolle, viser ny undersøgelse. (Videnscenter, YouGov)

VIDEO: Mød to ægte nybyggere, der tager dig med igennem hele byggeprocessen fra idé til færdigt hus

Fra idé til nybygget hus - med én kontaktperson hele vejen. Nina og Søren Seistrup har bygget drømmehuset i Frederikssund med Milton Huse.

Glem ikke badeværelset, når du skal indrette dit hjem. Det ofte oversete sted i huset har nemlig udviklet sig fra et funktionsrum til et velværelse.

Bring naturen indenfor - indret med naturmaterialer og lav lækre uderum i haven for hele familien. 

Køkken/alrummet er blevet det naturlige samlingspunkt i hjemmet for både børn og voksne.

Kom med på rundvisning i videopræsentationer af inspirationshusene - det er næsten, som at være der selv

I dag er et køkken meget mere end et køkken.
Det er et leverum, hvor personlige præg skal sættes på indretningen.

Milton Huse udvider og åbner nyt kontor og showroom på Vævervej 14 i Viborg. 

Få tips til indretningen af dit nybyggede hjem

I september 2022 slog Milton Huse og Menzer & Kristensen dørene op til den første i en række af inspirationsbyer, hvor du nemt og bekvemt kan samle inspiration fra flere forskellige huse på én gang.

Hos Louise og Kenneth Graabæk Blaabjerg er den simple, skandinaviske stil i fokus.

Se videoen hvor Jon fra Bagedysten for en dag flytter ind i inspirationshuset i Hinnerup. 

"Hjem er duften af bagværk". Læs det store interview med Jon fra Bagedysten.

Hvordan indretter nybyggere efter husets byggestil, så der skabes et flot mix af nyt og gammelt?

Salgssituation køb køkken nybyg

Nybyggere finder vejen til et personligt hus. Bliv med-arkitekt og skab en unik bolig til dig og din familie

Sort sadeltag og forskudt længehus

Bolignyt: Læs seneste nyt fra boligverdenen
Hver 5. er venner med naboen, vi køber os gerne til rene ruder etc.

Køkkenet er hjertet i huset hvor Ida & Mads mødes om deres fælles passion for mad. Få boliginspiration fra Ida og Mads.

Ida & Mads, vinderne af TV-programmet "Nybyggerne 2019", skabte en rød tråd i indretningen af vinderhuset.           

Det er en luksus at bygge nyt. Er du klar? Her er der en masse god råde til dig, der gerne vil bygge nyt.

Oplev Inspirationshuset på Østerlindparken 50 i Herning gennem en videopræsentation - det er som at være der selv. 

Masser af inspiration fra ægte nybyggere, Milton Huse, eksperter og fagfolk samlet i et lækkert magasin.

Find inspiration i vores plantegninger, sæt selv de første streger i HusDesigneren eller spil bold med en professionel byggerådgiver.

'Grøn mad til hele familien' - ligesom vaffelsandwiches fyldt med grøntsager er. 

Kom indenfor på Renrosen 10 i Horsens, hvor du kan hente ny inspiration til dit nybyggeri.

Nybyggerinspiration fra Inspirationshuset i Hinnerup

Blødt, varmt og lækkert: Sådan indretter du boligen hvis du er til det enkle, varme eller flerfunktionelle tæpper.

Fyld en væg med din og familiens favoritbilleder. Ida Holm fortæller og giver tips til opbygningen af din gallerivæg.

Kreativ inspiration til hjemmekontoret. Tilpas hjemmet til egne behov og lav fx. én stor opslagstavle som fylder én hel væg.

Højt til loftet og store vinduespartier giver skønne rumoplevelser med lys og luft, men her følger også tanker i lyddæmpende akustikløsninger. 

Læs om New Yorker-dørens mange fordele, og kom på besøg hos nybyggerne Cecilie og Frederik, der har indtænkt New Yorker-inspirerede løsninger flere steder i deres hjem.

Visse ting går aldrig rigtigt af mode. Det gælder for eksempel den såkaldte palæstil, der trods skiftende tiders og trends ser ud til at fastholde sin appel.

Skab et gennemført udtryk fra begyndelsen. Få tips og inspiration til din design- og indretningsproces fra Milton Huses indretningsteam.  


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Magasinet Ét hjem/ By Milton byder på masser af nye plantegninger, inspirationsbilleder, tips og nyttig viden. Mød Caroline og Reece fra tv-programmet Nybyggerne og se deres bud på et Milton-hus, læs om ansvarligt nybyggeri med DGNB, og mød familien der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Mød en professionel byggerådgiver 

Book et møde allerede i dag - og glæd dig til at hilse på din lokale byggerådgiver.

Oplev, hvordan en rådgiver fra Milton Huse lytter, inspirerer og giver professionel sparring. Efter mødet er du allerede meget klogere på, hvordan din boligdrøm bliver til virkelighed.
Vi glæder os til at hilse på dig.

Hos Milton Huse prioriterer vi, at du har én kontakt fra idé til færdigbygget hus. Så vælger du at gå videre med Milton Huse, vil du have samme kontaktperson igennem hele processen. Kunderne fortæller os, at det er trygt.

 

Book møde

       

       

Bliv en del af Milton Huses inspirationsunivers for nybyggere

Det er en stor beslutning at bygge det hjem, hvor familien kan vokse, og minder kan skabes. Derfor kan det være rart med inspiration til, hvordan netop dit hus kan se ud, ligesom det kan være spændende at lade sig inspirere af andre, der også har valgt nybyggervejen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

Trustpilot