Plantegninger til inspiration

Til din inspiration har vi samlet et udvalg af plantegninger. Det betyder ikke, at vi kun bygger det, du ser. Hos Milton Huse er der ingen "typer" - vi tegner dit hus fra bunden. Tag det første skridt - kontakt en Milton Huse byggerådgiver. 

Mere end én type

Hos Milton Huse kan du som udgangspunkt vælge mellem fire overordnede hustyper, men der er mange flere muligheder at lege med. Derfor kalder vi Miltons huse for personlige huse.
De fire primære hustyper er længehuse, vinkelhuse, gårdhavehuse og kvadrathuse. Heraf udspringer for eksempel forskudte vinkelhuse og forskudte længehuse. Formen på huset skal naturligvis tilpasses byggegrunden, dine ønsker og behov. Lad ikke din kreativitet begrænse af typerne her på siden. De er blot til inspiration. Vi glæder os til at bygge din drøm af et hus.

Værsgo' - dyk ned i en planløsning

Milton hustyper

Typehuse til enhver smag

Et typehus med personlige tilpasninger giver dig alle bekvemmelighederne ved et typehus, men samtidig får du også mulighed for at tilpasse og designe dit eget hus efter din stil og behov.

Ved et typehus er visse valg taget på forhånd, som fx mulige tagløsninger, hustyper og mursten. Det sætter rammerne for dine personlige valg omkring dit nye hus, og der er stadig rig mulighed for at designe huset lige efter dine ønsker, behov og drømme.

Du skal derfor ikke tilpasse dig dit typehus, men huset tilpasses dig og din personlige stil, så du får et hus, der kan være dit hjem mange år ud i fremtiden.

Hvad er et typehus?

Et typehus er et hus, der i traditionel forstand opføres efter de samme tegninger og beregninger, hvilket ofte gør det billigere og hurtigere at opføre huset. Modsat et specialtegnet hus er et typehus knap så unik, da visse egenskaber ved huset genbruges for at holde omkostninger nede og gøre byggeprocessen hurtigere.

Efterspørgslen på unikke huse har skabt det, vi hos Milton Huse kalder personlige huse, som giver plads til de personlige og unikke valg, samtidig med at du får de fordele, der er ved byggeprocessen af et typehus.

Hos Milton Huse har vi specialiseret os i huse, der tilpasses dine behov og ønsker for et funktionelt og flot hus. Milton Huse har 30 års erfaring inden for byggebranchen – og vi følger tidens trends inden for indretning, materialer og byggestil.

Du kan bl.a. vælge mellem de mere end 25 forskellige planløsninger på et typehus, du finder under hver enkelte hustype – eller du kan sammen med Miltons byggearkitekter tegne en helt ny plantegning til dit drømmehus.

Hvad er fordelene ved et typehus?

De primære fordele ved at vælge et typehus med personlige tilpasninger fremfor et arkitekttegnet hus er, at processen er langt hurtigere fra du går i gang, til huset står færdigt. Et Milton hus tager i gennemsnit ca. 22 uger at bygge fra byggetilladelsen er modtaget til nøgleoverdragelse. Bygger du et bokshus, skal vi bruge yderligere 4 uger og 9 uger ved 2-planshuse.

Derudover er det en del billigere at vælge et typehus, da der for det første ikke er nogle uforudsete omkostninger. Derudover er omkostningerne til arkitekter og til indhentning af materialer også reduceret, da der købes stort ind af et udvalg af materialer.

Pris på et typehus

Prisen på et typehus er forskellig og afhænger af dine personlige valg. Derfor kan det anbefales, at du tager et møde med Milton Huses byggerådgivere, så du kan få en pris på lige netop dit drømmehus.

Hos Milton Huse er det vigtigt for os, at du får en fast pris, som du kan regne med. Det er netop det, der er fordelen ved typehuse, og hos Milton Huse gør vi en dyd ud af at give dig den tryghed.

Vil du alligevel gerne have en fornemmelse for, hvad et typehus koster, inden du kontakter Milton Huse, kan du finde et par priseksempler på typehuse bygget på Sjælland og Vest for Storebælt. Læs mere om typehus priser her.

Hvis du gerne vil have et billigt typehus kan dette også lade sig gøre. Byggerådgiveren vil vejlede dig i, hvordan du sparer pengene bedst og sørger for, at du får de billigste kvalitetsløsninger. Selvom du ønsker et billigt typehus, går Milton Huse ikke på kompromis med kvaliteten og servicen.

Plantegninger – find inspiration til dit typehus

Plantegningen for dit typehus, kan se ud, næsten som du selv ønsker det. Af de mange typehuse, Milton Huse har opført gennem tiden, er der dog visse planløsninger, der går igen og er mere populære end andre.

Disse finder du her på siden, hvor de mest populære plantegninger på et Milton hus er samlet. Brug dem direkte som planløsning til dit drømmehus, eller brug dem som inspiration til at udvikle din helt egen plantegning.

Den hustype, du vælger, sætter rammerne for plantegningen. Vælg derfor mellem de forskellige hustyper og se, hvilken planløsning andre familier har valgt til lige netop deres typehus:

  • Vinkelhuse
  • Længehuse
  • Kvadrathuse
  • Gårdhavehuse

Ønsker du din helt egen størrelse og mål på dit nye typehus, eller sidder du med tanker og ideer til indretning eller tilpasninger til en plantegning, du har fundet andetsteds, er du altid velkommen til at kontakte os. Så kan vi i fællesskab tilpasse tegningen til netop dine tanker og ønsker. Hos Milton Huse har vi ansat byggearkitekter på tegnestuen, der lytter til og tegner dine ideer.

Derudover kan du også finde inspiration ved at besøge et Milton inspirationshus, hvor du kan opleve husets rum, placeringen af køkkenet, vinduernes størrelse og meget andet. Det giver en bedre fornemmelse af huset ved at opleve det selv, og det kan hjælpe dig med at tage de rigtige beslutninger til dit nye hus.

Du kan også besøge vores byggeshowrooms, hvor byggerådgivere står klar til at hjælpe dig med tegninger, indretningsforslag og valg af materialer. Det giver en meget stor tryghed, inden den endelige beslutning skal tages. Hos Milton Huse kalder vi det personlige huse bygget med omhu.

Gå på opdagelse i Miltons inspirationshuse 

Kig forbi et af de mange udstillingshuse fordelt rundt i det danske land, som har åbent hver søndag. Her noget for enhver smag, og helt sikkert masser af inspiration til dit kommende hjem. 

Se udstillingshuse

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Trustpilot