Priser på nybyg

Hos Milton Huse får du det hus, du drømmer om. Vi tegner og bygger personlige huse med omhu. Vi tegner fra bunden hver gang. Derfor varierer boligprisen altid efter dine og din families behov og ønsker. Her på siden kan du finde priseksempler på forskellige typehuse Milton huse både øst og vest for Storebælt.

Priseksemplerne er netop eksempler på, hvad et typehus koster. Det kan give dig en idé om, hvad du kan bygge for dit budget. Vi anbefaler altid at, du tager en snak med en lokal Milton Huse byggerådgiver om dine muligheder.

Prisen på et nybygget hjem

Milton Huse er leveringsdygtige i individuelle planløsninger, så du kan få præcis det hus, du drømmer om. Med dig i centrum søger vi altid at matche dine individuelle behov og ønsker, og hos Milton Huse får du et nybygget typehus af høj kvalitet til aftalt tid og pris.

Der findes ikke en fast prisliste for typehuse fra Milton Huse. Priserne på typehuse varierer fra hus til hus, da hvert hus er individuelt tilpasset dine ønsker og behov. Hvis du vil høre mere om dine muligheder, har du altid mulighed for at arrangere et møde, med en lokal Milton Huse byggerådgiver – her vil vi tage en snak om hvilke muligheder du har, ud fra dit budget, grund og ønsker til de nye rammer om dit hjem.

Byggerådgiverne har styr på huspriserne og lytter gerne til dine forventninger og krav til et drømmehus. Hos os er det vigtigt, at du fra start får en fast pris, som du kan regne med. Det er med til at sikre, at du kan sove trygt om natten fra dag ét.

Skal du bygge nyt hus, og har vi vækket din nysgerrighed? Så  kontakt din lokale byggerådgiver på tlf. 7562 4300, book et møde eller skriv til info@miltonhuse.dk - vi har tid, når du har tid. 

466137571

Samme budget, to forskellige huse

Dit valg af materialer, størrelse og plantegning har indflydelse på prisen på din nye bolig. Det derfor vigtigt at du tager stilling til de faktorer, når du skal bygge nyt.

Har du stadig svært ved at vurdere, hvad du kan bygge for dit budget? Så kom inden for hos den lille familie – Camilla, Martin, Fia Nova og den kommende lillebror og hos parret Carina og Carsten og læs hvordan forskellige behov er blevet indfriet for samme budget.

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot