Huset er solgt

Boligbeskrivelse

Til print

Hent boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Aksel Andersens Vej 7, 9380 Vestbjerg

Milton Huses kontantpris:

Aksel Andersens Vej, Vestbjerg

Husbeskrivelse
Velkommen til denne fantastiske beliggenhed lige ved Hammer Bakker, med kort afstand til Aalborg. Vestbjerg er kendetegnet ved at være en god og veletableret by med alt det nødvendige samtidig med, at du er omgivet af smuk natur. Du får med andre ord det bedste fra to verdener.

Huset set udefra
Huset er et flot og moderne vinkelhus på 161 m², som i sammenspil med de overdækkede terrasser giver nogle hyggelige kroge både inde og ude. Huset er opført i saddeltag uden udhæng, opmurede gavle i flotte mørkerøde mursten med et flot spil fra Egernsund Tegl, tagrender i sort alu, der tilsammen giver huset et meget moderne og minimalistisk udtryk. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt.

Huset har desuden en 46 m² stor dobbelt carport med redskabsrum som afskærmer fra vejen.

Grunden er på 737 m² med en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Husets entré med glasparti er inddækket af en flot overdækket indgang så gæster har mulighed for at stå i tørvejr indtil der åbnes. Fra husets entré er der direkte adgang til bryggers og børneafdelingen med 2 værelser, kontor og badeværelse. Herfra er der videre adgang til det rummelige køkken/alrum, der er husets naturlige samlingsplads til hyggestunder og lektielæsning.

Mellem køkken/alrum og stue er der opført en dobbelt blank mur, så huset ydre trækkes med ind og skaber varme. Fra stuen er der adgang til husets forældreafdeling med soveværelse med masser af skabsplads og eget badeværelse.

Fra det gennemgående køkken/alrum er der udgang til både en nordøstvendt morgen terrasse hvor man kan nyde sin morgenkaffe, og udgang til en skøn sydvestvendt terrasse, hvor eftermiddags- og aftensolen kan nydes. Den ekstra væg i huset i carport, giver en afskærmet have med et god intimt gårdhave miljø.

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

  • Vinkelhus på 161 m²
  • 46 m² integreret carport med stort redskabsrum.
  • 27 m² overdækket terrasse.
  • Overdækket indgangsparti.
  • Egernsund 2.4.48 - Willems Forest
  • Skråloft i køkken/alrum samt stue med akustiklofter.
  • Gode børneværelser med plads til indbygningsskabe.
  • Rationel Aura Plus 3 lags træ/alu vinduer
  • Akustik Designkork laminat gulve

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot