Priseksempler

Hos Milton Huse får du det hus, du drømmer om. Vi tegner og bygger personlige huse med omhu, og tegner fra blankt papir hver gang. Derfor varierer priserne alt efter dine og din families behov og ønsker. Priseksemplerne er netop eksempler, og vi anbefaler altid at få en snak med en lokal Milton Huse byggerådgiver om dine muligheder.

Prisen på et nybygget hjem

Milton Huse er leveringsdygtige i individuelle planløsninger, så du kan få præcis det hus, du drømmer om. Med dig i centrum søger vi altid at matche dine individuelle behov og ønsker og hos Milton Huse får du et arkitektegnet kvalitetshus til aftalt tid og pris.

Prismæssigt kan et byggeri variere meget, så lad os mødes og få en snak om, hvilke muligheder du har, ud fra dit budget og ønsker til dit kommende hjem. Byggerådgiverne har styr på priserne og lytter gerne til dine forventninger og krav til jeres drømmehus. Hos os er det vigtigt, at I fra start får en fast pris, som I kan regne med - Det er med til at sikre, at I kan sove trygt om natten fra dag 1.

Kontakt din lokale byggerådgiver på tlf. 7562 4300, book et møde eller skriv til info@miltonhuse.dk - vi har tid, når du har tid. 

466137571

Samme budget, to forskellige huse

Kom indenfor hos den lille familie – Camilla, Martin, Fia Nova og den kommende lillebror og hos parret Carina og Carsten og læs hvordan forskellige behov er blevet indfriet for samme budget.

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot