Huset er solgt

Boligbeskrivelse

Til print

Klik her

Jeg er interesseret i

Bronzevej 70, 5250 Odense SV

Milton Huses kontantpris:

Bronzevej, Odense SV

Inspirationshuset er beliggende Bellinge i den sydvestlige del af Odense – en attraktiv beliggenhed med kun ca. 10 km til Odense centrum. Området er del af Bellinge Fælled, hvor der er lagt stor vægt på naturen, og med naturen som nabo er området et dejligt sted for børn at vokse op. Søerne er bare nogle af de mange steder på fælleden, hvor der er mulighed for afslapning eller leg. Hele det naturskønne kvarter bliver fyldt med rekreative områder, naturlegepladser og grønne områder.
Her er ikke langt til hverken børnehave, skole, idrætsfaciliteter eller indkøb.

Huset set udefra
Vinkelhuset på 159 m² er muret i flotte grå/brune mursten fra Strøjer Tegl – B430 Bison med grå standard fuge, og opført med valmtag med udhæng, sorte tagsten og ståltagrender. Vinduerne er af mærket Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu, sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har en 47 m² stor integreret dobbelt carport med med støbt og isoleret gulv. Grunden er på 697 m² med en dejlig og sydvestvendt have.

Huset set indefra
Fra husets bryggers er der direkte adgang til husets rummelige køkken/alrum, der er husets naturlige samlingsplads. Fra køkken/alrum er der adgang til stue og husets børneafdeling med 3 værelser samt badeværelse. I stuen er der lys fra flere vinkler, og direkte udgang til den overdækkede terrasse. Der er adgang til forældreafdelingen med walk-in og eget badeværelse fra stuen.

Husets gulve og lofter
På gulvene i bryggers og begge badeværelser er der lagt store grå/brune 60 x 60 cm klinker. I stue, køkken/alrum, soveværelse, walk-in og børneværelser er der flotte laminat plankegulve. Over alt finder du flotte hvide gipslofter og skrålofter i køkken/alrummet samt stuen. Lofterne i køkken/alrummet er med akustikfelter. Alle vægge er beklædt med filt og alt inventar er fra HTH. På begge badeværelser er toiletterne væghængte og i brusenicherne er der smalle, aflange gulvafløb.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er BR18 og opvarmes med fjernvarme.

Vil du vide mere om huset eller selv have mulighed for at se nærmere på huset - book gerne en tid til rundvisning hos en af Milton Huses lokale byggerådgivere på tlf. 7562 4300.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

159 m² vinkelhus

47 m² dobbelt carport med redskabsrum

Skrålofter i køkken/alrum med akustikfelter

11 m² overdækket terrasse

Valmtag med udhæng

Flotte mursten fra Strøjer Tegl B430 Bison med grå standard fuge

Betal først ved overtagelse

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot