Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Huset er solgt

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Brudelyset 34, 8800 Viborg

Milton Huses kontantpris:

Brudelyset 34, Viborg

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Fantastisk beliggende inspirationshus i Viborgs nye sydlige og meget attraktive bydel (Arnbjerg). Området ligger skønt tæt ved Søndersø, Ødalens skovområde og Viborg Golfklub. Det nye kvarter får etableret ny daginstitution og indkøbsmuligheder i Rema1000 helt tæt ved.

Huset set udefra
Huset er et flot og funktionelt gårdhavehus i grålige mursten, Antibes fra Egernsund Tegl. Huset er med ensidig taghældning med tagpap og matchende sorte zink tagrender. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; Sorte udvendigt og hvide indvendigt.
Huset har desuden en 47 kvm.  stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret.
Grunden er på 960 kvm. med en dejlig syd-/vestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Kom tørskoet fra carporten og ind i husets bryggers. Herfra er der direkte adgang til en fordelingsgang til børneafdelingens 3 værelser og tilhørende badeværelse. Fra gangen er der desuden videre adgang til det rummelige køkken/alrum, der er husets naturlige samlingsplads til hyggestunder og lektielæsning. Fra alrummet er der udgang til den dejlige overdækkede terrasse, som kan forlænge de skønne sommeraftener. I stuen er der flot lysindfald fra flere vinkler og direkte forbindelse til soveværelset med masser af skabsplads og tilhørende dejligt badeværelse.

Husets gulve, lofter og vægge
Der er flotte laminat gulve – Eg Elegant i stuen, soveværelset samt i husets andre værelser. På gulvene i bryggers, køkken/alrum, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt 60*60 cm klinker.
I hele huset er der hvide Troldtektlofter i ultrafin. Samtlige vægge er beklædt med glasfilt og al inventar er fra HTH.

Frisk luft i huset året rundt
Huset opvarmes med fjernvarme og et energibesparende solcelleanlæg 1,20kwp. Huset har desuden et Nilan Comfort 300 varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er BR2018.

Ønsker du at vide mere om dette spændende hus - kontakt din lokale byggerådgiver på tlf. 7562 4300.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

47 kvm. integreret carport med redskabsrum

Flotte mursten fra Egernsund Tegl – 2.1.65 - Antibes

Rationel Aura Plus 3 lags træ/alu vinduer; sorte/hvide

Energibesparende solcelleanlæg

Komplet haveanlæg inkl. flagstang plus belægningssten medfølger 

Betal først ved overtagelse

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot