Hvad er prisen på et typehus?

Der findes ingen fast typehus-pris fra Milton Huse. Vi bygger nemlig aldrig to ens huse, men lige præcis det unikke hus du og din familie drømmer om. Den nøjagtige pris vil derfor altid variere fra hus til hus alt efter dine specifikke ønsker og behov.

Sidste år byggede vi vidt forskellige huse, der spændte i pris fra ca. 1.700.000 kr. til mere end 4.500.000. Vi lytter til dine ønsker og hjælper med at finde den optimale løsning for lige netop dig baseret på dine ønsker, budget og byggegrund. Mulighederne er mange, og du kan med fordel blive inspireret i en af Miltons inspirationshuse over hele landet eller dykke ned i den store samling af plantegninger og plukke idéer til dit eget drømmehus.

Hos Milton Huse får du bygget dit nye hus af høj kvalitet til aftalt tid og pris. Vi tilbyder fuld finansiering i hele byggeperioden - du betaler først, når du får nøglerne i hånden. Milton Huse trækker på mere end 30 års erfaring fra byggebranchen og stærke forbindelser til samarbejdspartnere og leverandører. Det gør Milton Huse i stand til at tilbyde priser, der sikrer dig mest muligt hus for pengene.

Book et møde med en byggerådgiver, og find ud af, hvad det koster at bygge din drøm af et nyt hus.

Se priseksempler på nybyg
 

Jylland/Fyn Sjælland

Kom nærmere en pris

At bygge nyt hus indebærer en stribe overvejelser om alt fra arkitektur og planløsning til materialevalg, som er med til at bestemme prisen på huset. Milton Huses byggerådgivere hjælper dig gennem hele processen, så du kan træffe de rette valg og få en fast og gennemsigtig pris fra begyndelsen.

Kontakt en af Milton Huses lokale byggerådgivere til en snak om dine muligheder og drømme, og få en idé om, hvad drømmehuset koster.

 

Faktorer med stor betydning for prisen

Herunder kan du læse om nogle af de elementer, som har størst betydning for prisen. På den måde kan du danne dig et indtryk af, hvad dine vigtigste prioriteter er.

Alle huse bliver tegnet individuelt af Milton Huses erfarne tegnere. Tegnestuen trækker på knowhow fra flere tusind huse for at sikre dig gennemtænkte løsninger, som også fungerer i hverdagen.

 

 

Kvadratmeter
Hvor meget plads har du brug for? Størrelsen på huset har naturligvis indflydelse på økonomien, men husk, at kvadratmeterprisen kan variere meget alt efter valg af materialer og arkitektur. Milton Huses tegnestue hjælper dig med at få det maksimale ud af pladsen – nogle gange kræver selv store drømme færre kvadratmeter, end man skulle tro.

 

Arkitektur/plantegning
Drømmer du om et længe-, vinkel- eller gårdhavehus? Detaljer såsom vinkler og indhak er med til at øge prisen, men giver også arkitektonisk kant og alternative indretningsmuligheder. Læs mere om forskellige planløsninger her.

 

Tagkonstruktion
Ønsker du sadeltag med opmurede gavle, valmtag eller måske ensidig taghældning? Skal det være med eller uden udhæng? Læs mere om forskellige tagtyper her.

 

Garage
Har du brug for en lukket garage eller dækker en integreret carport med redskabsrum familiens behov? Mange bruger i dag garagen som praktisk multirum, men det er også et valg, som har væsentlig betydning for den samlede pris.

 

PS. Glem heller ikke at sætte penge af i budgettet til etablering af have.

 

Huse og byggegrunde til salg

Måske står din nybyggerdrøm allerede plantet på et stykke jord i Danmark? Vi opfører hvert år adskillige inspirationshuse over hele landet for at vise eksempler på, hvad vi bygger og for at inspirere dig som kommende nybygger.

Husene sætter vi løbende til salg. Du kan altid finde en oversigt over aktuelle inspirationshuse på miltonhuse.dk. Salgsprisen finder du under hvert enkelt hus.

Se aktuelle huse til salg

Byggegrunde

Før du kan bygge nyt hus, skal du selvfølgelig finde den rigtige byggegrund. Den spiller i høj grad også ind på den samlede pris og finansiering.

Milton Huse har et udvalg af grunde til salg i attraktive udstykninger i hele landet. Vi står for byggemodning og håndtering af lokalplaner, så du ikke behøver tænke på det.

Se aktuelle grunde til salg

Læs videre

 

Samme budget, to forskellige huse: Kom indenfor hos to forskellige nybyggerfamilier og læs, hvordan forskellige behov er blevet indfriet for samme budget.

 

Nybyg – et værdifuldt valg: Læs hvorfor bankparret Tobias og Camilla valgt at bygge nyt frem for at købe et aldrende hus. Mød dem her

 

Bliv klar til første møde med din byggerådgiver: Få tips til, hvordan du forbereder dig bedst muligt på første møde med byggerådgiveren.

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Magasinet Ét hjem/ By Milton byder på masser af nye plantegninger, inspirationsbilleder, tips og nyttig viden. Mød Caroline og Reece fra tv-programmet Nybyggerne og se deres bud på et Milton-hus, læs om ansvarligt nybyggeri med DGNB, og mød familien der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot