Priser på nybyg

Hos Milton Huse får du det hus, du drømmer om. Vi tegner og bygger personlige huse med omhu – og hver gang fra bunden. Derfor vil den nøjagtige boligpris variere alt efter dine og din families behov og ønsker. Det er vigtigt for os, at du er tryg igennem hele byggeprocessen, og at vi sammen kommer godt fra start.

Milton Huse er leveringsdygtige i individuelle planløsninger, så du kan få præcis det hus, du drømmer om. Med dig i centrum søger vi altid at matche dine individuelle behov og ønsker, og hos Milton Huse får du et nybygget typehus af høj kvalitet til aftalt tid og pris.

 

Prisen på et nybygget hus

 

Der findes ikke en fast prisliste for typehuse fra Milton Huse. Priserne på nybyggede huse varierer, da hvert hus er individuelt tilpasset dine ønsker og behov. Hvis du vil høre mere om dine muligheder, er du altid velkommen til at arrangere et møde, med en lokal Milton Huse byggerådgiver – her vil vi tage en snak om hvilke muligheder du har, ud fra dit budget, grund og ønsker til de nye rammer om dit hjem.

Byggerådgiverne har styr på huspriserne og lytter gerne til dine forventninger og krav til et drømmehus. Hos os er det vigtigt, at du fra start får en fast pris, som du kan regne med. Det er med til at sikre, at du kan sove trygt om natten fra dag ét.

Der er dog mange elementer, der kan påvirke den endelige pris, og derfor er det vigtigt, at vi på møderne tager os god tid til at afklare dine ønsker det det nye hus. På den måde sikrer vi, at du får det hus som du gerne vil have. Alle valg koster penge, og det er vigtigt for os, at du er sikret gennemsigtighed i hele byggeprocessen. 

Skal du bygge nyt hus, og har vi vækket din nysgerrighed? Så kontakt din lokale byggerådgiver på tlf. 7562 4300book et møde eller skriv til info@miltonhuse.dk - vi har tid, når du har tid. 

466137571

Samme budget, to forskellige huse

Dit valg af materialer, størrelse og plantegning har indflydelse på prisen på din nye bolig. Det derfor vigtigt at du tager stilling til de faktorer, når du skal bygge nyt. Til at hjælpe dig igennem processen har du en lokal Milton Huse byggerådgiver, som er med dig hele vejen fra idé til nøgleoverdragelse.

Har du stadig svært ved at vurdere, hvor meget hus du kan få for dit budget? Så kom indenfor hos nybyggerfamilien – Camilla, Martin, Fia Nova og den kommende lillebror og hos parret Carina og Carsten og læs hvordan forskellige behov er blevet indfriet for samme budget.

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot