Nye huse til salg i hele landet

Et nyt og færdigbygget hus er den perfekte løsning til dig, der ønsker alle fordelene ved et nybygget hus. 

Huse til salg

Hos Milton Huse har vi nye typehuse og inspirationshuse til salg i hele landet. Alle husene er bygget med omhu, som sikrer din familie en fremtid i et energivenligt kvalitetshus. Alle husene er energivenlige og er bygget med de bedste materialer efter gældende bygningsreglement.

Med et energioptimeret hus får du et hus, der både er godt for miljøet og ikke mindst pengepungen. Det betyder, at du kan se frem til store energibesparelser, hvis du flytter fra et ældre hus. Køber du et færdigbygget Milton Hus, gælder prisen selvfølgelig både for hus og grund.

Udstillingshuse til salg

Vi har udstillingshuse til salg i hele landet. Det er en oplagt mulighed, hvis du ønsker et nybygget hus, men ikke er klar til at gå i gang med det helt store nybyggerprojekt. Bliver du forelsket i et af Miltons inspirationshuse, vil du altid modtage et grundigt rengjort og indflytningsklart hus, hvor din eneste bekymring er, hvor hurtigt du kan flytte ind. 

Åbent hus

Er du på udkig efter et nyt hus eller inspiration til dit nybyggeri, så kan du komme til Åbent Hus eller bestille en fremvisning i et af inspirationshusene. Oplev huset 1:1 på tæt hold, så du kan se, føle og mærke, om det er det rette for dig.

Find Milton Huse her

Find et Åbent Hus-arrangement nær dig, eller book en 1:1 fremvisning i nærheden af, hvor du bor. Men også i andre dele af landet, hvis du og din familie skal flytte til en anden landsdel og ønsker at opleve et Milton inspirationshus i lokale omgivelser. Som udgangspunkt er der åbne døre et par timer hver søndag, så du ikke behøver at bekymre dig om at tage fri fra arbejde.

Kontakt Milton Huse

Hos Milton Huse glæder vi os til at byde dig og din familie velkommen og yde en top professionel byggerådgivning, så I får det bedste udgangspunkt for nybyggerrejsen.

Der kommer hele tiden nye huse til salg, som du kan holde øje med på miltonhuse.dk, eller på Milton Huses Facebook side. Start din nybyggerrejse i dag. Hos Milton Huse bygger vi personlige huse med omhu og glæder os til at hjælpe dig i hus.

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot