Huset er solgt

Download boligbeskrivelse

Til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Bjørnshave 26, 8700 Horsens

Milton Huses kontantpris:

Bjørnshave, Horsens

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Huset er beliggende i en ny stor kommunal udstykning i den vestlige del af Horsens - tæt på gode indkøbsmuligheder, skole, golfbane samt Bygholm sø. Herfra er der maks 10 minutters kørsel til motorvejstilkørslen Horsens vest.

Huset set udefra
Huset er et flot og funktionelt vinkelhus på 172 m² med forskudt vinkel opmuret i kvalitetsmursten fra Strøjer Tegl i B542 - Laika. Der er sadeltag uden udhæng med opmurede gavle, sorte tagsten og arkitekttagrender i zink. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har desuden en 48 m² stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på 915 m² med en dejlig stor sydvestvendt have.


Huset set indefra
Her er fokus på familiens trivsel i en travl hverdag. Husets placering på grunden giver nogle dejlige lyse rum med det store køkken/alrum som husets hjerte med to udgange til den dejlige terrasse.
Fra carporten er der adgang til husets entré/fordelingsgang med adgang til bryggers, to børneværelser samt gæstebadeværelse. Fra entréen er der forbindelse til det store lyse køkken/alrum med et praktisk depotrum. Huset har en hyggelig opholdsstue med adgang til forældreafdeling bestående af soveværelse med walk-in og eget badeværelse. Her er tale om et funktionelt hus med begrænset spildplads og store lyse rum, og gode værelser.


Husets gulve, lofter og vægge
På gulve i køkken/alrum, gang, bryggers og begge badeværelser, herunder vægge i bruseniche, er der pålagt flotte i 60x60 cm fliser. Der er valgt flotte laminat gulve i stue og samtlige værelser i Genova Eg Natur. Loftet i hele huset er beklædt med flotte hvide gipslofter og alle husets vægge er beklædt med glasfilt. For at sikre en særlig god akustik i husets køkken/alrum er her opført akustikplader. Al inventar er fra HTH.


Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2018 og opvarmning er med fjernvarme.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Forskudt vinkelhus på 172  m²

Integreret 48  m² dobbelt carport med redskabsrum

Kvalitetsmursten fra Strøjer Tegl B542 - Laika

Skrålofter med akustikfelter i køkken/alrum

2 børneværelser og 1 kontor

Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer

Komplet haveanlæg med rullegræs samt belægning og medfølger

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot