Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Jeg er interesseret i

Ærenprisbakken 5, Randers

Milton Huses kontantpris:

Ærenprisbakken, Randers

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind ismå hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Inspirationshuset er en del af byggeudstillingen Randers Bygger 2020 i Dronningborg, i den nordøstlige del af Randers by. Dronningborg er meget naturskøn og et attraktivt område tæt ved natur, indkøb, skoler og kun ca. 5 km til Randers Centrum.

Huset set udefra
Her tilbydes et flot og attraktivt forskudt vinkelhus uden udhæng i flotte mursten fra Egernsund Tegl. Der er sadeltag med opmurede gavle og sort zink, sorte tagsten og matchende sorte zink arkitekttagrender. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har desuden en 48 m2 stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Huset har hele 2 overdækkede terrasser, én mod øst og én mod vest, så solen kan udnyttes hele dagen. Grunden er på 854 m2 med en dejlig stor sydvestvendt have.

Huset set indefra
Kom tørskoet fra carporten og ind i husets entré, hvorfra der er adgang til bryggers og børneafdelingen med 3 værelser og tilhørende badeværelse. Husets hjerte er et stort lyst køkken/alrum og stue i ét. Dette rum har gennemgående saksespær og højt til loftet samt udgang til de 2 overdækkede terrasser. I forbindelse med køkkenet er der et stort rummeligt depot med masser af opbevaringsplads. I køkken/alrummet er der en hyggelig alkove, hvor børn og voksne kan lege eller slappe af, uden at man forlader resten af familien. Her er alt i alt tale om et hus med stor fokus på familiens trivsel i en travl hverdag.

Husets gulve, lofter og vægge
På gulve i køkken/alrum/depot/gang, entré/bryggers og begge badeværelser herunder vægge i bruseniche er der pålagt flotte klinker i 60 x 60 cm. Der er valgt flotte laminat gulve i stue og samtlige værelser, Panama Oak. Loftet i hele huset er beklædt med flotte hvide gipslofter. For at sikre en særlig god akustik i husets køkken/alrum, stue og gang er her opført akustikplader. Husets vægge er beklædt med glasfilt.
Inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2018 og opvarmning er med fjernvarme.

Vil du allerede nu vide mere om huset? Eller booke en rundvisning? Kontakt din lokale byggerådgiver på tlf. 7562 4300. 

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

48 m² integreret dobbelt carport med redskabsrum
Flotte mursten fra Egernsund 2.1.69 - Cold Hawaii
Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer
Skråloft i køkken/alrum og stue med akustikfelter
Øget elementhøjde på 247 cm i hele huset
Komplet haveanlæg med rullegræs samt belægning medfølger

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot