Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Jeg er interesseret i

Brudelyset 18, 8800 Viborg

Milton Huses kontantpris:

Brudelyset 18, Viborg

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Fantastisk beliggende udstillingshus i Viborgs nye sydlige bydel (Arnbjerg). Området ligger skønt tæt ved Søndersø, Ødalens skovområde og Viborg Golfklub. Det nye kvarter får etableret ny daginstitution og indkøbsmulighed, Rema1000, helt tæt ved.

Huset set udefra
Huset er et flot vinkelhus på 167 m² i mursten – Libra fra Strøjer Tegl. Huset er med sadeltag og udhæng samt ståltagrender. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; Sorte udvendigt og hvide indvendigt.
Huset har desuden en 44 m² integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret, samt 12 m² overdækket terrasse.

Grunden er på 843 m² med en dejlig syd-/vestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Fra husets entré er der direkte adgang til lukket bryggers, børneafdelingen med 2 store værelser og et kontor samt et gæstebadeværelse. Fra husets entré/gang bliver du ledt videre til det rummelige køkken/alrum, der er husets naturlige samlingsplads til hyggestunder og lektielæsning.
Alrummet er med 15 graders gennemgående skråloft. I stuen er der flot lysindfald fra flere vinkler, og udgang til syd/vestvendt terrasse. Forældreafdelingen består af soveværelse med adgang til walk-in og eget badeværelse.

Husets gulve, lofter og vægge
Der er flotte laminatgulve – Eg Milano i stuen, soveværelset samt i husets andre værelser. På gulvene i bryggers, køkken/alrum, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt 60 x 60 cm gulvklinker. I hele huset er der hvide ultrafin troldtekt lofter. Samtlige vægge er beklædt med glasfilt. Alt inventar er fra HTH.

Frisk luft i huset året rundt
Huset opvarmes med fjernvarme og gulvvarme i alle rum, Nilan Comfort 300 varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er efter BR2018. 

Ønsker du at vide mere om dette spændende hus - kontakt din lokale byggerådgiver på tlf. 7562 4300.

 

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Vinkelhus 167 m² 
44 m² integreret dobbelt carport med redskabsskur
Flotte mursten fra Strøjer Tegl - Libra
Vinduer fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt
Gennemgående 15 graders skråloft i køkken/alrummet
BR18 - LAVENERGI med solcelleanlæg

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot