Huset er solgt

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Bronzevej 108, 5250 Odense SV

Milton Huses kontantpris:

Bronzevej 108, Odense SV

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind ismå hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Bronzevej 108 er placeret i det attraktive Bellinge, i den sydvestlige del af Odense – en meget attraktiv beliggenhed med kun ca. 10 km til Odense centrum. Området er del af Bellinge Fælled, hvor der er lagt stor vægt på naturen. Og med naturen lige uden for vinduerne er området et dejligt sted for børn at vokse op.
Søerne er bare nogle af de mange steder på fælleden, hvor du kan nyde livet eller lege. Hele det naturskønne kvarter bliver fyldt med rekreative områder, naturlegepladser og grønne områder.
Her er ikke langt til hverken børnehave, skole, idrætsfaciliteter eller indkøb.

Huset set udefra
Huset er et flot og funktionelt vinkelhus på 165  opført i mursten fra Egernsund Tegl 2.1.65 Antibes med grå standard fuge. Vinduerne er af mærket Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu, sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har en 48 stor integreret dobbelt carport, med et dejligt redskabsrum som har støbt og isoleret bund.

Grunden er på 744 m2 med en dejlig og sydvest have, hvor solen kan nydes dagen lang.

Huset set indefra
Fra husets entre er der direkte adgang til husets store køkken/alrum. Køkkenet har en stor vaskeø og et flot og veludstyret køkken. Fra køkken/alrum er der adgang til husets børneafdeling med 2 værelser og kontor/ gæsteværelse samt det første badeværelse. I husets modsatte ende, er forældreafdeling med eget badeværelse samt stor walk-in.

Husets lofter, vægge og gulve
På gulvene i bryggers, køkken/alrum og begge badeværelser er der lagt store grå/brune 60x60 cm klinker. I stuen, soveværelse, walk-in og børneværelser er der flotte laminat plankegulve.
Der er gipslofter overalt, og fokus på en god akustik med akustikfelter og skrålofter i køkken-alrum. Alle indvendige vægge er beklædt med filt og hvidmalet. Al inventar er fra HTH og alt i hvidevarer. Væghængte toiletter og smalle aflange gulvafløb i begge brusenicher.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikre et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er BR18 og opvarmes med fjernvarme.

 

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

165 m² vinkelhus

48 m² dobbelt carport med redskabsrum

10 overdækket terrasse

Valmtag med udhæng

Flotte mursten fra Egernsund Tegl med grå standard fuge

Træ/alu lavenergi vinduer med 3 lag glas fra Rationel

Gipslofter i hele huset samt filt på alle vægge

 

 

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot