Huset er solgt

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Bronzevej 42, 5250 Odense SV

Milton Huses kontantpris:

Bronzevej 42, Odense

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind ismå hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Inspirationshuset er beliggende Bellinge i den sydvestlige del af Odense – en attraktiv beliggenhed med kun ca. 10 km til Odense centrum. Området er del af Bellinge Fælled, hvor der er lagt stor vægt på naturen, og med naturen som nabo er området et dejligt sted for børn at vokse op. Søerne er bare nogle af de mange steder på fælleden, hvor der er mulighed for afslapning eller leg. Hele det naturskønne kvarter bliver fyldt med rekreative områder, naturlegepladser og grønne områder.
Her er ikke langt til hverken børnehave, skole, idrætsfaciliteter eller indkøb.

Huset set udefra
Vinkelhuset på 166 m² er i flotte changerende mursten fra Strøjer Tegl – B544 Corona med grå standard fuge, og opført med valmtag med udhæng i sorte tagsten og ståltagrender. Vinduerne er af mærket Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu, sorte udvendigt og hvide indvendigt.
Huset har en 48 m² stor integreret dobbelt carport med et praktisk redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på 690 m² med en dejlig og sydvestvendt have, hvor solen kan nydes dagen lang.

Huset set indefra
Fra husets bryggers er der direkte adgang til husets rummelige køkken/alrum, der er husets naturlige samlingsplads. Fra køkken/alrummet er adgang til husets børneafdeling med 3 værelser samt børne/gæstetoilet. I husets modsatte ende finder du stuen med adgang til den overdækkede terrasse, og husets forældreafdeling med eget badeværelse samt stort walk-in.

Husets gulve og lofter
På gulvene i bryggers, køkken/alrum og begge badeværelser er der lagt store grå 60 x 60 cm klinker. I stuen, soveværelse, walk-in, og børneværelser er der flotte laminat plankegulve. Der er flotte hvide gipslofter i hele huset med skrålofter i køkken/alrummet samt stuen. Lofterne i køkken/alrummet er med akustikfelter for en god akustik. Alle vægge er beklædt med filt og alt inventar er fra HTH. På badeværelserne er toiletterne væghængte og i brusenicherne er der smalle, aflange gulvafløb.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er BR18 og opvarmes med fjernvarme.

Vil du vide mere om huset eller selv have mulighed for at se nærmere på huset - book gerne en tid til rundvisning hos en af Milton Huses lokale byggerådgivere på tlf. 7562 4300.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Vinkelhus på 166 m²

48 m dobbelt carport med redskabsrum

Skrålofter i køkken/alrum med akustikfelter

11 m² overdækket terrasse

Valmtag med udhæng

Flotte mursten fra Strøjer Tegl B544 Corona med grå standard fuge

Betal først ved indflytning

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot